рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як створити електронну пошту (E-mail) для mail.ru, google і Яндекса.

  1. Як створити електронну пошту (E-mail) для mail.ru, google і Яндекса. Вітаю дорогі читачі. Не рідко...
  2. Переваги Gmail.
  3. переваги:
  4. Як створити електронну пошту (E-mail) для mail.ru, google і Яндекса.
  5. Крок 3.
  6. Переваги Gmail.
  7. переваги:
  8. Як створити електронну пошту (E-mail) для mail.ru, google і Яндекса.
  9. Крок 3.
  10. Переваги Gmail.
  11. переваги:

Як створити електронну пошту (E-mail) для mail.ru, google і Яндекса.

Вітаю дорогі читачі. Не рідко і в наш час зустрінеш таке питання: Як створити електронну пошту, мовляв як мені створити свою електронну пошту. Хлопців, реально це проблема ще актуальна. Інтернет розвивається і багато ще користувачів не мають свою електронну пошту.

[Ad1]

Не буду даватися в історію, не буду розповідати навіщо вам електронна пошта, якщо Ви читаєте цю статтю, значить вона Вам потрібна і не важливо навіщо. Я, наприклад, сьогодні взагалі не можу собі уявити роботу без електронної пошти. Вона завжди актуальна. І самі сервіси постійно розвиваються.

Майданчиків, де можна створити свою електронну пошту, багато. Розглянемо найпоширеніші, все вони безкоштовні: google (gmail.com), Яндекс Пошта (@ yandex.ru), Mail.ru (@ mail.ru). Є ще Rambler.ru, але принцип реєстрації всюди однаковий.

Зміст:

  1. Реєстрація пошти на google.com (gmail);
  2. Реєстрація пошти на Яндекс Пошті;
  3. Реєстрація пошти на Mail.ru.

Хороший сервіс, тим більше, що № 1 в світі, але не в Росії. Не раз стикався по роботі з проблемою, що потрібно завести пошту саме gmail. І так приступимо, покрокова інструкція як створити електронну пошту:

Крок 1.

Звичайно в першу чергу заходимо на сервіс google, за посиланням: Пошта Google . Читаємо всі що написано, визначаємося. Там же натискаємо «Створити обліковий запис».

Там же натискаємо «Створити обліковий запис»

Головна gmail

Крок 2.

Тепер заповнюємо всю форму справа. Нічого складного. В поле «запасний адреса ел. пошти », можна нічого не вказувати, особливо якщо у вас ще взагалі немає пошти. Натискаємо «далі».

Натискаємо «далі»

заповнюємо поля

Придуманий логін і пароль обов'язково записуємо де-небудь в блокноті. Ще можна створити спеціальний файл на комп'ютері з паролями.

Відкриється політика конфіденційності. Я раджу її читати, ось прям витратити час і почитати. Корисно знати і розуміти що це за сервіс, що робить цей сервіс і що Вам можна робити. Після прочитання перегортаємо вниз і натискаємо «приймаю».

Після прочитання перегортаємо вниз і натискаємо «приймаю»

Читаємо політику конфіденційності

Крок 3.

От і все. Ваша електронна пошта створена, можна користуватися. Натискаємо знизу «перейти до сервісу». Відкривається Ваш поштовий ящик, дивіться презентацію і закриваєте її.

Можите додати свою фотографію, але це не обов'язково.

Крім цього, багато браузери пропонують Вам зберегти пароль. Зберігайте. Тоді вам не потрібно буде весь час вводити логін і пароль. Нічого страшного немає. Якщо боїтеся, що Ваші дані будуть вкрадені, чи не зберігайте.

Якщо боїтеся, що Ваші дані будуть вкрадені, чи не зберігайте

Можна зберегти пароль в браузері

Для того, щоб заходити на пошту, або збережіть цю сторінку в закладки, або через пошук входите на сервіс пошти і вводите логін і пароль. Нічого складного.

Щоб убезпечити себе від злому пошти, заведіть собі звичку міняти паролі кожен місяць. Або хоча б раз в 3 місяці.

Крок 4.

Вивчаємо свою поштову скриньку. Наприклад з права у вас навігація. Хочете написати лист, натискаєте «Написати».

Хочете написати лист, натискаєте «Написати»

Зліва папки з листами або меню навігації

Так само там є папки, Думаю там все зрозуміло, проблем не повинно виникнути. Можна створювати свої папки, редагувати їх.

У папці «Вхідні» зверху є вкладки. Це такі собі закладки, дозволяють зручно орієнтуватися, коли багато листів.

Справа вгорі є значок настройки. При натисканні на нього, Ви можете налаштувати свій поштовий ящик під себе.

налаштування

Загалом користуйтеся і вивчайте.

Створивши Аккаунт в Гуглі один раз, Ви отримуєте доступ до всіх служб сервісів google (наприклад Плей Маркет). Це дуже зручно.

Переваги Gmail.

Як створити електронну пошту, ми розібрали. Переваги є у всіх поштових сервісів, рекомендую вивчити всі сервіси, а потім вже заводити собі електронну пошту. Але не обов'язково одну. Ось наприклад у мене є чотири поштових сервісу: gmail, Яндекс, mail і пошта блогу polzablog.ru. кожна з них виконує свої функції.

Тепер до переваг gmail:

  • Для бізнесу свої гнучкі настройки.
  • Зрозумілий і сучасний інтерфейс.
  • Загальний аккаунт до всіх сервісів google.
  • Є програми для телефонів.
  • Повідомлення про нові листи.
  • Пошук в мережі інтернет з поштової скриньки.

Даний сервіс мені дуже подобається. Він ідеально підходить для Росії, для людей, особливо у кого великі потреби від інтернету, пошти і так далі. Давайте розберемося як створити електронну пошту на Яндексі.

Крок 1.

Звичайно ж заходимо на Яндекс, ось посилання: Яндекс і натискаємо «завести пошту».

Звичайно ж заходимо на Яндекс, ось посилання:   Яндекс   і натискаємо «завести пошту»

Головна Яндекса

[Ad2]

Крок 2.

Тепер так само вводимо свої дані. Раджу щоб вони всі були реальними. Придумуємо логін, зрозумілий Вам. Якщо такий вже є, справа Вам повідомлять.

Якщо такий вже є, справа Вам повідомлять

Заповнюємо свої дані

Пароль потрібно придумати довгий, з різними символами. Логін і пароль заповнюється латиницею. Після того, як ввели номер телефону, праворуч натисніть «отримати код». Вам на телефон прийде СМС з кодом, введіть його. Після чого знизу з'явиться напис про те, що номер телефону підтверджено.

До речі, після підтвердження, до вас має прийти СМС з посиланням на скачування програми від Яндекс Пошти. Зручно.

Якщо немає телефону або не хочете вводити, натисніть на кнопку, трохи вище кнопки «отримати код», кнопку «У мене немає телефону». Тоді нижче введіть код з картинки. Це все потрібно, щоб система розуміла, що Ви реальна людина.

Обов'язково почитайте «Угода» і »Політику конфіденційності.» Це теж дуже важливо. Якщо з усім згодні, ставимо галочку зліва і нижче натискаємо на кнопку «Зареєструватися».

Крок 3.

Ось і все, пошта створена і там вже є два листи. Читайте і можна видаляти.
Тепер вивчайте свою поштову скриньку. Налаштувань теж багато. Чимось інтерфейс схожий на gmail. Але налаштувань більше, функціонал краще.

Але налаштувань більше, функціонал краще

вивчаємо інтерфейс

Зліва так само папки з листами за категоріями. У вхідних, вгорі, закладки, зручні. Вгорі значок з настройками і так далі. Там можна встановити свою фотографію, він буде така ж і в інших сервісах Яндекса.

Крок 4.

Для того, щоб знову заходити на свою пошту, або зберегти пароль в браузері (коли пропонує), або збережіть сторінку в закладках. Можна просто зайти на Yandex.ru і справа вгорі зайти на пошту.

Раджу встановить додаток для браузера. Дуже зручно. Там же можна і редагувати листи.

Раджу частіше заходити в пошту і видаляти непотрібні Вам листи, особливо спам. Так буде і місця більше в поштовій скриньці і пошта не заломивши.

переваги:

  • Загальний аккаунт до всіх сервісів Яндекса, а їх дуже багато.
  • Зрозумілий і інтуїтивний інтерфейс.
  • Дуже гнучкі налаштування.
  • Є мобільна версія.
  • Повідомлення про листи в браузері у вигляді «пуш повідомлень».
  • Є розширення для браузера.
  • Об'єднання інших поштових скриньок (від інших поштових сервісів в пошті Яндекса відображаються всі листи. Всі в одному місці).
  • Докладні інструкції.
  • Приємна і швидка технічна підтримка.

Теж досить поширений сервіс, дуже навіть зручний. Мені він підходить для повсякденного користування або можна сказати, особистої пошти. Тепер давайте дізнаємося як створити електронну пошту на mail.ru.

Крок 1.

Заходимо на головну сторінку сайту: mail.ru . Тепер слава натискаємо «Реєстрація у пошті». Відзначимо відразу, що дана реєстрація єдина на всіх проектах Mail, в тому числі - соціальна мережа «Мій світ».

Відзначимо відразу, що дана реєстрація єдина на всіх проектах Mail, в тому числі - соціальна мережа «Мій світ»

Головна mail.ru

Крок 2.

Далі як завжди, заповнюємо всі поля. Нічого складного. Телефон тут можна не вказувати. Але бувають випадки, коли забув пароль. А ось за допомогою телефону можна легко відновити пароль.

А ось за допомогою телефону можна легко відновити пароль

Заповнюємо свої дані

Не забуваємо читати «Угода», в самому низу. Це не обов'язково, але корисно.

Коли все заповнено, натискаємо на кнопку «Зареєструватися». Якщо ви вказали свій телефон, то Вам прийде СМС з кодом, вводимо код з неї і все готово.

Якщо телефон не вказували, то при натисканні кнопки, вам потрібно просто ввести цифри з картинки і все готово.

Ваша електронна пошта створена.

Крок 3.

Продовжуємо розбиратися з питанням, як створити електронну пошту на mail.ru. Тепер відкриється перше вікно, з невеликими попередніми налаштуваннями.

З початку Вам пропонують встановити фотографію, це не обов'язково, можна пропустити. Якщо фотографію встановіть, вона буде така ж і в соціальній мережі «Мій світ».

Можна свою фотографію вставити

Тепер можна налаштувати фон для своєї пошти. Дуже до речі приємно, а то один білий фон набридає. Ну або можна просто пропустити і залишиться простий білий фон.

Вибираємо фон поштової скриньки

Далі Нам пропонують встановити мобільний додаток. Так само дуже зручно. Якщо не потрібно, то просто натискаємо кнопку «Закінчити».

У пошті вже є 3 листи, прочитайте їх і можна видалити.

Крок 4.

І знову вивчайте функціональність своєї поштової скриньки. Тут все просто і інтуїтивно зрозуміло. Думаю розберетеся.

Думаю розберетеся

Інтерфейс поштового ящика

переваги:

  • Досить зрозумілий, інтуїтивний інтерфейс.
  • Красиве настроюється оформлення.
  • Так само є мобільний додаток.
  • Є вбудований чат «Майл Агент». Так він ще живий. По ньому дуже зручно зв'язуватися зі службою підтримки. Відповідають досить швидко і зрозуміло.
  • Без додаткової реєстрації є хмара від mail.ru. Корисна штука в сучасному світі. Спочатку доступно 8 Гбайт.
  • Є кілька корисних додатків, яких немає в інших сервісу. Такі програми, як «Календар», мають дуже хорошу функціональність.

Думаю я зміг відповісти на питання як створити електронну пошту на gmail, mail.ru і Яндекс Пошті. Звичайно є ще непоганий сервіс - Rambler.ru. Але останнім часом мені він не подобається. Реєстрація там аналогічна, як і описано вище.

Якщо у Вас залишилися питання, то пишіть в коментарях. Я або наші читачі Вам допоможуть. Пишіть по будь-яких питань, постараємося допомогти.

У сучасному світі, електронна пошта дуже потіснила звичайну пошту, з паперовими листами. Але не на всі 100%. Звичайно «електронка» на багато краще, як мінімум, повідомлення йдуть і приходять миттєво. Є інтеграція і в мобільних додатках.

Вибір поштового сервісу залежить тільки від ваших потреб. У кожному з них є свої унікальні позитивні якості і додатки. Можете детально кожен сервіс вивчити, а можете в кожному зареєструватися. Головне в них не заплутатися.

На цьому у мене все, всім пока.

[Ad3]

Як створити електронну пошту (E-mail) для mail.ru, google і Яндекса.

Вітаю дорогі читачі. Не рідко і в наш час зустрінеш таке питання: Як створити електронну пошту, мовляв як мені створити свою електронну пошту. Хлопців, реально це проблема ще актуальна. Інтернет розвивається і багато ще користувачів не мають свою електронну пошту.

[Ad1]

Не буду даватися в історію, не буду розповідати навіщо вам електронна пошта, якщо Ви читаєте цю статтю, значить вона Вам потрібна і не важливо навіщо. Я, наприклад, сьогодні взагалі не можу собі уявити роботу без електронної пошти. Вона завжди актуальна. І самі сервіси постійно розвиваються.

Майданчиків, де можна створити свою електронну пошту, багато. Розглянемо найпоширеніші, все вони безкоштовні: google (gmail.com), Яндекс Пошта (@ yandex.ru), Mail.ru (@ mail.ru). Є ще Rambler.ru, але принцип реєстрації всюди однаковий.

Зміст:

  1. Реєстрація пошти на google.com (gmail);
  2. Реєстрація пошти на Яндекс Пошті;
  3. Реєстрація пошти на Mail.ru.

Хороший сервіс, тим більше, що № 1 в світі, але не в Росії. Не раз стикався по роботі з проблемою, що потрібно завести пошту саме gmail. І так приступимо, покрокова інструкція як створити електронну пошту:

Крок 1.

Звичайно в першу чергу заходимо на сервіс google, за посиланням: Пошта Google . Читаємо всі що написано, визначаємося. Там же натискаємо «Створити обліковий запис».

Там же натискаємо «Створити обліковий запис»

Головна gmail

Крок 2.

Тепер заповнюємо всю форму справа. Нічого складного. В поле «запасний адреса ел. пошти », можна нічого не вказувати, особливо якщо у вас ще взагалі немає пошти. Натискаємо «далі».

Натискаємо «далі»

заповнюємо поля

Придуманий логін і пароль обов'язково записуємо де-небудь в блокноті. Ще можна створити спеціальний файл на комп'ютері з паролями.

Відкриється політика конфіденційності. Я раджу її читати, ось прям витратити час і почитати. Корисно знати і розуміти що це за сервіс, що робить цей сервіс і що Вам можна робити. Після прочитання перегортаємо вниз і натискаємо «приймаю».

Після прочитання перегортаємо вниз і натискаємо «приймаю»

Читаємо політику конфіденційності

Крок 3.

От і все. Ваша електронна пошта створена, можна користуватися. Натискаємо знизу «перейти до сервісу». Відкривається Ваш поштовий ящик, дивіться презентацію і закриваєте її.

Можите додати свою фотографію, але це не обов'язково.

Крім цього, багато браузери пропонують Вам зберегти пароль. Зберігайте. Тоді вам не потрібно буде весь час вводити логін і пароль. Нічого страшного немає. Якщо боїтеся, що Ваші дані будуть вкрадені, чи не зберігайте.

Якщо боїтеся, що Ваші дані будуть вкрадені, чи не зберігайте

Можна зберегти пароль в браузері

Для того, щоб заходити на пошту, або збережіть цю сторінку в закладки, або через пошук входите на сервіс пошти і вводите логін і пароль. Нічого складного.

Щоб убезпечити себе від злому пошти, заведіть собі звичку міняти паролі кожен місяць. Або хоча б раз в 3 місяці.

Крок 4.

Вивчаємо свою поштову скриньку. Наприклад з права у вас навігація. Хочете написати лист, натискаєте «Написати».

Хочете написати лист, натискаєте «Написати»

Зліва папки з листами або меню навігації

Так само там є папки, Думаю там все зрозуміло, проблем не повинно виникнути. Можна створювати свої папки, редагувати їх.

У папці «Вхідні» зверху є вкладки. Це такі собі закладки, дозволяють зручно орієнтуватися, коли багато листів.

Справа вгорі є значок настройки. При натисканні на нього, Ви можете налаштувати свій поштовий ящик під себе.

налаштування

Загалом користуйтеся і вивчайте.

Створивши Аккаунт в Гуглі один раз, Ви отримуєте доступ до всіх служб сервісів google (наприклад Плей Маркет). Це дуже зручно.

Переваги Gmail.

Як створити електронну пошту, ми розібрали. Переваги є у всіх поштових сервісів, рекомендую вивчити всі сервіси, а потім вже заводити собі електронну пошту. Але не обов'язково одну. Ось наприклад у мене є чотири поштових сервісу: gmail, Яндекс, mail і пошта блогу polzablog.ru. кожна з них виконує свої функції.

Тепер до переваг gmail:

  • Для бізнесу свої гнучкі настройки.
  • Зрозумілий і сучасний інтерфейс.
  • Загальний аккаунт до всіх сервісів google.
  • Є програми для телефонів.
  • Повідомлення про нові листи.
  • Пошук в мережі інтернет з поштової скриньки.

Даний сервіс мені дуже подобається. Він ідеально підходить для Росії, для людей, особливо у кого великі потреби від інтернету, пошти і так далі. Давайте розберемося як створити електронну пошту на Яндексі.

Крок 1.

Звичайно ж заходимо на Яндекс, ось посилання: Яндекс і натискаємо «завести пошту».

Звичайно ж заходимо на Яндекс, ось посилання:   Яндекс   і натискаємо «завести пошту»

Головна Яндекса

[Ad2]

Крок 2.

Тепер так само вводимо свої дані. Раджу щоб вони всі були реальними. Придумуємо логін, зрозумілий Вам. Якщо такий вже є, справа Вам повідомлять.

Якщо такий вже є, справа Вам повідомлять

Заповнюємо свої дані

Пароль потрібно придумати довгий, з різними символами. Логін і пароль заповнюється латиницею. Після того, як ввели номер телефону, праворуч натисніть «отримати код». Вам на телефон прийде СМС з кодом, введіть його. Після чого знизу з'явиться напис про те, що номер телефону підтверджено.

До речі, після підтвердження, до вас має прийти СМС з посиланням на скачування програми від Яндекс Пошти. Зручно.

Якщо немає телефону або не хочете вводити, натисніть на кнопку, трохи вище кнопки «отримати код», кнопку «У мене немає телефону». Тоді нижче введіть код з картинки. Це все потрібно, щоб система розуміла, що Ви реальна людина.

Обов'язково почитайте «Угода» і »Політику конфіденційності.» Це теж дуже важливо. Якщо з усім згодні, ставимо галочку зліва і нижче натискаємо на кнопку «Зареєструватися».

Крок 3.

Ось і все, пошта створена і там вже є два листи. Читайте і можна видаляти.
Тепер вивчайте свою поштову скриньку. Налаштувань теж багато. Чимось інтерфейс схожий на gmail. Але налаштувань більше, функціонал краще.

Але налаштувань більше, функціонал краще

вивчаємо інтерфейс

Зліва так само папки з листами за категоріями. У вхідних, вгорі, закладки, зручні. Вгорі значок з настройками і так далі. Там можна встановити свою фотографію, він буде така ж і в інших сервісах Яндекса.

Крок 4.

Для того, щоб знову заходити на свою пошту, або зберегти пароль в браузері (коли пропонує), або збережіть сторінку в закладках. Можна просто зайти на Yandex.ru і справа вгорі зайти на пошту.

Раджу встановить додаток для браузера. Дуже зручно. Там же можна і редагувати листи.

Раджу частіше заходити в пошту і видаляти непотрібні Вам листи, особливо спам. Так буде і місця більше в поштовій скриньці і пошта не заломивши.

переваги:

  • Загальний аккаунт до всіх сервісів Яндекса, а їх дуже багато.
  • Зрозумілий і інтуїтивний інтерфейс.
  • Дуже гнучкі налаштування.
  • Є мобільна версія.
  • Повідомлення про листи в браузері у вигляді «пуш повідомлень».
  • Є розширення для браузера.
  • Об'єднання інших поштових скриньок (від інших поштових сервісів в пошті Яндекса відображаються всі листи. Всі в одному місці).
  • Докладні інструкції.
  • Приємна і швидка технічна підтримка.

Теж досить поширений сервіс, дуже навіть зручний. Мені він підходить для повсякденного користування або можна сказати, особистої пошти. Тепер давайте дізнаємося як створити електронну пошту на mail.ru.

Крок 1.

Заходимо на головну сторінку сайту: mail.ru . Тепер слава натискаємо «Реєстрація у пошті». Відзначимо відразу, що дана реєстрація єдина на всіх проектах Mail, в тому числі - соціальна мережа «Мій світ».

Відзначимо відразу, що дана реєстрація єдина на всіх проектах Mail, в тому числі - соціальна мережа «Мій світ»

Головна mail.ru

Крок 2.

Далі як завжди, заповнюємо всі поля. Нічого складного. Телефон тут можна не вказувати. Але бувають випадки, коли забув пароль. А ось за допомогою телефону можна легко відновити пароль.

А ось за допомогою телефону можна легко відновити пароль

Заповнюємо свої дані

Не забуваємо читати «Угода», в самому низу. Це не обов'язково, але корисно.

Коли все заповнено, натискаємо на кнопку «Зареєструватися». Якщо ви вказали свій телефон, то Вам прийде СМС з кодом, вводимо код з неї і все готово.

Якщо телефон не вказували, то при натисканні кнопки, вам потрібно просто ввести цифри з картинки і все готово.

Ваша електронна пошта створена.

Крок 3.

Продовжуємо розбиратися з питанням, як створити електронну пошту на mail.ru. Тепер відкриється перше вікно, з невеликими попередніми налаштуваннями.

З початку Вам пропонують встановити фотографію, це не обов'язково, можна пропустити. Якщо фотографію встановіть, вона буде така ж і в соціальній мережі «Мій світ».

Можна свою фотографію вставити

Тепер можна налаштувати фон для своєї пошти. Дуже до речі приємно, а то один білий фон набридає. Ну або можна просто пропустити і залишиться простий білий фон.

Вибираємо фон поштової скриньки

Далі Нам пропонують встановити мобільний додаток. Так само дуже зручно. Якщо не потрібно, то просто натискаємо кнопку «Закінчити».

У пошті вже є 3 листи, прочитайте їх і можна видалити.

Крок 4.

І знову вивчайте функціональність своєї поштової скриньки. Тут все просто і інтуїтивно зрозуміло. Думаю розберетеся.

Думаю розберетеся

Інтерфейс поштового ящика

переваги:

  • Досить зрозумілий, інтуїтивний інтерфейс.
  • Красиве настроюється оформлення.
  • Так само є мобільний додаток.
  • Є вбудований чат «Майл Агент». Так він ще живий. По ньому дуже зручно зв'язуватися зі службою підтримки. Відповідають досить швидко і зрозуміло.
  • Без додаткової реєстрації є хмара від mail.ru. Корисна штука в сучасному світі. Спочатку доступно 8 Гбайт.
  • Є кілька корисних додатків, яких немає в інших сервісу. Такі програми, як «Календар», мають дуже хорошу функціональність.

Думаю я зміг відповісти на питання як створити електронну пошту на gmail, mail.ru і Яндекс Пошті. Звичайно є ще непоганий сервіс - Rambler.ru. Але останнім часом мені він не подобається. Реєстрація там аналогічна, як і описано вище.

Якщо у Вас залишилися питання, то пишіть в коментарях. Я або наші читачі Вам допоможуть. Пишіть по будь-яких питань, постараємося допомогти.

У сучасному світі, електронна пошта дуже потіснила звичайну пошту, з паперовими листами. Але не на всі 100%. Звичайно «електронка» на багато краще, як мінімум, повідомлення йдуть і приходять миттєво. Є інтеграція і в мобільних додатках.

Вибір поштового сервісу залежить тільки від ваших потреб. У кожному з них є свої унікальні позитивні якості і додатки. Можете детально кожен сервіс вивчити, а можете в кожному зареєструватися. Головне в них не заплутатися.

На цьому у мене все, всім пока.

[Ad3]

Як створити електронну пошту (E-mail) для mail.ru, google і Яндекса.

Вітаю дорогі читачі. Не рідко і в наш час зустрінеш таке питання: Як створити електронну пошту, мовляв як мені створити свою електронну пошту. Хлопців, реально це проблема ще актуальна. Інтернет розвивається і багато ще користувачів не мають свою електронну пошту.

[Ad1]

Не буду даватися в історію, не буду розповідати навіщо вам електронна пошта, якщо Ви читаєте цю статтю, значить вона Вам потрібна і не важливо навіщо. Я, наприклад, сьогодні взагалі не можу собі уявити роботу без електронної пошти. Вона завжди актуальна. І самі сервіси постійно розвиваються.

Майданчиків, де можна створити свою електронну пошту, багато. Розглянемо найпоширеніші, все вони безкоштовні: google (gmail.com), Яндекс Пошта (@ yandex.ru), Mail.ru (@ mail.ru). Є ще Rambler.ru, але принцип реєстрації всюди однаковий.

Зміст:

  1. Реєстрація пошти на google.com (gmail);
  2. Реєстрація пошти на Яндекс Пошті;
  3. Реєстрація пошти на Mail.ru.

Хороший сервіс, тим більше, що № 1 в світі, але не в Росії. Не раз стикався по роботі з проблемою, що потрібно завести пошту саме gmail. І так приступимо, покрокова інструкція як створити електронну пошту:

Крок 1.

Звичайно в першу чергу заходимо на сервіс google, за посиланням: Пошта Google . Читаємо всі що написано, визначаємося. Там же натискаємо «Створити обліковий запис».

Там же натискаємо «Створити обліковий запис»

Головна gmail

Крок 2.

Тепер заповнюємо всю форму справа. Нічого складного. В поле «запасний адреса ел. пошти », можна нічого не вказувати, особливо якщо у вас ще взагалі немає пошти. Натискаємо «далі».

Натискаємо «далі»

заповнюємо поля

Придуманий логін і пароль обов'язково записуємо де-небудь в блокноті. Ще можна створити спеціальний файл на комп'ютері з паролями.

Відкриється політика конфіденційності. Я раджу її читати, ось прям витратити час і почитати. Корисно знати і розуміти що це за сервіс, що робить цей сервіс і що Вам можна робити. Після прочитання перегортаємо вниз і натискаємо «приймаю».

Після прочитання перегортаємо вниз і натискаємо «приймаю»

Читаємо політику конфіденційності

Крок 3.

От і все. Ваша електронна пошта створена, можна користуватися. Натискаємо знизу «перейти до сервісу». Відкривається Ваш поштовий ящик, дивіться презентацію і закриваєте її.

Можите додати свою фотографію, але це не обов'язково.

Крім цього, багато браузери пропонують Вам зберегти пароль. Зберігайте. Тоді вам не потрібно буде весь час вводити логін і пароль. Нічого страшного немає. Якщо боїтеся, що Ваші дані будуть вкрадені, чи не зберігайте.

Якщо боїтеся, що Ваші дані будуть вкрадені, чи не зберігайте

Можна зберегти пароль в браузері

Для того, щоб заходити на пошту, або збережіть цю сторінку в закладки, або через пошук входите на сервіс пошти і вводите логін і пароль. Нічого складного.

Щоб убезпечити себе від злому пошти, заведіть собі звичку міняти паролі кожен місяць. Або хоча б раз в 3 місяці.

Крок 4.

Вивчаємо свою поштову скриньку. Наприклад з права у вас навігація. Хочете написати лист, натискаєте «Написати».

Хочете написати лист, натискаєте «Написати»

Зліва папки з листами або меню навігації

Так само там є папки, Думаю там все зрозуміло, проблем не повинно виникнути. Можна створювати свої папки, редагувати їх.

У папці «Вхідні» зверху є вкладки. Це такі собі закладки, дозволяють зручно орієнтуватися, коли багато листів.

Справа вгорі є значок настройки. При натисканні на нього, Ви можете налаштувати свій поштовий ящик під себе.

налаштування

Загалом користуйтеся і вивчайте.

Створивши Аккаунт в Гуглі один раз, Ви отримуєте доступ до всіх служб сервісів google (наприклад Плей Маркет). Це дуже зручно.

Переваги Gmail.

Як створити електронну пошту, ми розібрали. Переваги є у всіх поштових сервісів, рекомендую вивчити всі сервіси, а потім вже заводити собі електронну пошту. Але не обов'язково одну. Ось наприклад у мене є чотири поштових сервісу: gmail, Яндекс, mail і пошта блогу polzablog.ru. кожна з них виконує свої функції.

Тепер до переваг gmail:

  • Для бізнесу свої гнучкі настройки.
  • Зрозумілий і сучасний інтерфейс.
  • Загальний аккаунт до всіх сервісів google.
  • Є програми для телефонів.
  • Повідомлення про нові листи.
  • Пошук в мережі інтернет з поштової скриньки.

Даний сервіс мені дуже подобається. Він ідеально підходить для Росії, для людей, особливо у кого великі потреби від інтернету, пошти і так далі. Давайте розберемося як створити електронну пошту на Яндексі.

Крок 1.

Звичайно ж заходимо на Яндекс, ось посилання: Яндекс і натискаємо «завести пошту».

Звичайно ж заходимо на Яндекс, ось посилання:   Яндекс   і натискаємо «завести пошту»

Головна Яндекса

[Ad2]

Крок 2.

Тепер так само вводимо свої дані. Раджу щоб вони всі були реальними. Придумуємо логін, зрозумілий Вам. Якщо такий вже є, справа Вам повідомлять.

Якщо такий вже є, справа Вам повідомлять

Заповнюємо свої дані

Пароль потрібно придумати довгий, з різними символами. Логін і пароль заповнюється латиницею. Після того, як ввели номер телефону, праворуч натисніть «отримати код». Вам на телефон прийде СМС з кодом, введіть його. Після чого знизу з'явиться напис про те, що номер телефону підтверджено.

До речі, після підтвердження, до вас має прийти СМС з посиланням на скачування програми від Яндекс Пошти. Зручно.

Якщо немає телефону або не хочете вводити, натисніть на кнопку, трохи вище кнопки «отримати код», кнопку «У мене немає телефону». Тоді нижче введіть код з картинки. Це все потрібно, щоб система розуміла, що Ви реальна людина.

Обов'язково почитайте «Угода» і »Політику конфіденційності.» Це теж дуже важливо. Якщо з усім згодні, ставимо галочку зліва і нижче натискаємо на кнопку «Зареєструватися».

Крок 3.

Ось і все, пошта створена і там вже є два листи. Читайте і можна видаляти.
Тепер вивчайте свою поштову скриньку. Налаштувань теж багато. Чимось інтерфейс схожий на gmail. Але налаштувань більше, функціонал краще.

Але налаштувань більше, функціонал краще

вивчаємо інтерфейс

Зліва так само папки з листами за категоріями. У вхідних, вгорі, закладки, зручні. Вгорі значок з настройками і так далі. Там можна встановити свою фотографію, він буде така ж і в інших сервісах Яндекса.

Крок 4.

Для того, щоб знову заходити на свою пошту, або зберегти пароль в браузері (коли пропонує), або збережіть сторінку в закладках. Можна просто зайти на Yandex.ru і справа вгорі зайти на пошту.

Раджу встановить додаток для браузера. Дуже зручно. Там же можна і редагувати листи.

Раджу частіше заходити в пошту і видаляти непотрібні Вам листи, особливо спам. Так буде і місця більше в поштовій скриньці і пошта не заломивши.

переваги:

  • Загальний аккаунт до всіх сервісів Яндекса, а їх дуже багато.
  • Зрозумілий і інтуїтивний інтерфейс.
  • Дуже гнучкі налаштування.
  • Є мобільна версія.
  • Повідомлення про листи в браузері у вигляді «пуш повідомлень».
  • Є розширення для браузера.
  • Об'єднання інших поштових скриньок (від інших поштових сервісів в пошті Яндекса відображаються всі листи. Всі в одному місці).
  • Докладні інструкції.
  • Приємна і швидка технічна підтримка.

Теж досить поширений сервіс, дуже навіть зручний. Мені він підходить для повсякденного користування або можна сказати, особистої пошти. Тепер давайте дізнаємося як створити електронну пошту на mail.ru.

Крок 1.

Заходимо на головну сторінку сайту: mail.ru . Тепер слава натискаємо «Реєстрація у пошті». Відзначимо відразу, що дана реєстрація єдина на всіх проектах Mail, в тому числі - соціальна мережа «Мій світ».

Відзначимо відразу, що дана реєстрація єдина на всіх проектах Mail, в тому числі - соціальна мережа «Мій світ»

Головна mail.ru

Крок 2.

Далі як завжди, заповнюємо всі поля. Нічого складного. Телефон тут можна не вказувати. Але бувають випадки, коли забув пароль. А ось за допомогою телефону можна легко відновити пароль.

А ось за допомогою телефону можна легко відновити пароль

Заповнюємо свої дані

Не забуваємо читати «Угода», в самому низу. Це не обов'язково, але корисно.

Коли все заповнено, натискаємо на кнопку «Зареєструватися». Якщо ви вказали свій телефон, то Вам прийде СМС з кодом, вводимо код з неї і все готово.

Якщо телефон не вказували, то при натисканні кнопки, вам потрібно просто ввести цифри з картинки і все готово.

Ваша електронна пошта створена.

Крок 3.

Продовжуємо розбиратися з питанням, як створити електронну пошту на mail.ru. Тепер відкриється перше вікно, з невеликими попередніми налаштуваннями.

З початку Вам пропонують встановити фотографію, це не обов'язково, можна пропустити. Якщо фотографію встановіть, вона буде така ж і в соціальній мережі «Мій світ».

Можна свою фотографію вставити

Тепер можна налаштувати фон для своєї пошти. Дуже до речі приємно, а то один білий фон набридає. Ну або можна просто пропустити і залишиться простий білий фон.

Вибираємо фон поштової скриньки

Далі Нам пропонують встановити мобільний додаток. Так само дуже зручно. Якщо не потрібно, то просто натискаємо кнопку «Закінчити».

У пошті вже є 3 листи, прочитайте їх і можна видалити.

Крок 4.

І знову вивчайте функціональність своєї поштової скриньки. Тут все просто і інтуїтивно зрозуміло. Думаю розберетеся.

Думаю розберетеся

Інтерфейс поштового ящика

переваги:

  • Досить зрозумілий, інтуїтивний інтерфейс.
  • Красиве настроюється оформлення.
  • Так само є мобільний додаток.
  • Є вбудований чат «Майл Агент». Так він ще живий. По ньому дуже зручно зв'язуватися зі службою підтримки. Відповідають досить швидко і зрозуміло.
  • Без додаткової реєстрації є хмара від mail.ru. Корисна штука в сучасному світі. Спочатку доступно 8 Гбайт.
  • Є кілька корисних додатків, яких немає в інших сервісу. Такі програми, як «Календар», мають дуже хорошу функціональність.

Думаю я зміг відповісти на питання як створити електронну пошту на gmail, mail.ru і Яндекс Пошті. Звичайно є ще непоганий сервіс - Rambler.ru. Але останнім часом мені він не подобається. Реєстрація там аналогічна, як і описано вище.

Якщо у Вас залишилися питання, то пишіть в коментарях. Я або наші читачі Вам допоможуть. Пишіть по будь-яких питань, постараємося допомогти.

У сучасному світі, електронна пошта дуже потіснила звичайну пошту, з паперовими листами. Але не на всі 100%. Звичайно «електронка» на багато краще, як мінімум, повідомлення йдуть і приходять миттєво. Є інтеграція і в мобільних додатках.

Вибір поштового сервісу залежить тільки від ваших потреб. У кожному з них є свої унікальні позитивні якості і додатки. Можете детально кожен сервіс вивчити, а можете в кожному зареєструватися. Головне в них не заплутатися.

На цьому у мене все, всім пока.

[Ad3]

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com