рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вивести вошей (бліх) у курей. народні методи

  1. Як визначити чи є у курки воші?
  2. Як позбутися від курячих бліх народними засобами

На здоров'я птиці дуже негативно впливають паразити - блохи. Ніхто не застрахований від того, що птах не зловить на себе бліх. Комахи дуже сильно набридають курям, чому останні можуть навіть перестати нестися. Отже, птахівники намагаються знайти відповідь на питання: чи можна самостійно, без допомоги ветеринара позбутися курячих бліх? Сьогодні ми відповімо на це питання.

Паразити є у всіх птахів. Щоб здорова курка зловила блоху, їй досить контактувати із зараженими особинами. Птахи, які живуть на птахофабриках, рідко мають бліх. У той же час домашні кури часто-густо - мають бліх. У народі їх також називають воші.

У народі їх також називають воші

Куряча блоха (вош) фото

Дуже часто бліх курей плутають з собачими або котячими блохами. Але це не так - є відмінності. Перш за все, у курячих вошей більше потомство і більше шансів виживати. Тому з такими паразитами складно боротися. Блоха пересувається стрибками. Якщо її зловити, то навряд чи вийде розчавити.

Як визначити чи є у курки воші?

Дуже складно зрозуміти, чи є у курей блохи. Якщо курка часто копається в пір'ї, значить, там є комаха. Також курка може раптово перестати нести яйця і втратити масу. В основному блохи скупчуються біля голови. В першу чергу, паразита потрібно шукати там.


Як позбутися від курячих бліх народними засобами

Щоб боротися з блохами, можна придбати спеціальні засоби у ветеринарному магазині. Але можна використовувати народні методи. Дуже часто люди застосовують ті ж краплі від бліх, що і на кішках і собаках. Але потрібно бути обережним, щоб курка не проковтнула краплі. Серед народних засобів виділимо траву пижмо, яка посипається в курнику. Воші не люблять цього запаху.

Виглядає трава ось так:

Трава пімжа фото

Більше корисної інформації про розведення курей читайте в рубриці


Як визначити чи є у курки воші?
Як визначити чи є у курки воші?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com