рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Види коктейлів і способи їх приготування

  1. Лонг дрінк
  2. Популярні лонг дрінки на Кіпрі:
  3. шорт дрінк
  4. Популярні шорт дрінки:
  5. Популярні шоти:
  6. Змішування - метод Blend
  7. Струшування - метод Shake
  8. Побудова - метод Build
  9. Помішування - метод Stir

Коктейлі алкогольні і безалкогольні, різні шоти, соки і газована вода - всі ці напої є неодмінним атрибутом нічних клубів , Барів і будь-яких домашніх вечірок.

Як розібратися в коктейльній меню, який коктейль вибрати, в чому різниця, який напій вибрати для того чи іншого випадку і методи приготування коктейлів - про все це нижче.

Лонг дрінк

Більшу частину року кіпрська погода радує туристів і місцевих жителів своїм теплом. Лонг дрінк вважається річним напоєм і є одним з найпопулярніших видів коктейлів на Кіпрі.

Лонг дрінк (Long Drink) - це алкогольний коктейль великого обсягу, приготовлений з великою кількістю льоду. Головна мета цих напоїв створити освіжаючий ефект і розтягнути задоволення від їх вживання. Напій п'ється через трубочку в міру танення льоду.

Для приготування напоїв використовуються келихи великих обсягів, починаючи з 120 мл і закінчуючи 400 мл. Об'ємні келихи дозволяють вмістити різні інгредієнти в потрібних пропорціях, створюючи напої з неповторними смаками.

Коктейлі алкогольні і безалкогольні, різні шоти, соки і газована вода - всі ці напої є неодмінним атрибутом   нічних клубів   , Барів і будь-яких домашніх вечірок Популярні лонг дрінки на Кіпрі:

  • «Мохіто»;
  • "Джин тонік";
  • «Лонг-Айленд»;
  • «Май Тай»;
  • "Піна Колада";
  • «Текіла-санрайз».

Лонг дрінк на Кіпрі можна замовити в будь-яких барах, включаючи пляжні, нічних клубах і ресторанах. Треба відзначити, що ресторани, як правило, мають обмежену кількість коктейлів в меню, але за замовленням клієнта змішають саме те, що йому потрібно.

Знайти різноманітне коктейльне меню простіше в барах острова. Тут клієнтам пропонують як широко поширені коктейлі, так і великий вибір фірмових коктейлів закладів, що складаються з екзотичних фруктів і незвичайних смакових поєднань.

шорт дрінк

Шорт дрінк (Short Drink) - це коктейлі, що складаються з декількох інгредієнтів, які подаються невеликими порціями. У перекладі з англійської назва цих напоїв звучить як «короткий ковток», тому ці коктейлі і п'ються одним ковтком.

Шорт дрінки подають в келихах невеликих обсягів. Обсяги коктейлів варіюються від 50 до 120 мл, а фортеця «коротких напоїв» часто досить висока - від 17% до 45%.

Популярні шорт дрінки:

  • «Дайкірі»;
  • «Мартіні»;
  • «Кайпірінья»;
  • «Белліні»;
  • «Чорний росіянин» і «Білий росіянин».

Шот або шутер

Шоти (Shot Drink) - це так звані «коктейлі-глотки» або «стріляючі напої», які п'ються залпом. У цю категорію напоїв входять як коктейлі, так і різні види чистого міцного алкоголю.

Шоти або шутери подаються в чарках 40-60 мл і маю різну фортецю. Шоти - це швидкий і ефективний спосіб добрати свій градус для тих, хто опинився тверезим в розпал вечірки.

Велика частина рецептів шотів - це авторські рецепти барменів. Класичний російський шот - це чарка горілки.

Популярні шоти:

  • «Б-52»;
  • Текіла;
  • горілка;
  • Smirnoff North;
  • «Егермейстер»;
  • «Кавовий шутер».

Методи приготування коктейлів

Незважаючи на гадану простоту, приготування коктейлів включає не тільки знання інгредієнтів напою, але також техніки і методів їх приготування.

Основні методи приготування коктейлів:

  • Blend - змішування;
  • Shake - струшування;
  • Build - побудова;
  • Stir - помішування.

Змішування - метод Blend

Метод Blend найпростіший спосіб виготовлення коктейлів з використанням блендера Метод Blend найпростіший спосіб виготовлення коктейлів з використанням блендера. Як правило, цей метод застосовується для створення коктейлів з використанням фруктів і ягід. Також цей метод ідеальний для створення безалкогольних і «заморожених» коктейлів (Frozen cocktails), молочних шейків і смузі.

Спосіб приготування: всі інгредієнти коктейлю закладаються в блендер і перемішуються до однорідної маси. Кількість доданого льоду безпосередньо впливає на ступінь заморожене коктейлю.

Відомі коктейлі, приготовані з використанням блендера:

  • "Піна Колада";
  • «Фрозен Дайкири»;
  • «Фрозен Маргарита».

Струшування - метод Shake

Для створення коктейлів методом Shake в першу чергу необхідно мати в наявності шейкер Для створення коктейлів методом Shake в першу чергу необхідно мати в наявності шейкер. Цей метод поширений для створення коктейлів, що складаються з важко змішуються інгредієнтів, таких як сиропи, алкоголь, яйце і лікери.

Метод Shake дозволяє дуже добре перемішати інгредієнти, охолодити і розбавити коктейль.

Спосіб приготування: шейкер заповнюється на 2/3 льодом, потім додаються всі інгредієнти для коктейлю і активно струшувати до повного перемішування складових. Важливо звернути увагу на кількість льоду: якщо його буде мало, то лід швидко розтане і розбавить напій.

Відомі коктейлі, приготовані з використанням шейкера:

  • «Маргарита»;
  • «Мартіні»;
  • «Космополітен»;
  • "Блакитна лагуна";
  • «Ірландський мартіні з Бейліс».

Побудова - метод Build

Техніка Build використовується як для приготування простих коктейлів (міцний алкоголь і вода / соки), так і для більш «творчих» напоїв, таких як шаруваті коктейлі і коктейлі з використанням роздавлений ягід, спецій і трав Техніка Build використовується як для приготування простих коктейлів (міцний алкоголь і вода / соки), так і для більш «творчих» напоїв, таких як шаруваті коктейлі і коктейлі з використанням роздавлений ягід, спецій і трав.

Спосіб приготування основним методом Build: келих заповнюється льодом, потім по черзі вливається міцний алкоголь і безалкогольна вода або сік, всі інгредієнти можуть бути перемішані барною ложкою або паличкою для розмішування. Даний метод не підходить для напоїв з використанням лікарів через високої щільності останніх.

приклади:

  • "Кривава Мері";
  • «Кола з горілкою»;
  • «Кола з віскі»;
  • "Джин тонік".

Спосіб приготування методом нашарування (Layering). Для створення шаруватих коктейлів необхідно знати щільність (процентний вміст цукру в напої) і фортеця інгредієнтів. Для рівномірної укладання шарів знадобиться барна ложка і тренування навички «укладання» шарів. Часто цей спосіб виготовлення коктейлів використовують для створення всіма улюблених шотів.

приклади:

Спосіб приготування методом тиску (Muddling). В даному методі для створення напою використовують «толкушку» або товкач. У склянку поміщаються тверді інгредієнти і давляться за допомогою маточки, званого «Мадлер». Після віджимання соків в келих додається лід і заливаються інші інгредієнти, все разом перемішується ложкою і подається клієнтові.

приклади:

  • «Мохіто»;
  • «Кайпірінья».

Помішування - метод Stir

Техніку Stir використовують для створення коктейлів з легко змішуються компонентів Техніку Stir використовують для створення коктейлів з легко змішуються компонентів. Даний метод досить простий і найчастіше використовується для коктейлів з трьома і більше компонентами. Коктейлі з використанням цього методу найчастіше подаються без льоду, але охолодженими.

Спосіб приготування методом Stir. До спеціального змішувача стакан кладеться кусковий лід, а потім, починаючи з найменш міцного, наливаються інші інгредієнти. За допомогою барної ложки обертальними рухами все компоненти перемішуються і охолоджуються завдяки наявності льоду. Готове вміст за допомогою спеціального сита (Стейнера) проціджують в келих.

Відомі коктейлі, приготовані методом Stir:

  • «Сухий Мартіні»;
  • «Манхеттен».

Рецепти всіх популярних коктейлів без праці можна знайти на сторінках інтернету.

Однак для того, щоб спробувати щось нове, смачне або незвичайне, з використанням унікальних інгредієнтів, буде набагато простіше відвідати один з гостинних барів Кіпру .

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com