рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Атрактанти для хижака. Спеціальні речовини, що впливають на риб!

  1. Що таке аттрактант?
  2. Ловля хижаків з атрактантів

Щоб повернутися додому з багатим уловом, рибалки використовують різні способи залучення риби. Останнім часом особливої ​​популярності набув аттрактант. Щоб повернутися додому з багатим уловом, рибалки використовують різні способи залучення риби

Переконавшись в його ефективності, ви навряд чи захочете і далі експериментувати з самостійно зробленими підгодовуваннями, на приготування яких потрібно чимало часу і сил.

Що таке аттрактант?

Атрактанти для хижака (підсилювачі клювання) - це спеціальні речовини, що впливають на рецептори риб . Іншими словами, це концентровані ароматні добавки, що активізують клювання.

Вони містять амінокислоти, ароматизатори, підсолоджувачі, сіль і інші компоненти, на які реагують риби. Підсилювачі клювання наносяться на приманку для залучення уваги риби і пробудження у неї апетиту.

Різновиди атрактантів за призначенням:

  1. Для обробки приманки. Ними можуть просочуватися м'які і силіконові наживки, поролонові рибки. Рідкими аттрактантами можна змащувати повідці;
  2. Для підгодовування. З їх допомогою попередньо підгодовують рибу до місця. В цьому випадку використовуються порошкоподібні атрактанти - вони додаються в приманку.

Залежно від типу підсилювачів клювання, вони мають певний принцип дії:

  1. Водні. Швидко розчиняються і поширюють аромати на великі відстані;
  2. Масляні. Утворюють навколо приманки ароматне каламутне хмара (воно тягнеться слідом за проведенням);
  3. Спиртові. Гарні при лові в холодній воді.

Також існує величезна безліч запахів, що дозволяє легко знайти потрібний аттрактант для самого перебірливого хижака. Це може бути як підсилювач, що володіє ароматом анісу, так і мотиля або навіть малини.

Ловля хижаків з атрактантів

Щоб повністю оцінити ефективність аттрактанта, необхідно вибирати його з урахуванням переваг риби. Наприклад, щука реагує на запах крові , А для судака краще брати аттрактанти з яскраво вираженим запахом. Щоб повністю оцінити ефективність аттрактанта, необхідно вибирати його з урахуванням переваг риби

При цьому варто враховувати пору року, оскільки переваги у хижаків змінюються в залежності від особливостей погоди . Наприклад, в теплу пору краще використовувати атрактанти з солодкими фруктовими запахами, а в холодну погоду - з тваринами і пряними (риб'ячий жир, мотиль, кров та ін.). При ловлі хижої риби добре себе зарекомендували атрактанти, що світяться в ультрафіолеті.

Значне збільшення радіусу розпізнавання наживки рибою пояснюється не тільки поширенням запаху, а й на інших компонентів підсилювача (амінокислот та ін.), Які активізуються при попаданні в воду. Тому приманкою зацікавиться навіть пасивний ситий судак, щука і інший хижак, що знаходиться на великій відстані.

Атрактанти стане відмінним помічником на будь-який риболовлі. Він зробить навіть несмачну і непривабливу приманку максимально уловистою.

Що таке аттрактант?
Що таке аттрактант?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com