рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Позбавлення від земляних бліх в квартирі

Була у нас якось напасти в квартирі, оселилися земляні блохи Була у нас якось напасти в квартирі, оселилися земляні блохи. Сталося це тоді, коли вирішили зняти квартиру на першому поверсі, планування сподобалася, віддали гроші, в'їхали. Перші дні, поки розгрібали речі, все було нормально, але через кілька днів стала виявляти укуси у себе на ногах. Спочатку думала, що може це комарі, але потім зрозуміла, що це щось інше, тому що укусів ставало все більше, та й укуси були тільки в області ніг. Почитала в інтернеті, що це може бути, починаючи від клопів, і закінчуючи блохами. Не могла зрозуміти, хто ж у мене все-таки оселився. Але потім якось днем ​​побачила одного паразита на своїй нозі, і дізналася зрадника. Це була блоха. Ніколи не стикалася з жодними паразитами, тому не знала як поводитися і як позбуватися від бліх. Але почитавши і випробувавши деякі методи, хотіла б з вами поділитися моїм досвідом щодо позбавлення від бліх.

Ці жахливі комахи зазвичай поселяються спочатку в підвалах будинків, а потім переходять в квартири на перших та других поверхах. Особливо це стосується старих, які не відремонтованих будинків. Звичайно, я про це нічого не знала, інакше б тисячу разів подумала б, знімати квартиру на першому поверсі чи ні. Але минуле не повернеш, тому я почала діяти.

Для початку я купила протиблошині ампули в зоомагазині, під назвою «Неостомазан». Читала, що вони дуже добре рятують від бліх, досить просто розвести ампулу в відрі води, а потім расприскать і помити всі плінтуса. Опрацювала всю квартиру, запах був їдкий, щось на зразок гасу. Вікна, природно, закрила і вийшли з донькою на пару годин на вулицю. Потім повернулися, я відкрила вікна і пішли далі гуляти, тому що при такому запаху неможливо було перебувати вдома, не дивно, що вони від нього вмирають. Але це допомогло рівно на добу. Мабуть дорослі особини померли, а на наступний день вилупилися нові. Кількість їх поменшало, але цього мені було недостатньо.

Моя боротьба з блохами продовжилася. Вирішила купити старий, перевірений «Діхлофоз», пропшікала всю квартиру і вийшли знову на вулицю. Але і це не допомогло в моїй напасті. Чи то у мене блохи такі живучі, то чи люди брешуть в інтернеті, не знаю, але багато писали, що це допомагає позбутися від бліх. Можливо, це був просто рекламний хід.

Потім почитала і дізналася, що блохи не люблять різких запахів, особливо хвойних. Купила екстракт евкаліпта, розмішати з водою і проприскала по всій квартирі. Але результат був нульовий. Мої руки тоді опустилися, нервове напруження зростало, ставало все нестерпнішим. Тоді я вирішила зателефонувати господареві квартири, і поскаржитися йому на такі умови. Він, злякавшись того розкладу, що я переїду, подзвонив в спеціальну контору по виведенню бліх і замовив їх послуги. Через два дні приїхав чоловік з їх чудо сумішшю. Сказали, що він нешкідливий для людей, дихати їм не шкідливо, крім шкідників, чому я зраділа, тому що у мене ріс маленький дитина, який міг всім цим надихатися. Він обробив приміщення, і ми вийшли гуляти на годинку. Потім повернулися, відкрили вікна, запах швидко випарувався. Коштувало це справа 2 тисячі рублів, але це було того варте. Ми позбулися від бліх і забули про ці паразитів назавжди, ось воно щастя!

Багато викликають СЕС, але я б не рекомендувала, використовують шкідливу хімію, причому квартира буде потім в непотрібному стані, вся в хімічних порошках (про те, чим замінити чистячі хімічні засоби, читайте тут ), Які відразу прибрати не вийде, щоб було від них якась агресивна дія. Можна написати заяву в ЖЕК, щоб обробили підвал. Це навіть не можна, а потрібно, інакше ці тваринки можуть знову благополучно перебратися в вашу квартиру через якийсь час.

Так що, якщо ви зіткнулися з блохами, краще відразу викликайте спеціальну службу по їх виведенню, тому що кількість цих паразитів дуже швидко зростає. Не шкодуйте витрачених грошей, краще позбутися бліх раз і назавжди, ніж кожен день засипати в страху, що тебе знову покусають. Бажаю, щоб ваш будинок ніколи не стикався з подібними проблемами, нехай він завжди буде місцем тепла, затишку і захищеності.

Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт sun-hands.ru обов'язкове!

Всіх благ і будьте щасливі! Марія Духовіцкая.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com