рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Аквапарки в Одесі

  1. Аквапарки в Одесі


Жадаєте веселощів і руху? Відпочиваючи в Одесі, вам вдасться випробувати водні атракціони, з'їздивши в кілька аквапарків, розташованих неподалік від міста.

Аквапарки в Одесі

  • Аквапарк "Одеса" радує відвідувачів 5 басейнами (мається хвильовий басейн) і штучної рікою, штучним піщаним пляжем з шезлонгами, зонами для засмаги і гідромасажними зонами, 27 різноманітними гірками та атракціонами ( "Синя ракета", "Червона ракета", "Бочка", довжиною 200 м, "Камікадзе", "Воронка"), рестораном і пиццерией. Вартість відвідування: дорослі - 320 грн / весь день (півдня - 260 грн), діти - 260 грн / цілий день (півдня - 220 грн).
  • Аквапарк "Коблево" має в своєму розпорядженні басейнами (дитячий, з гідромасажем); "Космічної лійкою", "Летить човном", "Серпантином", "кіска", "Чорною дірою", "Сімейним рафтингом" (всього 9 дорослих атракціонів); "Восьминіг", "слоном", "Водяний вежею", "Серпантином" (всього 10 дитячих атракціонів); кафе, в тому числі, дитячим, і рестораном. Інформація про ціни: з ранку до 19:00 квиток для дорослих продається за 300, а дитячий (зростання до 1,4 м) - за 240 грн, з 14:00 дорослим квиток обійдеться в 220, а дітям - в 180 грн, з 16: 00білет для дорослих коштуватиме 180, а для дітей - 140 грн.
  • Аквапарк "Орбіта" оснащений дитячим містечком, гірками для малюків, водними атракціонами "Ракета", "Чорна труба", "Маятник", "Потрійний спуск", "Гірський узвіз". Вартість перебування: квиток на цілий день дорослим обійдеться в 220, а дітям - в 180 грн.

Водні розваги в Одесі

Щоб кожен день мати можливість плавати в басейні, мандрівникам рекомендується зупинитися в готелі з басейном - в "Panorama De Luxe", "Maristella Marine Residence" та інших.

При бажанні можна відвідати басейни "Гидромет" (мається басейн на 5 доріжок, 1 відвідування - 70 грн, 1 заняття з аквааеробіки - 80 грн) або "Аква" (1 відвідування - 65 грн).

Гості курорту можуть відвідати Одеський дельфінарій - рекомендується побувати на "нічному шоу" (вечірню виставу оплачується за ціною 150 грн, а денний - 100 грн), в програму якого входить виступ дельфінів, лазерне шоу і феєрверк.

Одеса радує відпочиваючих і своїми пляжами - "Аркадія" (вдень до послуг гостей - басейн, шезлонги, атракціони і спортивні зони, а ввечері тут припаде до душі тусовщикам - для них в цей час відкривають двері танцювальні клуби і бари), "Отрада" ( вдень крім купання в морі, можна скупатися в 30-метровому басейні, а ввечері переміститися на дискотеку Ostrow), "Дельфін" (на цьому кілометровому пляжі відмінно розвинена інфраструктура, афішка пляжу є підземний тунель, прикрашений мозаїкою - через нього можна пройти до ліфта, щоб піднятися на Французький бульвар), "Ланжерон" (крім "ледачого" відпочинку, тут можна орендувати човен для здійснення невеликої романтичної подорожі по морю).


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 07.09.2015


фотографії

Популярні статті



Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com