рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно оформляти брови?

Всім привіт Всім привіт!

І в сьогоднішній статті ми хотіли б поговорити про такий важливий умови макіяжу, як красиві брови. Ви навіть не уявляєте, наскільки сильно можуть псувати обличчя брови, які до нього не підходять! Занадто тонкі, надто зламані або занадто товсті ... Але, на жаль, далеко не завжди створення ідеальної форми брів полягає в одній лише їх коригування в допомогою пінцета або бритви для брів. Отже, як правильно оформляти брови?

Рано чи пізно будь-яка дівчина замислюється над тим, яка форма брів підійде їй більше. А ще більшу роль грає в цій справі мода. Те на піку популярності тонкі брови-ниточки, то елегантне вигнуті, то широкі і прямі ... Але незалежно від моди, брови повинні гармоніювати з рисами обличчя, не надавати йому здивоване або переляк. Навпаки, брови повинні підкреслювати красу і виразність очей, врівноважувати обличчя. І найголовніше - при цьому, брови повинні виглядати природно! І в цій статті ми хотіли б поговорити про макіяж брів олівцем, а також про інші б'юті-продуктах, які можна використовувати для додання бровам красивої форми.

І в цій статті ми хотіли б поговорити про макіяж брів олівцем, а також про інші б'юті-продуктах, які можна використовувати для додання бровам красивої форми

Почнемо з того, що зараз на піку моди максимально природний вигляд брів. Вони повинні бути достатньо широкими, можна прямими або трохи вигнутими, на тон-два темніше кольору волосся. Природно, мається на увазі не природний відтінок волосся, якщо ви їх фарбуєте, то підбирайте відтінок під колір фарби. Ще один не менш важливий пункт для створення красивих брів - покупка правильного засоби для їх макіяжу.

Якщо Ви віддаєте перевагу олівець:

В першу чергу, зверніть увагу на ступінь м'якості олівця. Бажано вибирати досить твердий і жорсткий олівець, який буде легко точити, і який не буде обламуватися. Хорошим вибором стане і автоматичний олівець для брів з трикутним стрижнем, наприклад, Lioele Auto Eyebrow . Це один з найпопулярніших олівців нашого сайту. Він став популярний завдяки дуже зручному стрижня, за допомогою якого можна намалювати навіть дуже тонкі волоски.

Як намалювати брови олівцем поетапно? Найголовніший секрет природно виглядають брів - ні в якому разі не варто малювати їх за допомогою однієї суцільної лінії. Необхідно короткими рухами немов «заштриховувати» брову. Але ні в якому разі не варто намагатися таким чином докорінно змінити форму брів або виправити помилки, вчинені при вищипуванні пінцетом. Макіяж брів олівцем повинен в першу чергу підкреслювати їх природну красиву форму.

Якщо Ви використовуєте підводку для брів:

При виборі звертайте увагу на товщину пензлика і її зручність. Підводка для брів дуже популярна в Кореї, і багато брендів роблять її дійсно якісною і дуже зручною в застосуванні. У підводки є один значний плюс перед іншими засобами макіяжу брів - відмінна стійкість. І при цьому підводка дозволяє малювати найтонші волоски, які будуть виглядати дуже природно. Наприклад, знаменита підводка від Tony Moly, при всіх перерахованих вище плюсах ще й має чудову стійкість.

Наприклад, знаменита підводка від Tony Moly, при всіх перерахованих вище плюсах ще й має чудову стійкість

Якщо Ви віддаєте перевагу туш для брів:

Ще один засіб, який увійшов в моду лише недавно. Туш для брів має коротшу щіточку в порівнянні з тушшю для вій, і більш кремову текстуру. З її допомогою легко надати бровам необхідний колір, проте їх форму підкоригувати досить складно. Тому ми б рекомендували використовувати туш для брів в поєднанні з олівцем або підведенням.

Незалежно від того, яке Ви віддаєте перевагу засіб, найголовніше, підібрати форму брів, яка буде гармоніювати з овалом особи. Найкраще довіритися в такому важливому питанні грамотного фахівця, і тільки потім коригувати брови самостійно в домашніх
умовах.

Всіх шикарних брів, дорогі дами!

КУПИТИ корейських КОСМЕТИКУ

КУПИТИ корейських КОСМЕТИКУ

З любов'ю, Lunifera

© 2016 Lunifera.ru. Стаття написана Дар'єю Бойко, спеціально для Lunifera.ru. Будь-яке копіювання без згоди адміністрації магазину заборонено.

Отже, як правильно оформляти брови?
Як намалювати брови олівцем поетапно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com