рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Все про рендер в 3D Max

  1. Рендер в 3D Max
  2. Можливості рендеру в 3D Max

Візуалізація - процес візуалізації 3D моделі в фотореалістичне зображення. Найчастіше цей процес проводиться архітекторами і дизайнерами для визначення зовнішнього вигляду проекту на практиці.

Найбільш затребуваним і використовуваним програмним забезпеченням для візуалізації зображень в реальні об'єкти є рендер в 3d max студії. Це одна з кращих сучасних програм для побудови 3D моделей і подальшої роботи над ними в самих різних областях графіки, починаючи від комп'ютерних ігор, закінчуючи втіленням мегалітичних споруд.

Рендер в 3D Max

Рендер в 3D Max

Робота з рендером в 3D max не вимагає тривалого навчання і почати втілювати в життя свої перші проекти може будь-який новачок. Вся складність роботи пізнається лише при зіткненні зі складними проектами, що мають масу нюансів.
Для роботи з порошинами, постареним матеріалами, погодними умовами і безліччю інших дрібних, але дуже важливих елементів, дизайнеру доведеться пізнати такі тонкощі, як правила освітлення об'єктів, відблиски, відображення, прозорість і тіні.
Якщо у вас є готова 3D анімація, то ви можете запросто перетворити її в відеофайл, для цього точно так же потрібно отрендеріть її, як і будь-який інший файл. Запуск відеообработчіка здійснюється натисканням клавіші F10, після чого з'являється меню з налаштуваннями, де можна вибрати тип компресора, ділянку анімації, з якої потрібно починати перетворення, формат кінцевого файлу і інші кінцеві параметри.

Можливості рендеру в 3D Max

Можливості рендеру в 3D макс безмежні, як уже було сказано трохи вище, ви можете візуалізувати проекти будь-якої складності, починаючи від ігрової графіки, закінчуючи складними спорудами або предметами меблів з масою різноманітних дрібних елементів.
Крім картинок можна проводити рендеринг анімацій з їх подальшим перетворенням в відеофайли будь-якої якості і складності. Приблизно за таким же принципом малюються і перетворюються в відео сучасні мультфільми.
Наприклад, рендеринг дерев'яного комода - це найпростіша візуалізація картинки в фотореалістичне зображення. Все що потрібно дизайнеру - правильно розташувати джерела світла або світлові відблиски від стін, підлоги та інших предметів.
Сказати те ж саме про рендеринг моделі будинку вже не представляється можливим, тут програма і дизайнер стикаються з безліччю дрібних нюансів і кожен з них потрібно врахувати і пропрацювати. Важливо враховувати розташування джерела світла (в денний час - це сонячне світло, а в нічний - світло від ліхтарів), тіні, відблиски і багато іншого.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com