рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Атлас анатомії людини - Синельников Р.Д.

Рік випуску діє до: 2016   Автор: Синельников Р Рік випуску діє до: 2016
Автор: Синельников Р.Д., Синельников Я.Р.
Жанр: Анатомія людини
Формат: PDF
Якість: Відскановані сторінки

Опис: Завдання, які стоять перед радянським охороною здоров'я, вимагають подальшого вдосконалення підготовки висококваліфікованих медичних кадрів. Цим визначається значення посібників, призначених для використання як в ході навчального процесу, так і в лікувальній практиці. Одним з таких посібників є «Атлас анатомії людини».
Ідея створення першого вітчизняного анатомічного атласу належала акад. В. П. Воробйову, який понад півстоліття тому разом зі своїми учнями поклав початок цій роботі, завершеною після його смерті.
У 1952-1958гг. вийшов у світ «Атлас анатомії людини» учня і співавтора В.П.Воробьева проф. Р.Д. Синельникова. Атлас витримав 5 видань. Він привернув до себе увагу за кордоном і був переведений на англійську, іспанську, чеську і арабську мови. Протягом трьох десятиліть, що минули з часу виходу в світ першого видання атласу, велася систематична робота по доповненню і вдосконалення матеріалу, а також способів його подачі. До 1981 р. вона здійснювалася Р. Д. Синельниковим за участю Я. Р. Синельникова, а в останні роки - Я. Р. Синельниковим. Результат цієї роботи - це видання «Атлас анатомії людини».
Значна більшість малюнків атласу вдосконалено, деякі замінені більш демонстративними, включені нові малюнки (близько 200), спеціально виготовлені для цього видання з метою наближення фундаментальної теоретичної дисципліни, якою є нормальна анатомія людини, до клінічної практики. Важливе місце серед ілюстрацій займають рентгенограми.
Експлікації малюнків і текстова термінологія перероблені відповідно до 4-м виданням Міжнародної анатомічної номенклатури латинською мовою, з урахуванням списку російських еквівалентів під ред. проф. С. З Михайлова (М .: Медицина, 1980). В даний видання Атласу увійшли всі терміни, наведені в 5-му виданні номенклатури (Мексиканська ревізія, 1983), офіційний список російських термінів якої був затверджений на X Всесоюзному з'їзді анатомів, гістологів і ембріологів в 1986 р Нова редакція номенклатури зумовила необхідність значних змін не тільки тексту, але і ілюстрацій, перебудови розподілу матеріалу, розширення колись існували розділів і написання нових.
Для зручності вивчення латинські анатомічні терміни і їх російські еквіваленти в тексті виділені курсивом. Побудований відповідно до програми, затвердженої Міністерством охорони здоров'я СРСР, Атлас покликаний сприяти освоєнню теоретичного курсу і закріпленню знань студентів під час практичних занять та самостійної роботи в навчальному анатомічному музеї. Разом з тим їм можуть користуватися фахівці різного медичного профілю в світлі практичної і наукової діяльності.
У цьому виданні матеріал розподілений таким чином. До першого тому увійшли розділи: остеологія, артрологія і міологія. Другий том присвячений спланхнологія, третій - ангіології, четвертий том містить опис нервової системи і органів чуття. Матеріал викладається відповідно до діалектичного принципу розгляду організму як єдиного цілого, з урахуванням всіх зв'язків складових його систем.

Заново написані вступні частини до кожної системі. Значно розширені і доповнені новими ілюстраціями (наскільки дозволяє обсяг Атласу) розділи з вікової анатомії.
Звернуто особливу увагу на дані Макромікроскопічна анатомії.
Нові малюнки до цього видання виготовлені художником A. А. Алексєєвим, яким проведена значна робота з удосконалення малюнків минулих видань, виконаних як їм самим, так і іншими художниками: Н. А. Велєжевій, Ф. К. ковбаса, B. П. Коіяшевим , В. Л. Мокрожіцкім і ін.
В процесі роботи над цим виданням Атласу консультативну допомогу надали: проф. В. В. Бобін, доц. М. П. Бурих, проф. C. Ю. Масловський, проф. С. С. Михайлов, доц. В. П. Поляков, доц. І. 3. Речицький, доц. Н. Н. Сак, доц. Е. П. Страхова, доц. А. Г. Цибулькін, доц. І. І. Шапіро.
Нові препарати для цього видання виготовлені на кафедрі анатомії і фізіології Харківського педагогічоеского інституту.
У підготовці книги до друку брали участь Т. К. Витищенко, І. М. Сидорова та А. Я. Синельников.

купить книгу: «Том 2»
купить книгу: «Том 3»
купить книгу: «Том 4»

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com