рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лайфхак, як не попастися в мережі аферистів на сайтах знайомств

Знайомство через соцмережі стало, мабуть, одним з поширених способів знайти свою другу половину. Тому всілякі сайти знайомств просто рясніють анкетами хлопців, дівчат, чоловіків і жінок, кому за «дцять», адже любові всі віки покірні.

Затьмарює одна. Що крім тих, хто дійсно хоче знайти в Мережі любов, є чимало тих, хто шукає жертви для своїх шахрайських схем. Аферисти в Мережі - їх, на жаль, зараз розвелося дуже багато.

І перш, ніж розповісти про найпоширеніші «розлученнях», хотілося б для початку розібратися, як слід поводитися на цих сайтах. Може бути, ми самі провокуємо шахраїв, щоб вони вийшли саме на нас?

Погодьтеся, в реальному житті ви навряд чи надягнете діаманти, вирушаючи в поодинці в темний, Погодьтеся, в реальному житті ви навряд чи надягнете діаманти, вирушаючи в поодинці в темний,   малознайоме місце, де є всі шанси, що вас пограбують малознайоме місце, де є всі шанси, що вас пограбують. Спрацьовує інстинкт самозбереження, здоровий глузд і інтуїція, що цього робити не варто. Так чому в Мережі ми часом ведемо себе так безтурботно, виставляючи фото, яке красномовно говорить: «у мене є чим поживитися» або «я довірлива дівчина, яка чекає принца». До речі, щоб розпізнати в реальному житті маніпуляторів-чоловіків, які можуть грунтовно зіпсувати життя будь-якій жінці, рекомендую прочитати книгу Рашида Кірранова «23 помилки з чоловіками. Помилки на перших побаченнях ». У ній він детально розглядає такий тип чоловіків.

До речі, деякі відмовляються реєструватися на сайтах знайомств саме через страх бути обдуреною. З цим ми в статті розберемося. А ось якщо у вас є ще страхи трьох стихій, раджу прочитати статтю за посиланням http://www.sun-hands.ru/9kak_izbavitsya_ot_strahov.html

Ось з фото ми і почнемо.

Які фотографії краще виставити на сайті знайомств, а які не варто?

Чому то деякі дівчата думають, що чим більше прикрас вони на себе надінуть і чим розкішніше буде наряд, тим краще Чому то деякі дівчата думають, що чим більше прикрас вони на себе надінуть і чим розкішніше буде наряд, тим краще. Це як раз той випадок, коли краще менше, ніж більше. Своїм виглядом а-ля новорічна ялинка ви залучаєте шахраїв, які клюють на золоту наживу. Це не означає, звичайно, що треба виставити фото в спортивному костюмі і капцях. Або на тлі старомодного килима. Є ще любительки фотографуватися десь на дачі в футболці, шортах, присівши, як вони думають, спокусливо біля куща з трояндами. Виглядає це смішно. Фото повинно бути елегантне, стримане, говорить, що у дівчини є смак і почуття міри.

Дуже важлива також поза, в якій ви фотографуєте. Поза, де ви виставляєте груди, лежите на ліжку або сидите в кріслі нога на ногу, виглядає вульгарно і приваблює чоловіків, які шукають дівчину на ніч.

Не варто розміщувати цілу галерею, досить буде дві-три фотографії, де чітко видно обличчя крупним планом, фото в повний зріст і третя якась нейтральна, де ви, скажімо, сидите на природі.

Якщо ви хочете разових пригод або вільних відносин, можна сміливо розміщувати фото в купальнику і з яскравою бойової розфарбуванням на обличчі. Серйозних чоловіків така дівчина навряд чи зацікавить, а ось як сексуальний об'єкт ще як!

Макіяж для жінки - це друга одяг і ваше обличчя. Косметика може як «вбити» ваші гідності, так і підкреслити.

Часто дівчата прикрашають себе, використовуючи фотошоп або ще гірше, розміщуючи не своє фотографію, а фото спекотної красуні з обкладинки. Це дуже нерозумно. Правда все одно відкриється, коли ви зустрінетеся з людиною в реальному житті. І як мені розповідали чоловіки, які зіткнулися з таким обманом, вони, як правило, і розмовляти не стали з дамою, яка не відповідає дійсності.

Не варто розміщувати фото, де ви знаходитесь на відпочинку закордоном. Звичайні чоловіки, можливо, і оцінять те, що ви активна особистість і любите пізнавати світ, а ось для аферистів - це сигнал, що панночка може собі дозволити подорожі, тобто при грошах. А ще у неї періодично квартира залишається без нагляду.

В тему буде стаття « Які фестивалі варто відвідати закордоном » , Якщо ви плануєте відпочинок і не знаєте куди поїхати, щоб весело провести час.

Фото в шикарній квартирі з вишуканим інтер'єром, де видно дорога техніка і меблі - це теж червона ганчірка для бика, тобто шахраїв.

Не провокуйте їх. Навіщо кричати на всю Іванівську про своє матеріальне становище? Повірте, звичайне, здавалося б, фото може багато розповісти про те, хто не ньому зображений, починаючи від характеру, закінчуючи смаками, звичками і способом життя. А аферисти, якщо ви знаєте, непогані психологи.

До речі, по фото чоловіків можна зробити також чимало висновків. Наприклад: фото біля машини, на машині, за кермом, з іншого боку машини ... Це говорить про те, що чоловік хвалько, який хизується своїм статусом.

Але ж крутий джип це ще не ознака розуму.

Недалеко пішли від пітекантропа і такі чоловіки, які виставляють Селфі з голим торсом на тлі висвітиться лінолеуму або старих шпалер.

Іншими словами, знайомство на сайті починається з фото. Воно може стати предпосилая для подальшого спілкування, або жирною крапкою в них.

Що розповісти про себе?

Розумна, красива, талановита, неповторна, в загальному, най-най - це, мабуть, виглядає дуже нескромно, описуючи в анкеті свої позитивні якості.
Розумна, красива, талановита, неповторна, в загальному, най-най - це, мабуть, виглядає дуже нескромно, описуючи в анкеті свої позитивні якості І хоча висока самооцінка за деякими критеріями краще, ніж низька, все ж не перестарайтеся. Якщо ж у вас з самооцінкою і впевненістю в собі явно погано, рекомендую вивчити книгу Р. Кірранова «Як стати впевненіше в собі за 3 місяці» .

Напишіть краще про свої хобі, захоплення, можливо, якісь досягнення, але таких, щоб не шокувати відразу публіку. Наприклад, не всі оцінять, що ви, скажімо, пропагуєте уринотерапію або любите гуляти вночі по кладовищу. Або, що ви виграли конкурс з поїдання гамбургерів на швидкість. Брехати про себе не варто, але і викладати відразу всю свою таємницю занадто безтурботно. Потрібно вибрати золоту середину, щоб не виглядати занадто відкритою або навпаки закриті, немов ви секретний шпигун. Про себе краще розповідати дозовано.

Тривожний дзвіночок, коли чоловік цікавиться одні ви живете в квартирі, коли приходите з роботи, запитує ваш домашню адресу. З якою метою він про це цікавиться?

На моїй практиці було кілька випадків, коли чоловік, дізнавшись, що у мене є своя житлоплоща, виявляв ще більший інтерес, напрошуючись в гості на «чай».

Хтось цілеспрямовано шукає дівчину для вільних стосунків зі своєю квартирою. Адже так зручно приїхати, коли захочеш, розщедрившись лише на шампанське і цукерки. Ще й вечерею нагодують. Вас, безумовно, використовують, але це нешкідливий варіант в порівнянні з тим, коли увійшовши в довіру до дівчини, її обчищають, як липку.

Не втрачайте пильність, коли чоловік дуже нав'язливо цікавиться вашим соціальним і тим більше матеріальним статусом. Запитати про сферу діяльності можна, але розповідати малознайомої людини, де саме ви працюєте, на якій посаді і який оклад отримуєте - недалекоглядно і небезпечно.

Втім, як і питати чоловіків: а чи є у тебе машина, а якась, а чи є своя квартира, в які Втім, як і питати чоловіків: а чи є у тебе машина, а якась, а чи є своя квартира, в які   ресторани любить ходити, на яких загарнічних курортах відпочиває - вельми некоректно ресторани любить ходити, на яких загарнічних курортах відпочиває - вельми некоректно. У людини може скластися враження, що вас цікавить тільки його гаманець, а не він сам. Про те, які помилки роблять дівчата при знайомствах і на перших побаченнях рекомендую прочитати в книзі «23 помилки з чоловіками. Помилки на перших побаченнях » .

Безсумнівно, вас запитають і про особисте життя. Ось тільки не треба розповідати про всі свої колишніх і тим більше їх критикувати. Ясна річ, що особисте життя було. Але вдаватися в подробиці, чому ви розлучилися з чоловіком або розлучилися з хлопцем в листуванні з потенційним «нареченим» не варто. Коли чоловік починає занадто балакучі розповідати про своїх колишніх дівчат - це також не характеризує його з кращого боку. І це не означає, що він такий відкритий і чесний. Це означає, що він базіка і пліткар.

До речі, щодо правди. Щоб знайти золоту середину, корисно буде прочитати статтю «Чи треба говорити про минулі відносини» .

У листуванні можна обговорювати інтереси, смаки, кіно, книги, виставки, події або ситуації, які відбулися в світі. Так можна побачити життєву позицію людини і зрозуміти чи є у вас точки дотику.

Якщо гора не йде до Магомета ...

Молода пара за ноутбуком

Буває так, що спілкуєшся з людиною тиждень, дві ... три ... і начебто діалог вас влаштовує і співрозмовник цікавий, але далі листування справа не йде. Чи не запрошує молода людина на реальне побачення, хоча ви перебуваєте в одному місті.

У мене так було. Виявилося, що чоловік одружений і таким чином збігав від реальності, тобто дружини в віртуальний світ, де йому було спокійно і добре, де він придумав собі образ класного хлопця, який підкорює гірські вершини і пірнає з аквалангом. А насправді всі ці пригоди він бачив на великому екрані телевізора ... Про те, як розпізнати одруженого в реальному житті, читайте статтю Р. Кірранова «Як викрити одруженого чоловіка, який заважає вийти заміж» .

Деякі не вирішуються перейти на реальне спілкування через скромність і невпевненості в собі. Сидячи за комп'ютером, ми можемо уявляти себе ким завгодно і писати що завгодно, користуючись словником Даля і вікіпедією. А хто підкаже, що говорити, коли ви зустрінетеся з людиною віч-на-віч?

Якщо у вас така ж проблема, рекомендую прочитати статтю «Невпевненість у собі, як позбутися від неї» .

Щоб не витрачати свій час даремно, можна піти ва-банк. Написати, наприклад, що, мабуть, можна продовжити розмову вживу. Якщо чоловікові є, що приховувати або він і не збирався з вами зустрічатися і його влаштовує варіант просто «поговорити», побачите, почнуться всілякі відмовки і причини, чому ви, на жаль, не можете поки зустрітися. Це «загруз на роботі, ремонт будинку, раптово заскочили родичі, курс долара і повінь в Таїланді». Зав'язуйте тоді відразу з таким любителем розмов в Мережі, далі цього справа не піде.

Рекомендую прочитати статтю «Як вибрати чоловіка? Хто не підходить для побудови тривалих відносин? »

Немає нічого поганого в тому, що ви першій запропонуйте зустрітися. Якщо, звичайно, ця пропозиція надійшла не в перший же день листування. Деяких чоловіків поки не підштовхнеш, не підуть. Сміливою бути можна, нав'язливою - немає. Якщо у чоловіка є інтерес, він обов'язково захоче побачитися наживо, і не буде тягнути гуму тижнями.

Важливий момент щодо ініціативи. Головне не переборщити. Тому раджу вам прочитати статтю «Чому чоловіки перестають дзвонити, починають хамити і збігають?» Тут описані як раз жіночі помилки в спілкуванні з чоловіками.

До речі, щодо активності і пасивності. Чи варто самій шукати женихів на сайті і писати їм першої? Все у ваших руках. Маленькі поради: не будьте банальної і нудною. «Привіт» або «Привіт, познайомимося?» - це дуже банально. Вивчіть анкету интересуемого об'єкта, подивіться, що йому подобатися, який у нього статус. Подивіться на його фото і вже виходячи з цього можна, привітавшись, задати питання. Наприклад, рибалки можна запитати: «Ого, яка риба! І де ж такі коропи водяться? »Не полінуйтеся залізти в Інтернет і дізнатися, на що клює така рибина, які снасті зазвичай використовують. Тоді ви будете в темі і зможете спілкуватися з чоловіком на його мові.

Занадто багато питань - цього теж не варто робити на сайті. Ви ж не слідчий. Особисто у мене було відчуття, що я перебуваю на допиті, коли один хлопець після хвилини спілкування став з'ясовувати: «Діти є? П'єш? Куриш? Ким працюєш? »Мені в кінці хотілося додати свою групу крові і довідку про несудимість.

От не варто занадто нав'язливо розпитувати людини. Питання краще ставити між справою, в процесі легкого невимушеного спілкування.

Якщо ви написали чоловікові, але він ніяк не відреагував, не треба писати ще раз і намагатися достукатися в закриті двері. Не треба також заганятися, що з вами щось не так. Все так. Просто це не ваш чоловік. Ні так ні. Їдемо далі.

А ось ситуація, коли чоловік вам відповів. Але в процесі спілкування створюється таке враження, що листування потрібна тільки вам. Ви задаєте питання, щось розповідаєте, а у відповідь лише: «Мда ...», «Да уж» ... Або просто відповідь на ваше запитання, не розвиваючи тему далі, не питаючи вас ні про що. Дивно, так? Якщо ви йому не сподобалися, то і не писав би тоді зовсім, але ж відповідає! Спробуйте його розбуркати, викликавши на емоції, якщо вони, звичайно, є. Наприклад, напишіть, що так довго шукали такого цікавого співрозмовника, що з ним так захоплююче спілкуватися, він стільки знає цікавих тем для бесіди ... Ну щось в такому роді. Так, ви його зачепите. І або він перестане вам писати, або перестане бути загальмованим і почне вести мало мальский діалог.

І знаєте ще що? Включайте почуття гумору. Навіть не дуже приємні для вас ситуації можна обіграти так, що опонент зрозуміє: ви вмієте посміятися над собою, але і не проста, наївна дурочка, якій можна легко втертися в довіру. Ефект несподіванки і гумор працюють дуже добре і на аферистів, до речі, теж.

Одну мою знайому один любитель наживи просто дістав питаннями, які, як він думав, ставив як би, між іншим Одну мою знайому один любитель наживи просто дістав питаннями, які, як він думав, ставив як би, між іншим. Хлопець намагався дізнатися, коли дівчина повертається з роботи і який у неї графік. На що Марина відповіла: «Ну, якщо тобі так хочеться побувати у мене в квартирі, поки мене немає, спеціально для тебе залишу ключі під килимком. Але старайся не шуміти, у мене за стінкою ветеран ФСБ живе, а за інший боксер, у якого зла собака ». Нав'язливий прихильник відразу зрозумів, що дівчина не простачка і його наміри зрозуміла.

Хотілося б порадити прочитати таку статтю, яка дуже в тему: «Знайомства на сайтах. Як не помилитися у виборі? »

І ось ми підійшли до теми шахрайських схем в Мережі.

Як «розводять» аферисти, знайомлячись на сайтах?

Найпоширеніший «розлучення». Вам пише хлопець з обкладинки - так принаймні він виглядає. Вихований, ввічливий, аристократичний. Хоче тільки серйозних відносин, але от біда ... він закордоном! Так, там у нього свій бізнес і непоганий заробіток. Але батьки, виявляється, живуть в одному з вами місті і він часто їх відвідує і ось-ось приїде знову. У листах хлопець-мрія описує свій день, розповідає про країну, де він знаходиться, трохи філософствує про життя і задає кілька нейтральних питань вам. Причому на ваші запитання він не відповідає. Далі слід така схема: він купив вам подарунок. І дуже образитися, якщо ви його не приймете. Виверт всіх аферистів - «Я ображуся». Майте це на увазі і не купуйтеся на подібні фрази.

Так ось, подарунок він вже відправив (а це, як правило, або крутий телефон або прикраса). Треба тільки оплатити чи поштовий збір, то чи доставку, по-різному, але суть одна. Сума в принципі невелика, до 1000 рублів. Але уявіть, що одні й ті ж листи один і той же чоловік відправляв сотні дівчат. Нехай обдурити зі ста вийде 10, проте, виходить близько 10 000 рублів. І таких ошуканих, на жаль, не десять, а більше.

Насправді дуже легко вирахувати, пише вам реальна людина або робот з розсилкою. Занадто ідеально не буває. Ідеальна зовнішність, ідеальні манери, достаток - вже якось занадто приторно солодко. Ви задаєте питання, вам не відповідають. Ще один тривожний дзвіночок. Ну і кульмінація - людина вас в очі не бачив, а вже така небачена щедрість - подарунки. Загалом, безкоштовний сир буває тільки в мишоловці і це правда.

Схема: «Вона сама віддала мені гроші». Теж досить часто зустрічається. Реальний хлопець знайомиться в Мережі, як би між іншим дізнається у вас інформацію, коли ви отримуєте зарплату, щоб бути впевненим: коли він призначить вам зустріч, гроші у вас будуть. На побаченні хлопець сама чарівність і душка. А далі хто на що здатний. Хтось під час побачення розповідає жалісну історію про хворого брата, якому потрібні дорогі ліки. І тут раптово дзвонить мама і повідомляє, що ліки закінчилися і потрібно терміново купити необхідні медикаменти. А грошей треба ж, немає, будуть лише через тиждень. Чоловік починає робити вигляд, що телефонує друзів, а й у них грошей теж немає ... Вони є у вас. Правда вас так незручно про це просити, зайняти якихось 5 чи 10 тисяч рублів. (Може і менше, все залежить від апетиту шахрая). Аферист може дати вам навіть заставу, наприклад, золотий браслет, який на ділі виявиться простий залізякою під золото. Далі ... далі він зникає і змінює номер телефону.

Будь-яка ситуація, коли вас на першому побаченні просять позичити енну суму грошей, знаючи, що ви не на мілині - це схема аферистів. Ось про що ми і говорили на самому початку - не розповідайте про себе занадто багато малознайомої людини і тим більше, коли мова заходить про гроші і вашому матеріальному стані.

Фотокартку на пам'ять

Чи не поспішайте відправляті малознайомої людини свои фотографии. Їх, до речі, віманіті аферист может під будь-Якім приводом. Наприклад: «Ти така гарна, а давай я зроблю тобі подарунок - настінний календар з твоїм збережений. Тільки мені потрібні фотографии у великому форматі и хорошої якості. Пришлеш »Календар то ВІН зроби. Ось тільки порнографічний ... А потім через ці ж фотографій шахрай можливо ще буде вас шантажувати, вимагаючи гроші, інакше фото в стилі ню побачать всі ваші друзі в соцмережах.

Так що незрячим, що не розглянули всі ваші принади на фотографіях, викладених на сайті знайомств і просять вислати ще, порада одна - звернутися до окуліста.

Пастка для модниць

Ну, хто з нас не любить великі знижки і розпродажі, на яких можна купити шикарні речі за півціни Ну, хто з нас не любить великі знижки і розпродажі, на яких можна купити шикарні речі за півціни? Ось і шахраї розраховують саме на це - бажання відправитися хоч в інший кінець міста за дрібничками за смішною ціною. Знайомство в Інтернеті - найпростіший спосіб знайти жертву. Аферист вибирає серед дівчат, які розмістили свої гламурні фото, де видно, що дамочка любить брендові речі. Далі йде дружнє спілкування, компліменти, все, що приспить пильність потенційної жертви. А потім ... слід така фраза: «У мене сестра їде закордон і розпродає нові фірмові речі: шубу, туфлі, плаття. Продає все за «певну суму», але ТОБІ я готовий віддати все речі за «???» рублів ». Сума виходить в два, а то і три рази менше, ніж, якщо купити все це в бутіку. А далі все просто. Ви приходите в квартиру, вас пригощають вином, цукерками, фруктамі- все просякнуте або снодійним або ще гірше клофеліном. Прокидаєтеся - ні речей, ні грошей.

Варіанти можуть бути різні і пропонувати можуть не тільки шуби, але і техніку. Насторожити має те, що саме ВАМ щедрий принц готовий віддати річ за півціни. Досить вірити в казки!

Шахрайських схем ще дуже багато. Але якщо не відключати голову і аналізувати, отриману інформацію, обчислити афериста можна. Любов на сайті знайомств є, головне її розгледіти серед брехні і обману.

Стаття захищено законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт sun-hands.ru обов'язкове!

Може бути, ми самі провокуємо шахраїв, щоб вони вийшли саме на нас?
Які фотографії краще виставити на сайті знайомств, а які не варто?
Навіщо кричати на всю Іванівську про своє матеріальне становище?
Що розповісти про себе?
З якою метою він про це цікавиться?
А хто підкаже, що говорити, коли ви зустрінетеся з людиною віч-на-віч?
Хто не підходить для побудови тривалих відносин?
Чи варто самій шукати женихів на сайті і писати їм першої?
«Привіт» або «Привіт, познайомимося?
І де ж такі коропи водяться?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com