рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

«А чи не завелися чи у вас воші і блохи?»

Дреди - це зачіска, що бере своє коріння на Ямайці Дреди - це зачіска, що бере своє коріння на Ямайці. Її походження - релігійне, ну, і трохи лентяйское. В останні роки дреди стали надзвичайно поширені в Європі і в Росії, в основному у молодих людей. На перший погляд може здатися, що дреди - це жахливо негігієнічно, неохайно і так далі. Особливо, коли люди дізнаються, що така зачіска створюється методом «звалювання» волосся, ну, практично так, як робляться валянки. Я сама відносила дреди сім років, зробила я їх, ще живучи в Росії. Повірте, за ці роки я вислухала багато всього. Причому, саме в Росії, в Чехії я не почула жодного негативного слова.

«Треба зауважити, що в Росії не зовсім позитивно ставляться до людей, які намагаються себе якимось чином висловити через зовнішній вигляд. Це можуть бути дреди, татуювання, якась незвичайна, неформальний одяг. І перша реакція завжди в Росії була, на жаль, негативною. Не важливо - чи носила я дреди, або поголила наголо. Перше, що я відчувала я на собі - це якісь злі погляди, якісь крики. Якщо, наприклад, порівняти з реакцією, яка тут - мабуть, через те, що люди звикли до туристів з різних країн, вони відносяться до дредам досить спокійно і якось взагалі не акцентують на цьому увагу », - розповідає татуіровщіца Олена« Dja-Dja »Смирнова, яка живе і працює в Празі.

Дійсно, в Росії будь-яка відмінність від загальної маси часто викликає неадекватну реакцію. Люди дивуються - як можна було зробити з собою таке ?! Звідси і питання.

«У Росії мені регулярно ставили питання, наскільки часто я мою дреди, не завелися чи у мене в них воші і блохи, чи немає якихось проблем зі шкірою і так далі. І взагалі людям здавалося, що це якось неестетично - носити дреди », - згадує Олена.

Коли я носила дреди і вже їздила до Праги, мені була симпатична реакція чеської молоді. Якщо один «дредастий» бачив на вулиці іншого, він завжди мило посміхався, як би кажучи - «ми брати». У Росії ж в той час дреди були прерогативою модників. Тому я завжди відчувала, що мене оглядають з ніг до голови - що на мені одягнене, з якого це магазина і так далі. Але є й інша думка.

«Я ношу дреди вже більше трьох років «Я ношу дреди вже більше трьох років. Мені ця зачіска завжди здавалася цікавою. Так вийшло, що коли я був у друзів в Росії, саме там мені і зробили дреди. Спочатку, коли їх заплітають, вони дуже смішно стирчать в різні боки. З такими «антеннками» я і ходив по вулицях Петербурга. Негативну реакцію на свою адресу я бачив одного разу. Коли якийсь чоловік старшого віку плюнув в мою сторону. З боку молоді в Росії я нічого поганого не помічав », - розповідає житель Праги Якуб.

Однак, виявляється, що в чеському суспільстві теж існують певні забобони по відношенню до «дредоносцам». Про них і розповідає Якуб.

«Пройшов якийсь час, перш, ніж я звик, що люди на вулицях дивляться на мене інакше. Наприклад, коли я став заходити в магазини, то почав помічати, що у мене за спиною стоїть охоронець і дивиться, як би я чого не вкрав. Молодь, звичайно, відноситься до дредам виключно позитивно. У чеському суспільстві негативна реакція швидше виходить від середнього класу, які пов'язують дреди з наркотиками, брудом і злочинністю. А це зовсім не так ».

Люди дивуються - як можна було зробити з собою таке ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com