рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

НікаНітка - купити пряжу СЕАМ, Італія

Фірма Seam, заснована в 1992 році - це найбільший постачальник німецької та італійської пряжі, а також продукції виробництва кращих фабрик Європи, Південної Африки і Перу.

Бренд Seam став широко відомий за такими артикулами пряжі, як Concord 150 , Angora fine , Rondo , Hawaii , Анна 16 , Анна twist і багато інших. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити за доступною ціною ці та інші види чудовою пряжі Seam.

У нашому інтернет-магазині NikaNitka.by Ви можете купити пряжу Seam , Виконану з екологічно чистого матеріалу - бавовни, який пройшов спеціальну обробку - «мерсеризацію» (дуже популярні в нашій країні артикули: Анна 14 , Анна 16 , Анна twist ).

Мерсерізованний бавовна - це натуральна бавовна, що пройшов обробку під назвою «мерсеризація» (за прізвищем винахідника Джона Мерсера). Мерсеризація підкреслює кращі властивості бавовни і зменшує його недоліки: Мерсерізованний нитки набагато міцніші за звичайні (вироби з мерсеризованої бавовни складніше порвати або деформувати при пранні), мерсеризує бавовна не сідає при пранні і практично не мнеться, а фарба на Мерсерізованний бавовні тримається набагато краще і довше, мерсеризує бавовна стає м'яким і шовковистим, набуває блиску; він добре вбирає вологу.

І ще один нюанс полягає в тому, що даному процесу піддають тільки елітні сорти бавовни, тобто мерсеризованої можна будь-яку пряжу, але для того, щоб вона стала висококласної і володіла винятковими якостями, вихідний матеріал також повинен бути високої якості. Тому виробники використовують елітні сорти довговолокнистої бавовни. В ході мерсеризації видаляється природний начісування. В результаті нитка стає більш гладенькою. Тому мерсеризує бавовна часто плутають з шовком.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com