рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Реформи в McDonald's: якими будуть нові версії «Біг Мака»

Легендарний бургер змінить зовнішній вигляд вперше за півстоліття. Що змусило компанію відійти від традицій, і чи будуть новинки користуватися попитом у любителів фастфуда? Легендарний бургер змінить зовнішній вигляд вперше за півстоліття

Фото: Imago / ТАСС

McDonald's вперше за півстоліття представив дві нові версії «Біг Мака» - поки тільки в США в якості експерименту. Перший варіант - зменшена копія оригіналу «Мак Джуніор»: там всього одна котлета і немає середньої булочки. Друга новинка - «Гранд Мак»: компанія запевняє, що в ній на 60% більше яловичини.

За допомогою нововведень McDonald's хоче залучити нових клієнтів, які ходять в ресторани, де бургери роблять з свіжоспеченого хліба і незаморожений м'яса. У McDonald's три конкурентні переваги: ​​прийнятна ціна, впізнаваність і безпеку - через високу оцінку якості продуктів отруїтися там неможливо. Але є і зворотна сторона, говорить глава московського відділення Slow Food International Віктор Майклсон.

У Росії McDonald's в «гладкі» роки ввів в меню гігантський «Біг Тейсті». Тепер, в більш голодні роки, логічно винайти міні-версію. Економікам світу, мабуть, доведеться переходити з «індексу Біг Мака» на «індекс міні Біг Мака».

Лікар-дієтолог серіалу «Зважені люди» Юлія Бастрігіна вважає, що в нових «Біг Маках» є свої плюси.

Зараз стандартний «Біг Мак» коштує 130 рублів. Для порівняння, стандартний Воппер з Burger King обійдеться в 156 рублів, Міні-воппер - в 102 рубля.

Раніше стало відомо, що McDonald's продає 80% свого бізнесу в Гонконгу та Китаї. За даними «Інтерфаксу» , Сума угоди становить 2 млрд доларів. Покупці - інвестфонди Citic і Carlyle Group - отримують франшизу на розвиток мережі в найближчі 20 років. На азіатському ринку серйозну конкуренцію McDonald's представляють місцеві мережі: тайванська Dicos і китайська Real Kung Fu.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Що змусило компанію відійти від традицій, і чи будуть новинки користуватися попитом у любителів фастфуда?
Ru в ваші джерела новин?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com