рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яке ковдру краще: бамбукове або евкаліптова?

  1. Особливості бамбукового наповнювача
  2. Евкаліптовий наповнювач: властивості
  3. Лікувальна сила евкаліпта
  4. Яке ковдру вибрати?

Сучасні технології дозволяють виробляти наповнювачі для ковдр не тільки з м'яких природних матеріалів, таких як шерсть, пух, і рослинне волокно (бавовна).
Зараз стало можливим отримання чудових м'яких і пружних матеріалів з деревини шляхом хімічної або механічної обробки. Одержуване волокно володіє чудовими властивостями: воно легке, м'яке, пружне, зносостійке і гігроскопічна. Крім того, воно не викликає алергії.

Наповнювачі для ковдр виробляють з двох видів деревини: з евкаліпта і бамбука. На перший погляд може здатися, що ковдри з евкаліпта нічим не відрізняються від ковдр з бамбука. Але при більш детальному розгляді унікальних якостей кожного з цих ковдр стане зрозуміло, що різні вихідні матеріали надають різні властивості виробам з них.

Особливості бамбукового наповнювача

Бамбукове волокно виходить дуже тонким і при цьому міцним. Це робить вироби з нього зносостійкими. Воно має малу вагу, добре тримає форму, задану при виробництві, що дозволяє виробляти легкі, м'які і пружні подушки і ковдри. Бамбук містить особливу речовину - bamboo kun, яке захищає рослину від шкідливих бактерій і мікробів. При виробництві бамбукового волокна для наповнення спального приладдя ця речовина не губиться, завдяки чому бамбукові подушки і ковдри знаходять антибактеріальні властивості. бамбукове ковдру добре провітрюється і здатне швидко вбирати з тіла зайву вологу. Ковдра з бамбука чудово підійде для спекотної пори року, завдяки своїй легкості, продування і гігроскопічності. Для зими ви також можете вибрати бамбукове ковдру з максимальною кількістю наповнювача - 300 г / м2, наповнювач в зимових бамбукових ковдрах як слід «розпушений», в результаті чого ковдру здатне накопичувати і утримувати велику кількість зігрітого повітря. гігроскопічність теплого ковдри з бамбука забезпечує ефект «сухого тепла», що є найсприятливішим для сну мікрокліматом.

Евкаліптовий наповнювач: властивості

Евкаліптове волокно, також зване «Ліоцель» (Liocell), проводиться методом хімічної обробки деревини евкаліпта. Не варто лякатися слова «хімічний», адже розчинник, застосовуваний для отримання евкаліптової волокна, є органічним і не завдає шкоди ні споживачам евкаліптового виробів, ні навколишньому середовищу. Отримується з евкаліпта волокно можна порівняти з шовком: воно виключно тонке, гладке, але при цьому дуже міцне. Завдяки гладкості евкаліптової волокна, на ньому не затримується пил, що особливо важливо для малюків, чутливих людей і алергіків. Подушки і ковдри з евкаліпта надовго зберігають об'єм і форму, причому ця властивість не втрачається навіть після численних прань. До речі про праннях: виправши ковдру з евкаліпта з ранку, вже ввечері ви знову зможете насолоджуватися сном під ним, адже евкаліптовий наповнювач дуже швидко висихає. Евкаліптове волокно не створює сприятливого середовища для розвитку патогенної мікрофлори, тому в ньому не розмножуються мікроби і бактерії. Це властивість добре впливає на здоров'я і самопочуття людей, що вибрали ковдри та подушки з евкаліпта для міцного здорового сну. Евкаліптовий наповнювач володіє цікавою властивістю створювати ефект прохолоди в спеку, тому він ідеальний для наповнення подушок і літніх стегнах ковдр.

Лікувальна сила евкаліпта

Відмінною особливістю евкаліптової волокна є наявність в ньому цілющих ефірних масел, які надають оздоровчий вплив на шкіру і органи дихання сплячої людини. Ефірні масла евкаліпта успішно борються мікробами, що викликають захворювання ЛОР-органів, тим самим прискорюючи процес одужання, а також виконуючи профілактику хвороб. З огляду на це, особливо рекомендуємо купити ковдру з евкаліпта людям, схильним до частих простудних захворювань. Відгуки про ковдрах з евкаліпта незмінно захоплені: купивши евкаліптова ковдру, люди не тільки знаходять комфорт, а й дбають про своє здоров'я.

Яке ковдру вибрати?

Підводячи підсумок, можна сказати, що спальне приладдя з бамбука і евкаліпта рівноцінно гарні: вони легкі, дихаючі, гігроскопічні, приємні на дотик і незвичайно комфортні. При виборі слід віддавати перевагу тому наповнювача, властивості якого є найбільш привабливими саме для Вас і Вашої родини. Якщо для Вас важлива екологічність, радимо купити ковдру і подушку з бамбука , Адже це невичерпне природний ресурс. «Бонусом» при цьому буде антібактер іального ефект бамбукового волокна.

Якщо у Вашій родині нерідкі захворювання органів дихання або Ви хочете убезпечити себе в сезон застуд, то Ваш вибір - ковдри та подушки з евкаліптовим наповнювачем . Також ці постільні приналежності сподобаються тим, хто мріє про сон в комфортній прохолоді навіть в жарку пору року.

Яке ковдру вибрати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com