рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати якісний пилосос з мішком: 5 важливих параметрів

  1. Конструкція пилососа з мішком
  2. На що звернути увагу при виборі
  3. 1. Параметри потужності і обсягу
  4. 2. Фільтрація
  5. 3. Кабель
  6. 4. Насадки
  7. 5. Функції та оснащення

Щоб утримувати квартиру в чистоті, швидко підготувати будинок до приходу гостей, потрібен надійний помічник. Пилосос з мішком-мішком - це класика, перевірена часом. Така техніка компактна, зручна і ефективна. А ще - проста в обслуговуванні. Ми підготували 5 базових критеріїв, щоб допомогти Вам визначитися з вибором відповідного Мєшкова пилососа, і не прогадати.

Пилосос з мішком-мішком

Цікаво почитати: Як вибрати пилосос без мішка?

Конструкція пилососа з мішком

Техніка оснащується насадкою (трубою) телескопічного типу з щіткою, яка очищає поверхні від сміття, пилу і ворсу. Сор проходить через шланг, на якому кріпиться щітка і потрапляє в мішок. Прилад оснащується фільтром грубого очищення, що запобігає пошкодження двигуна: вся пил затримується в мішку. Шланг і щітка знімаються, а більшість пилососів, як Miele Compact C2 PowerLine , Можна ставити вертикально. Це забезпечує компактне зберігання.

Пам'ятайте: мішечні моделі призначаються для сухий прибирання.

Корпуси пристроїв виготовляються з ударостійкого пластику. У корпусі також є вентиляційний отвір, яке перешкоджає перегріванню двигуна. Конструкція прибиральників з мішками простіше, ніж у циклонних пилозбірників , Тому така техніка ламається рідше. Апарати оснащуються коліщатками, завдяки яким їх легко котити як по гладенькій підлозі, так і по килиму. Кришка, що відкриває доступ до пилозбірнику, щільно фіксується за допомогою засувки: вона не відкриється випадково.

Кришка, що відкриває доступ до пилозбірнику, щільно фіксується за допомогою засувки: вона не відкриється випадково

Увага! Необхідно регулярно спустошувати пилозбірник: заповнений сміттям пакет може порватися, і пил зашкодить двигун.

Девайси комплектуються одноразовими, наприклад, як для Bosch BBZ123FGI , Або багаторазовими мішками. Перший варіант виготовляється з цупкого паперу. Такий пакет викидають в міру заповнення: користувач не дихає пилом під час очищення. Другий варіант виготовляють з нетканого матеріалу. Синтетичне виріб (наприклад, мішок Hoover H63 для пилососа серії CAPTURE ) Звільняють від сміття в міру заповнення. Це не так гігієнічно, зате дешевше: не потрібно докуповувати змінний пакет. До того ж багато тканинні мішки підходять для прання в машинці-автомат.

Важливо: чим більше шарів у мішка, тим він міцніше. Вибирайте мінімум двошаровий варіант.

Переваги та недоліки таких пилососів

Девайси з пилозбірником-мішком коштують дешевше моделей з аквафільтром , Циклонних девайсів. Але ціна - не єдина перевага таких пристроїв. У цьому розділі ми розглянемо основні плюси таких моделей і не забудемо про мінуси.

переваги

  1. Компактність - пристрій легко поміщається в шафі, коморі або в кутку, тому не займає багато місця.
  2. Простота використання - пристрій оснащується коліщатками, тому пилососити зручно.
  3. Легкість в обслуговуванні - мішок легко виймається і також легко поміщається назад в відсік. Пилозбірник класичного апарату очищають 1-2 рази на місяць, тоді як в аксесуарах циклонного типу його необхідно очищати після кожного прибирання.
  4. Ефективна робота - девайс збирає сміття якісно доти, поки мішок не заповниться. В апаратах циклонного типу сила всмоктування зменшується, якщо випадково зігнути шланг або труснути корпус.
  5. Тиха робота - рівень шуму більшості приладів рідко досягає 70 дБ: це не досить тихо, як у роботів-пилососів (Їх статистичний рівень шуму - 60 дБ). Але такий варіант не настільки гучний, щоб його робота викликала дискомфорт.
  6. Великий обсяг мішка - в класичних апаратах обсяг пилозбірника вище, ніж в контейнерних.
  7. Велика кількість змінних насадок в комплекті - розширює функціональність приладу: користувач отримує можливість ефективно впоратися з шерстю на килимах, почистити меблі і прибрати в кутах.

Читайте також: Як вибрати миючий пилосос?

недоліки

  • Негігієнічно - очищення пакета для збору пилу - "брудна" робота. До того ж він може порватися при попаданні осколків.
  • Обмеженість функціональності - апарат не годиться для вологого або парової очищення поверхонь: тільки для сухої.
  • Втрачається потужність - сила всмоктування зменшується в міру того, як заповнюється мішок.
  • Можливість перегріву мотора і виходу девайса з ладу - через переповненого мішка.
  • Шкода для здоров'я - якщо довго не очищати девайс, в смітті накопичаться бактерії і цвіль: при включенні пристрою все це викидається в повітря.
  • Не можна прибрати рідку бруд - це викликає пошкодження мотора, тому прибрати коридор або кухню "одним махом" не вийде.

Не можна прибрати рідку бруд - це викликає пошкодження мотора, тому прибрати коридор або кухню одним махом не вийде

На що звернути увагу при виборі

Щоб вибрати відповідний пилосос з мішком, враховуйте ці 5 критеріїв.

1. Параметри потужності і обсягу

Для малих приміщень, наприклад, квартири-студії, підійде пристрій з пилозбірником до 1 л і потужністю до 1000 Вт. Для квартири в 40-50 кв.м. досить варіанти з показником потужність 1900 Вт і трилітровим пилозбірником, як у Rowenta RO5227EA . Для кімнат з більшою площею знадобиться варіант з більш високими показниками, наприклад, Philips FC9170 / 01 .

Враховуйте: потужність впливає не тільки на силу всмоктування, а й на енергоспоживання.

2. Фільтрація

У дешевих моделях, забезпечених мікрофільтрами, частина пилу повертається назад в атмосферу. Дорожчі девайси додатково оснащуються тонкоочістнимі фільтрують - HEPA, наприклад, Beko BKS1420 . Така система фільтрації не пропускає навіть найдрібніші частинки і перешкоджає їх "повернення" в атмосферу. Такий апарат підійде алергікам.

3. Кабель

Краще вибирати мішкові пилососи зі шнуром довжиною мінімум 4 метри. Це забезпечує комфортну прибирання. Наприклад, у Thomas SmartTouch Drive довжина кабелю становить 10 метрів. Більшість пристроїв оснащується відсіком для проведення й функцією автоматичного змотування, що забезпечує компактне зберігання і продовжує термін служби техніки: шнур не плутається і не заламується.

Такі моделі зручні тим, що провід витягується в міру необхідності: в тісному приміщенні шнур не завадить користувачу.

4. Насадки

Насадки

Класичні пилососи поставляються в комплекті зі стандартною щіткою для килима і гладкого статі, що перемикається між цими режимами: для килимових поверхонь використовується щетина, що збирає ворс. Щоб розширити функціонал збиральної техніки, придивіться до додаткових насадок, які поставляються в комплекті.

Читайте також: 5 переваг і недоліків пароочисника

Увага: щітка з високим ворсом знадобиться для паркету: м'яка щетина якісно видалить сміття, але не зашкодить підлогове покриття.

Насадка для м'яких меблів, наприклад, Thomas 787236 , Дбайливо видалить бруд з диванів і крісел. Турбощітка є оснащений короткою щетиною валик, який обертається в режимі всмоктування. Вона знадобиться, щоб якісно очистити поверхні від шерсті тварин і дрібного ворсу і сміття. Щілинна насадка знадобиться для збирання в важкодоступних місцях.

5. Функції та оснащення

  1. Зворотне всмоктування (видув) - для очищення техніки, наприклад, системного блоку комп'ютера .
  2. Регулювання потужності - на гладкій поверхні при незначних забрудненнях максимум потужності не потрібен. Це допомагає заощадити на електроенергії.
  3. Турборежим - збільшує силу всмоктування, що дозволяє очистити занадто забруднені килими.
  4. Перекривається при добуванні отвір мішка - забезпечує гігієнічність очищення.
  5. Індикатор заповнювання мішка, як у Philips FC9174 / 01 , - для контролю і своєчасної очистки.
  6. Захист мотора від перегріву - подовжує термін служби техніки: при переповненому пилесборнике пилосос не включиться.
  7. Бампер з прогумованим покриттям (прогумовані вставки) - захищає корпус від механічних пошкоджень. До того ж такий варіант не дряпає меблі.
  8. Труба всмоктування з нержавіючої сталі, як у Beko BKS1410 - надійніше пластиковою, стійка до зносу.

Цікаво почитати: Як вибрати пилосос з аквафільтром?

Якщо потрібна надійна техніка, яка якісно справляється з пилом і сміттям, - вибирайте звичайний пилосос з багатошаровим пилозбірником-пакетом, виготовленим з нетканого матеріалу або паперу. Для комфортного застосування зупиніться на варіанті, який комплектується щітками, призначеними для прибирання для різних поверхонь. Такий апарат допоможе з очищенням меблів і килимів, чудово підготує підлоги до вологого прибирання.

Дивіться відео про те, який пилосос вибрати: з мішком або з контейнером?

Дивіться відео про те, який пилосос вибрати: з мішком або з контейнером?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com