рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мило для алергіків. Яке мило використовувати при алергії

  1. Як розпізнати алергію на мило?

Мило та інші миючі засоби можуть стати сильними алергенами. Розповідаємо, як розпізнати появу алергії і яке мило НМЖК підходить навіть алергікам.

Як розпізнати алергію на мило?

Алергії на мило в першу чергу схильні діти. Однак і дорослим, особливо з чутливою шкірою, слід дотримуватися обережності і звертати увагу на ознаки алергічної реакції. Алергію на побутову хімію і миючі засоби, в тому числі і на мило, можна розпізнати за кількома ознаками.
Симптоми будуть такими:
  • свербіж, почервоніння, поява висипу на шкірі;
  • набряклість або припухлість ураженої ділянки шкіри;
  • поява ерозії і мокли ділянок на ураженій ділянці;
  • (При використанні мила для вмивання) сльозотеча, нежить, почервоніння очей;
  • в деяких випадках - підвищена температура.

Як впоратися з алергією на мило?

В першу чергу потрібно зрозуміти, що саме викликало алергію і негайно припинити використання цього засобу. Після цього слід прийняти антигістамінний препарат (необхідна рекомендація лікаря). Також за рекомендацією лікаря можна використовувати спеціальні креми та мазі, які позбавлять від свербіння і почервоніння, знімуть набряк і полегшать інші симптоми.
Людям, схильним до прояву алергічних реакцій, слід дотримуватися кількох правил при виборі мила:
  • Мило потрібно вибирати без барвників та ароматизаторів, без додавання ензимів (ферментів), антисептиків, ланоліну і т.д .;
  • Склад мила повинен бути максимально простим і натуральним, тому що натуральні компоненти рідше провокують алергічні реакції;
  • Необхідно ретельно змивати залишки мила з поверхні шкіри і одягу, знімати кільця при митті рук, так як під ними може залишитися мило і викликати роздратування;
  • при виконанні брудної домашньої роботи бажано використовувати бавовняні або гумові рукавички - чим менше будуть забруднені руки, тим менш ретельно їх потрібно буде після цього відмивати.

Яке мило з лінійки НМЖК підходить алергікам?

У лінійці мила НМЖК є кілька видів мила, яке підійде для людей з алергією: туалетне мило «Рецепти чистоти» «Дитяче» (180 гр. І 200 гр.), Дитяче крем-мило «Мій малюк» класичне (90 гр.) І туалетне мило «Светлояр» (90 гр.) - ці продукти не містять ароматів і барвників. У їх складі - мінімальний набір натуральних компонентів.

Гіпоалергенне туалетне мило «Светлояр»
Також гіпоалергенним милом є новинка НМЖК, туалетне мило « соняшникова ». Воно не містить ароматів і барвників. До складу «Соняшникової» входить соняшникова олія, яке додатково пом'якшує шкіру.

Також гіпоалергенним є все господарське мило НМЖК, як 65%, так 72%. Однак господарським милом слід користуватися не частіше кількох разів на тиждень, щоб не пересушити шкіру - особливо дитячу.
Сподобалося? Поділіться корисним матеріалом на своїй сторінці в соціальній мережі:Як розпізнати алергію на мило?
Як розпізнати алергію на мило?
Як впоратися з алергією на мило?
Яке мило з лінійки НМЖК підходить алергікам?
Сподобалося?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com