рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

29-ту станцію метро в Харкові вже занесли в Вікіпедію

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

22 грудня 2010, 11:06 Переглядів:

Олексіївська станція метро в Харкові, фото А. Венчука.

ДИВІТЬСЯ ФОТОРЕПОРТАЖ З ВІДКРИТТЯ "ОЛЕКСІЇВСЬКОЇ"

Здійснилося! Вчора для харків'ян відкрила двері нова станція метро "Алекеевская". Першими станцію "випробували" чиновники, пасажирів пустили потім. Щоб перерізати стрічку, під землю спустилися мер, губернатор, почесні харків'яни і сотня чиновників, з Києва приїхав відкрити саму молодіжну станцію віце-прем'єр-міністр з інфраструктури Борис Колесніков . Він пообіцяв, що до "Євро-2012" перша столиця отримає ще одну станцію метро - "Проспект Перемоги".

Студентка 4 курсу ХНУ Анастасія Безрукова живе в студмістечку неподалік від станції метро "Олексіївська". Добиратися до альма-матер у ранкові години проблематично, розповідає дівчина. "Вранці пари у студентів багатьох вузів починаються одночасно, увійти в тролейбус неможливо, - каже Настя, - тепер будемо добиратися до університету оперативніше". Станція "Олексіївська" з оформлення продовжила традиції "23-го серпня", ось тільки хай-тека стало більше: дзеркальні панелі над назвою станції імітують вікна, перила блищать хромованим металом. На стінах тунелів - панно з життя студентів.

Урочисте відкриття нової станції, заплановане на 10.00, відбулося майже з годинним запізненням. На пероні гостей чекали вишикувалися по стійці "струнко" співробітники метрополітену і оркестр філармонії. Близько 11 години гучномовець повідомив про перший поїзді. Блакитну стрічку перерізали в 8 рук: мер Геннадій Кернес , Губернатор Михайло Добкін , Глава облради Сергій Чернов та віце-прем'єр Борис Колесніков. Ледь відкривши довгоочікувану станцію, чиновники тут же починають говорити про продовження. "Я думаю, що можливості Харкова дозволяють відкривати одну нову станцію протягом двох років", - говорить губернатор. План-мінімум на 2012 рік - здати "Проспект Перемоги".

Нова станція стала 29-й за рахунком в харківській підземці і 9 - на "Олексіївської" лінії. Нагадаємо, її запланували ще в 1992-му, а пізніше вона стала самим "довгим" підземним долгостороем СНД: її "відкривали" в 2005-му, в 2006-му, 2008-му і 2009-му. Головними пасажирами стануть жителі житлового масиву. "Ми розраховуємо на велику кількість пасажирів, адже тут знаходяться два студентських містечка, - розповіла начальник нової станції Людмила Даниленко. - Сподіваємося на 30-40 тисяч чоловік в день. Для порівняння, на станції" 23-го серпня "ця цифра становить 22 тисячі ".

ХАРКІВ ОТРИМАЄ ВАГОНИ, якщо оплата ПОЛОВИНУ
Близько двох тижнів тому харківські чиновники поскаржилися: мовляв, закупівля нових вагонів неможлива. Причина полягає в тому, що Харків не може придбати вагони російського виробництва, незважаючи на проведене тендер. Проте присутній на відкритті станції "Олексіївська" Борис Колесников обнадіяв присутніх: вагони будуть. "Скільки виділить область і місто, стільки виділить і національний уряд для покупки нових вагонів метрополітену", - пообіцяв віце-прем'єр. За словами керівників підземки, інтервали між поїздами після відкриття нової станції не збільшаться, хоча нових вагонів немає. Однак за рахунок чого це буде досягнуто, не уточнили. "У метрополітену є свої секрети", - сказав головний інженер метрополітену Сергій Штанько.

До речі, вчора, ледь 29-я станція відкрилася в Харкові, стаття про "Олексіївської" вже з'явилася на сайті інтернет-енциклопедії "Вікіпедія": "Олексіївська" (укр. Олексіївська) - 29-а станція Харківського метрополітену.

Будівництво було завершено 19 жовтня 2010 року. Відкрита 21 грудня 2010 року ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "29-ту станцію метро в Харкові вже занесли до Вікіпедії". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Федосенко Павло

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com