рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кращі гаджети для пілінгу шкіри в домашніх умовах

Пілінг - це процедура по очищенню поверхні шкіри від забруднень і видалення верхнього ороговілого шару епідермісу. Існують різні види пілінгів, за допомогою яких можна розгладити зморшки, поліпшити загальний стан шкіри, позбутися від легкої пігментації і зменшити глибину шрамів і слідів постакне. ХОЧУ зробив добірку кращих б'юті-гаджетів для проведення пілінгу шкіри в домашніх умовах.

Прилад Rio Crystal Renew

4,7 5 1

4,7 5 1

Прилад Rio Crystal Renew призначений для мікродермабразії шкіри. Ця процедура ефективна при розширених порах і вуграх. Але її не слід застосовувати при таких шкірних захворюваннях, як акне, розацеа, екзема, на ділянках з рідними плямами. Апарат очищає шкіру спеціальними кристалами. Після процедури колір обличчя стає більш здоровим, зморшки розгладжуються, помітно вирівнюється рельєф шкіри. Крім цього, Rio Crystal Renew допомагає впоратися з комедонами і висипом вугрів. Приблизна вартість - 2 700.

Апарат для чищення особи Rio Sonicleanse

Компактний апарат для чищення шкіри обличчя за рахунок високочастотних коливань і спеціальної щітки ефективно видаляє омертвілі клітини і глибоко очищає пори шкіри. Прилад позбавляє вам від забруднень, що закупорюють пір, оновлює шкіру і надає їй рівний тон. Приблизна вартість - 1 500 грн.

Апарат для ультразвукової чистки обличчя Gezatone KUS -2 K

Апарат для ультразвукової чистки обличчя Gezatone KUS -2 K

В основі дії приладу лежить ультразвук і мікромасаж. Апарат Gezatone KUS-2K призначений для делікатного очищення, відлущування шкіри і освітлення пігментних плям. Ніжне вплив ультразвуковими хвилями на шкіру стимулює обмінні процеси в тканинах, допомагає боротися із зморшками і іншими віковими змінами в області обличчя, шиї і декольте. Приблизна вартість - 1 600.

Читати також Електрична щітка для чищення особи: все про гаджеті

Прилад для догляду за тілом Derma Seta

Прилад для догляду за тілом Derma Seta

Ефективність приладу Derma Seta полягає в обертових спеціальних насадках, які мають особливе покриття з ультратонких кристалів. Їх висока швидкість обертання (понад 550 об. / Хв) дозволяє активно масажувати і шліфувати шкіру. Апарат призначений для депіляції волосся і чищення і пілінгу шкіри. Приблизна вартість - 100 грн.

Апарат для ультразвукового пілінгу шкіри обличчя і тіла Quicksonic

Це професійне ультразвуковий апарат для глибокої чистки (пілінгу), мікромасажу і відновлення шкіри. Прилад ефективно очищає шкіру від забруднень і мертвих клітин, тонізує, омолоджує, а також підсилює проникнення косметичних засобів в шкіру. Апарат Quicksonic застосовується при наявність чорних крапок, вугрів, глибоких зморшок, розтяжок, пігментних плям, при в'ялою, збезводненої шкіри. Приблизна вартість - 9000 грн.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com