рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що і як пити на Новий рік

  1. Перлинні нитки в бокалі
  2. Брют - всьому голова
  3. Блондинки чи брюнетки?

Щоб допомогти тобі зустріти свято у всеозброєнні, ми поспілкувалися з фахівцем з алкогольних напоїв Щоб допомогти тобі зустріти свято у всеозброєнні, ми поспілкувалися з фахівцем з алкогольних напоїв. Знайомтеся: Анна Свириденко, сомельє ресторану Stroganoff Steak House, багаторазова учасниця професійних змагань, переможець XIX конкурсу «Петербурзький сомельє 2011».

Перлинні нитки в бокалі

Анна, наближається Новий рік, свято, яке традиційно не обходиться без алкоголю. Давайте почнемо з головного: що краще вибрати до святкового столу?

Я рекомендувала б зупинитися на 1-2 варіантах спиртного - чим менше ви будете змішувати, тим краще. Класичний новорічний напій - шампанське , Допустима комбінація з вином. Але наші люди зазвичай на цьому не зупиняються, і якщо вже без п'янкого напою не обійтися, краще вибрати народне спиртне - горілку. Вона добре підходить до традиційного російського меню - гарячих м'ясних страв, оселедця під шубою, відварного картоплі.

Обмежтеся одним варіантом міцного алкоголю. Вино та інші напої будуть поганими сусідами. Традиційне шампанське можна лише пригубити - кілька символічних ковтків під бій курантів. При такому розвитку подій у вас є шанс не відчути всі принади первоянварского похмілля.

Шампанське на будь-який смак і гаманець
Тариф «Econom» (300-400 рублів): У цій категорії фахівці з алкоголю рекомендують шукати не ефектне назва, а непримітні слова на пляшці: «Method Classic» або «Methodo Classico». Вони означають, що напій зроблений класичним способом вторинного бродіння в пляшці, без штучної газації. Смакові якості такого шампанського будуть на цілком гідному рівні, незважаючи на демократичну ціну. До цього розділу належать:
- «Массандра», «Новий Світ» (Україна);
- Prosecco (Італія);
- деякі сорти чилійського ігристого.

Напевно багато наших читачки віддадуть перевагу брутальним напоїв романтичне шампанське. Які сорти ви б порекомендували?

Перш за все, необхідно визначити цінову категорію напою. Придбання шампанського дешевше 250 рублів я вважаю нерозумним. Навряд чи ви зможете отримати задоволення від смаку і аромату цього алкоголю. Раджу не брати російське шампанське.

Ви настільки непатріотично?

Справа зовсім в іншому: в нашій країні найчастіше при виготовленні цього напою застосовується метод штучного газування. Результат - погіршення смакових якостей, інша гра бульбашок, швидке сп'яніння і головний біль зранку. До речі, справжнє шампанське виробляється тільки в Шампані, провінції Франції. Все інше - ігристі вина.

«Гра бульбашок» - звучить дуже професійно. Чим їх більше, тим краще напій?

Ігристе вино, виготовлене за допомогою нагнітання вуглекислого газу, містить безліч великих бульбашок, які не доставляють нам задоволення легким поколюванням мови, а агресивно вириваються на поверхню і викликають роздратування носоглотки (як сильно газована вода).

Ігристе вино, виготовлене за допомогою нагнітання вуглекислого газу, містить безліч великих бульбашок, які не доставляють нам задоволення легким поколюванням мови, а агресивно вириваються на поверхню і викликають роздратування носоглотки (як сильно газована вода)

У шампанському ж і інших ігристих винах, виготовлених вторинним бродінням в пляшці, бульбашки менше. Вони дають приємні відчуття і рухаються повільно, заворожуюче - як перлинні нитки.

Дуже поетичне опис!

Я вважаю, що головне призначення алкогольних напоїв - не вводити людей в стан сп'яніння, а дарувати їм приємні відчуття - смакові, нюхові і естетичні. У кожній ціновій категорії можна знайти гідні варіанти.


Брют - всьому голова

У магазинах зараз багато різних сортів шампанського: солодке, напівсолодке, брют ... Яке краще вибрати ?

Я б порекомендувала вибирати сухе шампанське - брют (до 6 г / л цукру) або брют Натюр (він же брют зеро) - (менше 3 г / л цукру).

Складається враження, що в Росії його не люблять.

Це так, наші люди вважають за краще солодкі вина . Змушена зауважити: цукор, як правило - просто спосіб замаскувати недоліки напою. Справжні поціновувачі благородних вин і шампанського вибирають сухі сорти - вони мають більш яскраві та індивідуальні для кожної марки характеристики, багатогранну смакову і ароматичну палітру. Саме такі вина в поєднанні з гідною закускою здатні доставити гастрономічне задоволення.

Тариф «Middle Class» (1000-2500 рублів): Відомі марки італійського та іспанського шампанського - відмінна комбінація прийнятної ціни і високої якості.
- Cava (Іспанія);
- Franciacorta (Італія);
- Cremant d'Alsace (Франція).

Дуже важливо також дотримуватися температурного режиму: шампанське слідують подавати тільки охолодженим (оптимальна температура - + 7-9 градусів С). Помістіть його в холодильник за добу до вживання (ні в якому разі не в морозильну камеру!). Теплий брют справді не подарує вам тих відчуттів, завдяки яким він настільки любимо у Франції.

Що краще подавати до цього напою?

Спочатку шампанське і ігристі вина призначені як аперитив (тобто напою, що відкриває трапезу і збуджує апетит). З гастрономічних поєднань ідеально підійдуть до сухого ігристому всілякі дари моря: ікра, мідії, устриці, копчена червона риба, інші морські та річкові делікатеси. Гарні будуть м'які, не гострі сорти сиру: брі, камамбер, козячий сир. Будь-які фрукти також будуть доречні.

Будь-які фрукти також будуть доречні

А як правильно розливати шампанське?

Келих слід наповнювати на дві третини. Якщо ваші гості згодом планують пити щось міцніше, нехай напій займе лише третину посудини.


Блондинки чи брюнетки?

До речі, про вино. Питання: « біле або червоне? »Так само актуальне, як« блондинки чи брюнетки? »Так що ж краще підійде до святкування зміни року?

З огляду на, що на новорічному столі, як правило, велика різноманітність холодних закусок і салатів, я б порадила зупинитися на білому вині. У будь-якій ціновій категорії можна знайти вина з таких сортів винограду як Sauvignon, Chardonnay. Якщо хочеться оригінальних відчуттів і особливою, романтичної атмосфери - виберіть рожеве вино Rose d'Anjou.

Які напої ви б взагалі не рекомендували ставити на святковий стіл?

З легких - пиво, воно дуже погано поєднується з шампанським і стилістично не підходить до даної події. Якщо мова йде про міцне спиртне, краще відмовитися від коньяку. Справа в тому, що це класичний діжестівний напій - тобто його вживають після їжі для завершення трапези і поліпшення травлення. Найбільш вдалими міцними напоями будуть горілка або віскі.

Тариф «VIP» (понад 3000 рублів): У цій категорії розглядаються насамперед сорти французького шампанського. У нашому списку лише знаменитості:
- Franciacorta Cuve Prestige (Італія);
- Champagne Cuve Prestige (Франція);
- Champagne Dom Perignon vintage (Франція).

Зрозуміло, коньяк залишимо для іншого випадку. А тепер саме животрепетне питання: скільки все-таки можна випити, щоб ранок Нового Року було добрим?

Звичайно, у кожної людини своя норма. Але для більшості верхня межа, за якою слідує жорстоке похмілля - пляшка вина або півпляшки шампанського. Обов'язково з хорошою, рясної закускою!

А чому шампанського можна випити стільки ж, скільки вина?

Як говорилося колись в рекламі: «Вся справа в чарівних бульбашках». Через них шампанське швидше всмоктується в кров - сп'яніння не змусить себе чекати. Тому воно вважається афродизіаком - швидше інших алкогольних напоїв розслабляє, дарує відчуття щастя.

Анна, що б ви побажали читачкам «Клео» в Новому році?

Нехай у вашому житті буде більше романтичних вечорів в красивих ресторанах!

Іра Клео-Форд, Ната Клео-Немчинова

Давайте почнемо з головного: що краще вибрати до святкового столу?
Які сорти ви б порекомендували?
Ви настільки непатріотично?
Чим їх більше, тим краще напій?
Що краще подавати до цього напою?
А як правильно розливати шампанське?
Блондинки чи брюнетки?
»Так само актуальне, як« блондинки чи брюнетки?
»Так що ж краще підійде до святкування зміни року?
Які напої ви б взагалі не рекомендували ставити на святковий стіл?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com