рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зачіски-2017: тенденції з Тижнів моди осінь-зима 2017

  1. Осінь цього сезону не обійдеться без чорного оксамитового банта в волоссі або тонкого обідка з камінням....

космічний обсяг

На Тижні моди в Парижі Карл Лагерфельд ініціював космічну тему, помістивши в локацію показу Chanel шатл для подорожей. стиліст Сем Макнайт підхопив настрій маестро і створив моделям начісування прикореневої зони. Потім він пригладив волосся по всій довжині, надівши об'ємний ободок, що більше нагадує корону.

коси

За минулу Тижня мод було багато варіацій на тему плетіння з волосся, але нам найбільше запам'яталися коси в стилі панк на подіумі у Fenty, тугі французькі коси у Balmain , А також варто відзначити тонку роботу стилістів Valentino і H & M. Однозначно підуть на вулиці мегаполісів тугі довгі коси, як у моделей Gypsy Sport, а для вечірнього варіанту підійдуть розслаблені і витончені, як на показі Alberta Ferretti. Для більш оригінального виходу можна зав'язати косу в декількох місцях шнурком або ниткою, що нагадує мідний дріт, як зробили стилісти на показі Christian Siriano.

гофре

В кінці 2016 року подіумні стилісти Тижнів мод згадали про гарячий стайлер з насадкою гофре і не збираються про нього забувати в цьому. На показі Alexander McQueen і Vanessa Seward вони представили варіації на тему гофрованих понітейлов. У Маккуїна вони вийшли ультранизьким, а у Seward, навпаки, тугими і пишними. На подіум Ports +1961 моделі вийшли з гофрованими пасмами, а на Dans La Vie стилісти додали кольоровим Прядка яскравого кольору.

Кольорове волосся

Поки подіум нагадував колірної бум, стилісти не зупиняючись розфарбовували волосся моделей в усі кольори веселки. Не в буквальному сенсі, зрозуміло. Хтось обходився вставками кольорових пасом зі штучного волосся, як, наприклад, Versace. Хтось віддав голос на користь кольорових перук кислотних відтінків і панк-стилістики. Яскравіше за все вийшло Ryan Lo і його аніме-історії. Хоча пройти повз обідків з кольорових пасом у Issey Miyake або пудровий відтінків волосся на показі Mimi Wade у нас не вийшло.

натуральна текстура

Деякі стилісти вирішили не змінювати природну структуру волосся моделей і випускали їх на подіум з укладанням, яка більше нагадувала природний стан голови після душа і сушки феном. Свіжості і безпосередності образам на показах Christian Dior, Nina Ricci, Jeremy Scott і Adam Selman надавали натуральні локони і розбещене полотно волосся.

Текстерно кучері

Щоб у подіумних стилістів на показах Chloé, Mulberry і Brock Collection виходило зробити акуратні кучері - завиток до завитку, - вони використовують текстурувальні укладальні кошти. На мокре волосся варто нанести трохи спрею, розподілити пальцями і сушити в такому положенні, не розчісуючи. Підсумок - ідеальні кучері для будь-якого випадку життя.

Аксесуари на голову

Осінь цього сезону не обійдеться без чорного оксамитового банта в волоссі або тонкого обідка з камінням. Покази Rochas, Chanel, Elie Saab, H & M Studio - тому підтвердження. Виглядає елегантно і не вульгарно, особливо ідеальний понітейл на показі Tory Burch. Хоча з нірки обідком з перловими намистинами грушоподібної форми на показі Altuzarra можна і посперечатися. Але ігнорувати цікавий підхід стилістів з беретами на показі Dior точно не можна.

Короткі зачіски

Асиметричні з рваною чубчиком або просто короткий боб - в новому сезоні це повинна бути наступна стрижка, яку ви зробите. на показах Alexander Wang , Prada , Balenciaga і Haider Ackermann вони вийшли живими і цікавими, образ моделей - запам'ятовується. Колір фарбування не має ніякого значення, текстура волосся теж. Головне - дотримати геометрію зрізу.

бічні проділи

Ніколи не вийдуть з моди, тому що на подіумах миготять не так часто і не встигають набриднути. Однак з ними стилісти створюють досить оригінальні форми і образи. Доказ тому - покази Lanvin, Hermes, Louis Vuitton, Dries Van Noten, Prabal Gurung, Paco Rabanne, The Row і навіть Carolina Herrera. Можливо, з метою загубитися в загальній масі хоч одна модель, але обов'язково вийде на подіум з витонченим бічним проділом. Ми побачили і помітили всіх.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com