рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Морська свинка Альпака

Дивна назва породи Морська свинка Альпака - подумаєте ви Дивна назва породи Морська свинка Альпака - подумаєте ви. Адже альпака - це лама, родичка верблюда, з красивою кучерявою і густою шерстю.

І дійсно, у морської свинки породи альпака, така ж довга, кучерява і красива шерсть. Всім відома свинка перуанської породи з дуже аристократичним зовнішнім виглядом, що нагадує перуку, якщо дивитися на неї зверху ?! Так ось альпака нічим не поступається їй! Просто це кучерявий аристократ і кучерява перука! А деякі відвідувачі виставок беруть таку свинку за мальтійську болонку. Але безумовно, кожен захоче її помацати, а потім і потискати. І свинка при цьому не буде заперечувати, а може бути, навіть поговорить з вами тихенько поквіківая. Фото Морський свинки Альпака можна побачити справа.

Свинки породи альпака (так само як і перуанці) мають на крижах дві поруч розташовані розетки. Тому шерсть росте у них до голови. На лобі є неправильна розетка, що формує чубок. На мордочці шерсть росте вперед, утворюючи бакенбарди. Коли шерсть виростає достатньої довжини, вона завивається в спіралі-кучерики. На дотик шерсть нагадує овечу, а на мордочці вона більш жорстка. Колір шерсті може бути дуже різним. Це і агуті різних відтінків, і золоті, і чорні, і двох-трьох кольорові і навіть гімалайського забарвлення. Дуже красиві і виразні очі у свинок цієї породи. Що стосується харчування і виховання, то у альпака все так же, як і у свинок будь-який інший породи. Вони абсолютні вегетаріанці. І будуть абсолютно щасливі лише від пучка звичайної зеленої трави.


Купити Морську свинку Альпака Ви можете в спеціалізованому розсаднику. Ціну Морський свинки Альпака можна дізнатися на дошці оголошень .

Всім відома свинка перуанської породи з дуже аристократичним зовнішнім виглядом, що нагадує перуку, якщо дивитися на неї зверху ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com