рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кращі зимові «живі» шпалери для Android

  1. Різдвяний Каток
  2. Snowfall Live Wallpaper
  3. Різдво відлік Безкоштовний

Якщо картина за вікном далека від «зимової казки» - внести трохи краси холодної пори року в своє життя можна самостійно

Якщо картина за вікном далека від «зимової казки» - внести трохи краси холодної пори року в своє життя можна самостійно. Досить прикрасити робочий стіл смартфона або планшета на Android «живими» шпалерами.

Різдвяний Каток

Напередодні Різдва на відкритій ковзанці старовинного намальованого містечка його жителі розсікають лід, виписуючи піруети близько ошатною ялинки. Якщо захочеться - мешканців вигаданого світу і пейзаж легко змінити в настройках.

Завантажити в Google Play

Snowfall Live Wallpaper

Похмуре небо, затягнуте хмарами, ялиновий ліс, покритий сніговою пеленою - таким пейзажем з паралакс-ефектом пропонують милуватися творці Snowfall Live Wallpaper.

Завантажити в Google Play

Різдво живі шпалери

Це мінімалістичний ... Точніше, зовсім прозора новорічна ялина, прикрашена сотнями вогнів, яка обертається самостійно і за торкання, переливаючись всіма кольорами веселки. Зрозуміло, при цьому з панелі сповіщень спадає сніг.

Завантажити в Google Play

Різдво відлік Безкоштовний

Для тих, кому не терпиться загадати бажання під бій курантів - варто встановити це корисний додаток, яке буде живим нагадуванням про те, скільки часу залишилося до свята, символом якого у вітчизняних широтах залишається салат «Олів'є» і кінофільм «Іронія Долі». При дотику до таймера вогні розсипаються салютом.

Завантажити в Google Play

Зимові Квіти Живі Шпалери

В арсеналі програми набір фонових малюнків з замерзлими квітами і ягодами, на жаль, статичних. Зображення вкрите «кіркою льоду», яка розчиняється під пальцями власника смартфона. Завершальних штрихом для свого дітища розробники зробили снігопад - неодмінний атрибут зимових «живих» шпалер.

Завантажити в Google Play

Снігопад 360 ° Free

3D-панорама засніженого зимового лісу може прикрасити екран дисплея Android-смартфона або планшета. Безкоштовна версія містить лише один пейзаж, а за додаткову плату можна придбати ще кілька гарних локацій і отримати можливість контролювати снігопад і час доби віртуального світу на робочому столі.

Безкоштовна версія містить лише один пейзаж, а за додаткову плату можна придбати ще кілька гарних локацій і отримати можливість контролювати снігопад і час доби віртуального світу на робочому столі

Завантажити в Google Play

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com