рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Самий модний колір волосся 2018 на весну

Краса / Волосся

19 березня 2018

19 березня 2018

LizaZ9

Фото: instagram

Фото: instagram

Рожеві волосся підходять не тільки для персонажа зі світу Сейлор-Мун, навесні 2018 колористи пророкують їм більшої популярності. Відтінки "рожеве золото" і "попіл троянди" вже приміряли багато знаменитостей, що говорить про те, що це - наймодніший колір волосся 2018.

Теплий рожевий відтінок був в моді влітку 2016 року, він повертається в моду і цієї весни. Тільки тепер до нього додався ще холодний відтінок - універсальний. Попіл троянди ідеальний для весни, що довели Кім Кардашьян, Емілі Емілі Ратажковскі, Сієнна Міллер, Софія Річі, Ніккі Мінаж і Хейлі Болдуін.

Попіл троянди ідеальний для весни, що довели Кім Кардашьян, Емілі Емілі Ратажковскі, Сієнна Міллер, Софія Річі, Ніккі Мінаж і Хейлі Болдуін

Якщо їх прикладів мало, щоб випробувати модний колір волосся 2018 на собі, ось ще 5 причин.

  • Рожевий - універсальний відтінок, який йде всім типам зовнішності, відтінкам шкіри і квітам очей. Якщо у вас теплий подтон шкіри, вибирайте рожево-персиковий або рожево-золотий тон. А відтінок попіл троянди підходить всім без винятку.
  • До рожевим волоссям не потрібен яскравий макіяж. Деякі відтінки волосся (занадто яскраві або темні) вимагають наявність хоч якогось мінімального макіяжу, інакше особа виглядає неестесвенно і мляво. З рожевим все по-іншому. Він надає теплоти особі і "витягує" натуральний рум'янець щік, робить колір очей ще яскравіше.

Він надає теплоти особі і витягує натуральний рум'янець щік, робить колір очей ще яскравіше

  • Рожеві волосся молодят. Такий відтінок волосся віднімає років 5 як мінімум. З ним особа виглядає більш ніжно і свіжо.
  • До рожевим волоссям йдуть всі відтінки помад, тіней для повік і рум'ян. На відміну від інших райдужних відтінків волосся, рожевий поєднується з будь-яким кольором. Особливо це стосується холодного рожевого - dusty rose.

Особливо це стосується холодного рожевого - dusty rose

  • Рожевий барвник не псує волосся. Якщо ти блондинка, брюнетка чи русява з свтелимі пасмами ( балаяж або омбре), можеш сміливо скористатися не перманентними барвниками (тоніки або пігментовані маски, спреї). Світло-рожева фарба не візьметься за темний відтінок, пофарбувавши тільки прояснені пасма. Вона буде вимиватся поступово, не залишаючи розлучень, як інші відтінки. Більш того, після рожевого тоніка прояснені волосся матимуть гарний холодний подтон, так що навіть не потрібно використовувати ніяких додаткових коштів для того, щоб позбутися від жовтизни.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com