рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Де Завантажити Оригінальні Картинки з 8 Березня + ТОП-5 Ресурсів

  1. Де Завантажити Оригінальні Картинки з 8 Березня + ТОП-5 Ресурсів Завдяки мобільного зв'язку та інтернету...
  2. анімовані листівки
  3. Вітальні листівки через пошукові системи Google і Яндекс
  4. ВІДЕО: Вітання з 8 Березня
  5. Де Завантажити Оригінальні Картинки з 8 Березня + ТОП-5 Ресурсів
  6. Для активних користувачів соцмереж, які цінують кожну хвилину свого часу
  7. анімовані листівки
  8. Вітальні листівки через пошукові системи Google і Яндекс
  9. ВІДЕО: Вітання з 8 Березня
  10. Де Завантажити Оригінальні Картинки з 8 Березня + ТОП-5 Ресурсів
  11. Для активних користувачів соцмереж, які цінують кожну хвилину свого часу
  12. анімовані листівки
  13. Вітальні листівки через пошукові системи Google і Яндекс
  14. ВІДЕО: Вітання з 8 Березня

Де Завантажити Оригінальні Картинки з 8 Березня + ТОП-5 Ресурсів

Завдяки мобільного зв'язку та інтернету радувати своїх близьких тепер простіше простого: всього пару хвилин, і ваша тітка отримує від вас смс-привітання з Днем ветеринара, ще хвилина - і ваша колега дивиться прикольну картинку, в якій говориться, що сьогодні Міжнародний день блондинок.

Але що щодо Восьмого Березня? Адже саме тоді від чоловіків чекають поведінки, немов всі навколишні їх жінки - персони королівської крові. Можна сказати, що вже після Нового року, милі дами натякають про подарунки, готуються приймати квіти і привітання з Міжнародним жіночим днем.

8 числа першого місяця весни приділіть час жінкам вашої родини, влаштуйте святкову вечерю вдома або похід в кіно. Знайомим, колегам, подругам можна створити святковий настрій, нагадавши про себе дзвінком, смс, поздоровленнями в соціальних мережах або мессіджерах.

У цій статті ми допоможемо знайти натхнення, підібрати потрібні слова і листівки для ваших коханих та близьких.

Зміст цієї статті:

(Посилання на розділ саме до 8 Березня -). Тут ви знайдете привітання і малюнки з квітами, жартівливі картиночки і багато іншого.

Щоб переглянути кожну листівку в деталях, натисніть один раз лівою клавішею мишки на будь-яку вам сподобалася. Відкриється вкладка, де ви побачите збільшене фото, вгорі якого є червона стрілочка і слово «Наступна». Натиснувши на цю стрілочку, відкривається нове зображення. Або ж ви можете просто клацніть на малюнок лівою кнопкою миші. Під зображенням є зелена кнопка «Завантажити листівку».

Під зображенням є зелена кнопка «Завантажити листівку»

Розташування кнопок «наступна» і «скачати»

Щоб зберегти листівку на свій комп'ютер або телефон, натисніть один раз зелену кнопку, відкриється вікно, де на чорному тлі буде знаходитися вподобане вам зображення. Якщо ви наведете на нього курсор, то він перетворитися в лупу зі знаком «+», натисніть один раз ліву кнопку миші, і малюнок збільшиться до свого оригінально розміру. Саме таке зображення побачить ваш адресат у себе на екрані, якщо відкриє його повністю. Як видно, фото на цьому сайті високої якості і досить хорошого розширення.

Гарною експозиції на фото мало, важливо щоб картинка була гарної якості, адже неприємно відкривати прислане привітання і бачити розмите зображення.

Щоб завантажити файл, клацніть по малюнку один раз правою кнопкою миші. Ви побачите контекстне меню, де будуть пункти «Зберегти зображення як ..." або "Копіювати зображення». Виберіть потрібний вам пункт.

Розташування меню для скачування

Вибравши «Зберегти зображення як ...», ви побачите діалогове вікно, де буде пропонуватися місце для збереження. Виберіть шлях, по якому вам зручніше буде її потім знайти, щоб в подальшому завантажити її в соцмережі, переслати на електронну адресу або відправити мессіджером.

Пункт «Копіювати зображення» дозволить вам вставити цю картинку в текст. Наприклад, можна написати добре побажання в будь-якому текстовому редакторі, додати збережений вами файл, і ви отримаєте унікальну листівку.

Щоб повернутися до інших малюнків на цьому сайті, натисніть стрілочку Назад в вашому веб-браузері.

повернутися до меню ↑ повернутися до меню ↑

Для активних користувачів соцмереж, які цінують кожну хвилину свого часу

Ще один сайт з листівками. Рубрика до 8 Березня знаходиться за посиланням -. Тут багато вітальних листівок, які підійдуть і дівчаткам, і дорослим жінкам. Цей ресурс дозволяє за допомогою всього пари кліків відправити вибране вами зображення через соціальні мережі.

Щоб побачити ілюстрацію в натуральну величину, клацніть лівою кнопкою миші один раз. Щоб переглянути картинки далі, натисніть на одну з ряду маленьких цифр внизу, або на слово «Наступна», це відкриє нову сторінку із зображеннями. А ще ви можете натиснути на зменшений малюнок, що відкриє його повну версію.

Розташування маленьких цифр і мініатюр малюнків

Завантажити або копіювати будь-який з малюнків можна таким же чином, як ви це робили на попередньому сайті.

Під листівкою ви побачите іконки соцмереж, куди її можна відправити особистим повідомленням того, кого ви вітаєте, або опублікувати на своїй сторінці. Але попередньо потрібно увійти на свій акаунт в соціальних мережах.

Сіра кнопка «Надіслати» дозволяє передати фото з вашого електронної пошти на пошту одержувача. Там нижче наочно показані можливі соціальні мережі, через які можна зробити відправку, а також є і форма для відправлення через електронну пошту.

Розташування кнопок «поділитися» для соціальних мереж і кнопки «відправити» для електронної пошти

З цього сайту також зручно брати коди для розміщення листівок у блогах і на форумах. Натиснувши кнопку «Коди картинок» відкриваються три варіанти кодів. Виберіть необхідний вам (на різних сайтах підтримуються різні типи кодів), рядок з кодом стане синьою, після натискання правої клавіші мишки, в меню оберіть команду «Копіювати». Це ж дію можна здійснити комбінацією Ctrl + C. Потім перейдіть на потрібний вам сайт і в полі коментаря або публікації натисніть праву клавішу мишки і виберіть пункт «Вставити». Або скористайтеся «гарячими клавішами» Ctrl + V, так ви опублікуєте зображення на стіні особистого блога або в коментарях на форумі.

повернутися до меню ↑ повернутися до меню ↑

анімовані листівки

Розглянемо зручний добре організований сайт з анімаціями -. Щоб знайти гіф-картинку з темою Міжнародного жіночого дня перейдіть за посиланням, а потім виберіть рубрику «8 березня», в якій помістили кілька категорій.

Натиснувши на рядок «8 березня - картинки листівки» або «8 Матра - листівки-картинки со стихами», ви зможете скопіювати, скачати або відправити через соцмережі одну з обраних картинок. Принцип завантаження та збереження такої ж, як на попередніх запропонованих сайтах. Рядок з іконками різних соцмереж в цьому випадку знаходиться над зображенням. Виберіть потрібну вам соціальну мережу, помістіть привітання на стіні подружки або надішліть їй приватне повідомлення.

Під листівкою знаходиться кнопка «Подарувати», після натискання якої, спливе форма для відправки через електронну пошту. Кнопка «Коди картинки» працює абсолютно так само, як і на сайті.

Цікаві категорії «8 березня - анімаційні листівки» і «8 березня - анімаційні листівки з віршами». Тут можна знайти багато яскравих і красивих анімацій. Працювати з «ДІФКУ» так само просто, як і зі звичайними картинками. Зберігаючи малюнок собі на комп'ютер, ви можете помітити, що розширення файлу не jpg, як було до цього зі звичайними фото, а gif. Це означає, що ви робите все правильно і зберігаєте саме анімацію.

Тип файлу повинен бути Gif-малюнок

Відправляючи анімацію, скажімо, через мережу, слід вибрати не фотографію, а документ. І тоді ви прикріпіть анімацію, а не статичне зображення.

Розташування кнопки «документ» vk.com

повернутися до меню ↑ повернутися до меню ↑

Вітальні листівки через пошукові системи Google і Яндекс

У рядку вашого пошукача введіть будь-який запит, що стосується привітання з 8 Березня, відкриється список різних джерел. Під рядком пошуку натисніть кнопку «Картинки», і ви побачите тільки зображення, які підходять під ваш запит. Знову ж таки, під рядком пошуку є параметри, які можете задати «під себе»: поставити потрібний вам розмір, колір, тип та інші. Лівою кнопкою мишки клацніть один раз на вподобану картинку, а потім - «Відкрити» (для) або «У повному розмірі» (для).

Лівою кнопкою мишки клацніть один раз на вподобану картинку, а потім - «Відкрити» (для) або «У повному розмірі» (для)

Розташування кнопки «відкрити» в Яндексі

Розташування кнопки «відкрити» в Яндексі

Розташування кнопки «В повному розмірі» в Google

Відкривши зображення в повному розмірі, ви збережете собі фотографію хорошої якості.

Використовувати ці ресурси для пошуку досить зручно. Набравши питання в рядку, ви побачите відразу велику кількість картинок, зібраних з різних сайтів. Також запити на пошук можна побудувати так, що ви знайдете індивідуальні поздоровлення.

Також запити на пошук можна побудувати так, що ви знайдете індивідуальні поздоровлення

Індивідуальні привітання в Google

Наостанок советуем- витратьте напередодні свята півгодини, щоб створити папку зі збереженими листівками, які ви розішле своїм жінкам. Повірте, відкриваючи повідомлення або переглядаючи свою стіну, вони випробують найтепліші почуття.

ВІДЕО: Вітання з 8 Березня

9 Загальний Бал

Завантажити листівки до Міжнародного Жіночого Дня ви можете на різних сайтах. Ми підібрали для вас найкращі ресурси з вітальними листівками. Якщо ви не згодні з рейтингом статті, напишіть свою думку в коментарях. Дякуємо вам за співпрацю!

якість листівок

9

оригінальність поздоровлень

8.5

розкриття теми

9.5

плюси

  • Велика кількість сайтів з привітаннями
  • Листівки на будь-який смак
  • Легко відправляти і завантажувати

мінуси

  • Не всі картинки хорошої якості
Додати свій відгук

Де Завантажити Оригінальні Картинки з 8 Березня + ТОП-5 Ресурсів

Завдяки мобільного зв'язку та інтернету радувати своїх близьких тепер простіше простого: всього пару хвилин, і ваша тітка отримує від вас смс-привітання з Днем ветеринара, ще хвилина - і ваша колега дивиться прикольну картинку, в якій говориться, що сьогодні Міжнародний день блондинок.

Але що щодо Восьмого Березня? Адже саме тоді від чоловіків чекають поведінки, немов всі навколишні їх жінки - персони королівської крові. Можна сказати, що вже після Нового року, милі дами натякають про подарунки, готуються приймати квіти і привітання з Міжнародним жіночим днем.

8 числа першого місяця весни приділіть час жінкам вашої родини, влаштуйте святкову вечерю вдома або похід в кіно. Знайомим, колегам, подругам можна створити святковий настрій, нагадавши про себе дзвінком, смс, поздоровленнями в соціальних мережах або мессіджерах.

У цій статті ми допоможемо знайти натхнення, підібрати потрібні слова і листівки для ваших коханих та близьких.

Зміст цієї статті:

(Посилання на розділ саме до 8 Березня -). Тут ви знайдете привітання і малюнки з квітами, жартівливі картиночки і багато іншого.

Щоб переглянути кожну листівку в деталях, натисніть один раз лівою клавішею мишки на будь-яку вам сподобалася. Відкриється вкладка, де ви побачите збільшене фото, вгорі якого є червона стрілочка і слово «Наступна». Натиснувши на цю стрілочку, відкривається нове зображення. Або ж ви можете просто клацніть на малюнок лівою кнопкою миші. Під зображенням є зелена кнопка «Завантажити листівку».

Під зображенням є зелена кнопка «Завантажити листівку»

Розташування кнопок «наступна» і «скачати»

Щоб зберегти листівку на свій комп'ютер або телефон, натисніть один раз зелену кнопку, відкриється вікно, де на чорному тлі буде знаходитися вподобане вам зображення. Якщо ви наведете на нього курсор, то він перетворитися в лупу зі знаком «+», натисніть один раз ліву кнопку миші, і малюнок збільшиться до свого оригінально розміру. Саме таке зображення побачить ваш адресат у себе на екрані, якщо відкриє його повністю. Як видно, фото на цьому сайті високої якості і досить хорошого розширення.

Гарною експозиції на фото мало, важливо щоб картинка була гарної якості, адже неприємно відкривати прислане привітання і бачити розмите зображення.

Щоб завантажити файл, клацніть по малюнку один раз правою кнопкою миші. Ви побачите контекстне меню, де будуть пункти «Зберегти зображення як ..." або "Копіювати зображення». Виберіть потрібний вам пункт.

Розташування меню для скачування

Вибравши «Зберегти зображення як ...», ви побачите діалогове вікно, де буде пропонуватися місце для збереження. Виберіть шлях, по якому вам зручніше буде її потім знайти, щоб в подальшому завантажити її в соцмережі, переслати на електронну адресу або відправити мессіджером.

Пункт «Копіювати зображення» дозволить вам вставити цю картинку в текст. Наприклад, можна написати добре побажання в будь-якому текстовому редакторі, додати збережений вами файл, і ви отримаєте унікальну листівку.

Щоб повернутися до інших малюнків на цьому сайті, натисніть стрілочку Назад в вашому веб-браузері.

повернутися до меню ↑ повернутися до меню ↑

Для активних користувачів соцмереж, які цінують кожну хвилину свого часу

Ще один сайт з листівками. Рубрика до 8 Березня знаходиться за посиланням -. Тут багато вітальних листівок, які підійдуть і дівчаткам, і дорослим жінкам. Цей ресурс дозволяє за допомогою всього пари кліків відправити вибране вами зображення через соціальні мережі.

Щоб побачити ілюстрацію в натуральну величину, клацніть лівою кнопкою миші один раз. Щоб переглянути картинки далі, натисніть на одну з ряду маленьких цифр внизу, або на слово «Наступна», це відкриє нову сторінку із зображеннями. А ще ви можете натиснути на зменшений малюнок, що відкриє його повну версію.

Розташування маленьких цифр і мініатюр малюнків

Завантажити або копіювати будь-який з малюнків можна таким же чином, як ви це робили на попередньому сайті.

Під листівкою ви побачите іконки соцмереж, куди її можна відправити особистим повідомленням того, кого ви вітаєте, або опублікувати на своїй сторінці. Але попередньо потрібно увійти на свій акаунт в соціальних мережах.

Сіра кнопка «Надіслати» дозволяє передати фото з вашого електронної пошти на пошту одержувача. Там нижче наочно показані можливі соціальні мережі, через які можна зробити відправку, а також є і форма для відправлення через електронну пошту.

Розташування кнопок «поділитися» для соціальних мереж і кнопки «відправити» для електронної пошти

З цього сайту також зручно брати коди для розміщення листівок у блогах і на форумах. Натиснувши кнопку «Коди картинок» відкриваються три варіанти кодів. Виберіть необхідний вам (на різних сайтах підтримуються різні типи кодів), рядок з кодом стане синьою, після натискання правої клавіші мишки, в меню оберіть команду «Копіювати». Це ж дію можна здійснити комбінацією Ctrl + C. Потім перейдіть на потрібний вам сайт і в полі коментаря або публікації натисніть праву клавішу мишки і виберіть пункт «Вставити». Або скористайтеся «гарячими клавішами» Ctrl + V, так ви опублікуєте зображення на стіні особистого блога або в коментарях на форумі.

повернутися до меню ↑ повернутися до меню ↑

анімовані листівки

Розглянемо зручний добре організований сайт з анімаціями -. Щоб знайти гіф-картинку з темою Міжнародного жіночого дня перейдіть за посиланням, а потім виберіть рубрику «8 березня», в якій помістили кілька категорій.

Натиснувши на рядок «8 березня - картинки листівки» або «8 Матра - листівки-картинки со стихами», ви зможете скопіювати, скачати або відправити через соцмережі одну з обраних картинок. Принцип завантаження та збереження такої ж, як на попередніх запропонованих сайтах. Рядок з іконками різних соцмереж в цьому випадку знаходиться над зображенням. Виберіть потрібну вам соціальну мережу, помістіть привітання на стіні подружки або надішліть їй приватне повідомлення.

Під листівкою знаходиться кнопка «Подарувати», після натискання якої, спливе форма для відправки через електронну пошту. Кнопка «Коди картинки» працює абсолютно так само, як і на сайті.

Цікаві категорії «8 березня - анімаційні листівки» і «8 березня - анімаційні листівки з віршами». Тут можна знайти багато яскравих і красивих анімацій. Працювати з «ДІФКУ» так само просто, як і зі звичайними картинками. Зберігаючи малюнок собі на комп'ютер, ви можете помітити, що розширення файлу не jpg, як було до цього зі звичайними фото, а gif. Це означає, що ви робите все правильно і зберігаєте саме анімацію.

Тип файлу повинен бути Gif-малюнок

Відправляючи анімацію, скажімо, через мережу, слід вибрати не фотографію, а документ. І тоді ви прикріпіть анімацію, а не статичне зображення.

Розташування кнопки «документ» vk.com

повернутися до меню ↑ повернутися до меню ↑

Вітальні листівки через пошукові системи Google і Яндекс

У рядку вашого пошукача введіть будь-який запит, що стосується привітання з 8 Березня, відкриється список різних джерел. Під рядком пошуку натисніть кнопку «Картинки», і ви побачите тільки зображення, які підходять під ваш запит. Знову ж таки, під рядком пошуку є параметри, які можете задати «під себе»: поставити потрібний вам розмір, колір, тип та інші. Лівою кнопкою мишки клацніть один раз на вподобану картинку, а потім - «Відкрити» (для) або «У повному розмірі» (для).

Лівою кнопкою мишки клацніть один раз на вподобану картинку, а потім - «Відкрити» (для) або «У повному розмірі» (для)

Розташування кнопки «відкрити» в Яндексі

Розташування кнопки «відкрити» в Яндексі

Розташування кнопки «В повному розмірі» в Google

Відкривши зображення в повному розмірі, ви збережете собі фотографію хорошої якості.

Використовувати ці ресурси для пошуку досить зручно. Набравши питання в рядку, ви побачите відразу велику кількість картинок, зібраних з різних сайтів. Також запити на пошук можна побудувати так, що ви знайдете індивідуальні поздоровлення.

Також запити на пошук можна побудувати так, що ви знайдете індивідуальні поздоровлення

Індивідуальні привітання в Google

Наостанок советуем- витратьте напередодні свята півгодини, щоб створити папку зі збереженими листівками, які ви розішле своїм жінкам. Повірте, відкриваючи повідомлення або переглядаючи свою стіну, вони випробують найтепліші почуття.

ВІДЕО: Вітання з 8 Березня

9 Загальний Бал

Завантажити листівки до Міжнародного Жіночого Дня ви можете на різних сайтах. Ми підібрали для вас найкращі ресурси з вітальними листівками. Якщо ви не згодні з рейтингом статті, напишіть свою думку в коментарях. Дякуємо вам за співпрацю!

якість листівок

9

оригінальність поздоровлень

8.5

розкриття теми

9.5

плюси

  • Велика кількість сайтів з привітаннями
  • Листівки на будь-який смак
  • Легко відправляти і завантажувати

мінуси

  • Не всі картинки хорошої якості
Додати свій відгук

Де Завантажити Оригінальні Картинки з 8 Березня + ТОП-5 Ресурсів

Завдяки мобільного зв'язку та інтернету радувати своїх близьких тепер простіше простого: всього пару хвилин, і ваша тітка отримує від вас смс-привітання з Днем ветеринара, ще хвилина - і ваша колега дивиться прикольну картинку, в якій говориться, що сьогодні Міжнародний день блондинок.

Але що щодо Восьмого Березня? Адже саме тоді від чоловіків чекають поведінки, немов всі навколишні їх жінки - персони королівської крові. Можна сказати, що вже після Нового року, милі дами натякають про подарунки, готуються приймати квіти і привітання з Міжнародним жіночим днем.

8 числа першого місяця весни приділіть час жінкам вашої родини, влаштуйте святкову вечерю вдома або похід в кіно. Знайомим, колегам, подругам можна створити святковий настрій, нагадавши про себе дзвінком, смс, поздоровленнями в соціальних мережах або мессіджерах.

У цій статті ми допоможемо знайти натхнення, підібрати потрібні слова і листівки для ваших коханих та близьких.

Зміст цієї статті:

(Посилання на розділ саме до 8 Березня -). Тут ви знайдете привітання і малюнки з квітами, жартівливі картиночки і багато іншого.

Щоб переглянути кожну листівку в деталях, натисніть один раз лівою клавішею мишки на будь-яку вам сподобалася. Відкриється вкладка, де ви побачите збільшене фото, вгорі якого є червона стрілочка і слово «Наступна». Натиснувши на цю стрілочку, відкривається нове зображення. Або ж ви можете просто клацніть на малюнок лівою кнопкою миші. Під зображенням є зелена кнопка «Завантажити листівку».

Під зображенням є зелена кнопка «Завантажити листівку»

Розташування кнопок «наступна» і «скачати»

Щоб зберегти листівку на свій комп'ютер або телефон, натисніть один раз зелену кнопку, відкриється вікно, де на чорному тлі буде знаходитися вподобане вам зображення. Якщо ви наведете на нього курсор, то він перетворитися в лупу зі знаком «+», натисніть один раз ліву кнопку миші, і малюнок збільшиться до свого оригінально розміру. Саме таке зображення побачить ваш адресат у себе на екрані, якщо відкриє його повністю. Як видно, фото на цьому сайті високої якості і досить хорошого розширення.

Гарною експозиції на фото мало, важливо щоб картинка була гарної якості, адже неприємно відкривати прислане привітання і бачити розмите зображення.

Щоб завантажити файл, клацніть по малюнку один раз правою кнопкою миші. Ви побачите контекстне меню, де будуть пункти «Зберегти зображення як ..." або "Копіювати зображення». Виберіть потрібний вам пункт.

Розташування меню для скачування

Вибравши «Зберегти зображення як ...», ви побачите діалогове вікно, де буде пропонуватися місце для збереження. Виберіть шлях, по якому вам зручніше буде її потім знайти, щоб в подальшому завантажити її в соцмережі, переслати на електронну адресу або відправити мессіджером.

Пункт «Копіювати зображення» дозволить вам вставити цю картинку в текст. Наприклад, можна написати добре побажання в будь-якому текстовому редакторі, додати збережений вами файл, і ви отримаєте унікальну листівку.

Щоб повернутися до інших малюнків на цьому сайті, натисніть стрілочку Назад в вашому веб-браузері.

повернутися до меню ↑ повернутися до меню ↑

Для активних користувачів соцмереж, які цінують кожну хвилину свого часу

Ще один сайт з листівками. Рубрика до 8 Березня знаходиться за посиланням -. Тут багато вітальних листівок, які підійдуть і дівчаткам, і дорослим жінкам. Цей ресурс дозволяє за допомогою всього пари кліків відправити вибране вами зображення через соціальні мережі.

Щоб побачити ілюстрацію в натуральну величину, клацніть лівою кнопкою миші один раз. Щоб переглянути картинки далі, натисніть на одну з ряду маленьких цифр внизу, або на слово «Наступна», це відкриє нову сторінку із зображеннями. А ще ви можете натиснути на зменшений малюнок, що відкриє його повну версію.

Розташування маленьких цифр і мініатюр малюнків

Завантажити або копіювати будь-який з малюнків можна таким же чином, як ви це робили на попередньому сайті.

Під листівкою ви побачите іконки соцмереж, куди її можна відправити особистим повідомленням того, кого ви вітаєте, або опублікувати на своїй сторінці. Але попередньо потрібно увійти на свій акаунт в соціальних мережах.

Сіра кнопка «Надіслати» дозволяє передати фото з вашого електронної пошти на пошту одержувача. Там нижче наочно показані можливі соціальні мережі, через які можна зробити відправку, а також є і форма для відправлення через електронну пошту.

Розташування кнопок «поділитися» для соціальних мереж і кнопки «відправити» для електронної пошти

З цього сайту також зручно брати коди для розміщення листівок у блогах і на форумах. Натиснувши кнопку «Коди картинок» відкриваються три варіанти кодів. Виберіть необхідний вам (на різних сайтах підтримуються різні типи кодів), рядок з кодом стане синьою, після натискання правої клавіші мишки, в меню оберіть команду «Копіювати». Це ж дію можна здійснити комбінацією Ctrl + C. Потім перейдіть на потрібний вам сайт і в полі коментаря або публікації натисніть праву клавішу мишки і виберіть пункт «Вставити». Або скористайтеся «гарячими клавішами» Ctrl + V, так ви опублікуєте зображення на стіні особистого блога або в коментарях на форумі.

повернутися до меню ↑ повернутися до меню ↑

анімовані листівки

Розглянемо зручний добре організований сайт з анімаціями -. Щоб знайти гіф-картинку з темою Міжнародного жіночого дня перейдіть за посиланням, а потім виберіть рубрику «8 березня», в якій помістили кілька категорій.

Натиснувши на рядок «8 березня - картинки листівки» або «8 Матра - листівки-картинки со стихами», ви зможете скопіювати, скачати або відправити через соцмережі одну з обраних картинок. Принцип завантаження та збереження такої ж, як на попередніх запропонованих сайтах. Рядок з іконками різних соцмереж в цьому випадку знаходиться над зображенням. Виберіть потрібну вам соціальну мережу, помістіть привітання на стіні подружки або надішліть їй приватне повідомлення.

Під листівкою знаходиться кнопка «Подарувати», після натискання якої, спливе форма для відправки через електронну пошту. Кнопка «Коди картинки» працює абсолютно так само, як і на сайті.

Цікаві категорії «8 березня - анімаційні листівки» і «8 березня - анімаційні листівки з віршами». Тут можна знайти багато яскравих і красивих анімацій. Працювати з «ДІФКУ» так само просто, як і зі звичайними картинками. Зберігаючи малюнок собі на комп'ютер, ви можете помітити, що розширення файлу не jpg, як було до цього зі звичайними фото, а gif. Це означає, що ви робите все правильно і зберігаєте саме анімацію.

Тип файлу повинен бути Gif-малюнок

Відправляючи анімацію, скажімо, через мережу, слід вибрати не фотографію, а документ. І тоді ви прикріпіть анімацію, а не статичне зображення.

Розташування кнопки «документ» vk.com

повернутися до меню ↑ повернутися до меню ↑

Вітальні листівки через пошукові системи Google і Яндекс

У рядку вашого пошукача введіть будь-який запит, що стосується привітання з 8 Березня, відкриється список різних джерел. Під рядком пошуку натисніть кнопку «Картинки», і ви побачите тільки зображення, які підходять під ваш запит. Знову ж таки, під рядком пошуку є параметри, які можете задати «під себе»: поставити потрібний вам розмір, колір, тип та інші. Лівою кнопкою мишки клацніть один раз на вподобану картинку, а потім - «Відкрити» (для) або «У повному розмірі» (для).

Лівою кнопкою мишки клацніть один раз на вподобану картинку, а потім - «Відкрити» (для) або «У повному розмірі» (для)

Розташування кнопки «відкрити» в Яндексі

Розташування кнопки «відкрити» в Яндексі

Розташування кнопки «В повному розмірі» в Google

Відкривши зображення в повному розмірі, ви збережете собі фотографію хорошої якості.

Використовувати ці ресурси для пошуку досить зручно. Набравши питання в рядку, ви побачите відразу велику кількість картинок, зібраних з різних сайтів. Також запити на пошук можна побудувати так, що ви знайдете індивідуальні поздоровлення.

Також запити на пошук можна побудувати так, що ви знайдете індивідуальні поздоровлення

Індивідуальні привітання в Google

Наостанок советуем- витратьте напередодні свята півгодини, щоб створити папку зі збереженими листівками, які ви розішле своїм жінкам. Повірте, відкриваючи повідомлення або переглядаючи свою стіну, вони випробують найтепліші почуття.

ВІДЕО: Вітання з 8 Березня

9 Загальний Бал

Завантажити листівки до Міжнародного Жіночого Дня ви можете на різних сайтах. Ми підібрали для вас найкращі ресурси з вітальними листівками. Якщо ви не згодні з рейтингом статті, напишіть свою думку в коментарях. Дякуємо вам за співпрацю!

якість листівок

9

оригінальність поздоровлень

8.5

розкриття теми

9.5

плюси

  • Велика кількість сайтів з привітаннями
  • Листівки на будь-який смак
  • Легко відправляти і завантажувати

мінуси

  • Не всі картинки хорошої якості
Додати свій відгук

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com