рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні жіночі стрижки 2018

Подовжене каре було королем модних стрижок в 2017 році. Ця зачіска не втратить своєї актуальності і в 2018 році, але це не єдиний стильний вибір, є альтернативи. Міняти образ кардинально або змінитися злегка - вибір за вами. Ми тільки можемо порадити самі гостромодні стрижки, які вибирають голлівудські знаменитості.

Актриса Керрі Вашингтон. Фото: instagram.com/kerrywashington

Модні жіночі стрижки: каре з чубчиком
Щоб перетворити модне подовжене каре на такого ж модне каре потрібно підстригти всього пару сантиметрів волосся. Щоб перетворитися більш радикально можна зробити чубок, як у актриси Керрі Вашингтон. Чубчик може бути густий і прямий, або ж більш м'якою, подовженої з боків. Якщо ви будете використовувати праску для вирівнюючи волосся, не забудьте про засоби з термозахистом.

Актриса Кірстен Данст на обкладинці журналу Vanity Fair. Фото: instagram.com/kirstendunst

Чубчик-фіранка
Такі чубчика, як у актриси Кірстен Данст будуть одним з головних трендів в модних жіночих стрижках 2018. Вони вже викликають ажіотаж на Pinterest. Така чубчик подовжена і її можна носити по-різному. Тому якщо ви не наважуєтеся на радикальну стрижку, це ваш варіант для поновлення образу. Тим більше, що таку чубок дуже легко відрощувати, якщо вона вам раптом набридне.

Актриса Кеті Холмс. Фото: instagram.com/katieholmes212/

Модна стрижка Пікс
На користь короткої жіночої стрижки говорить те, що її обирають чимало знаменитостей. Серед них - актриса Кеті Холмс. Не варто стригтися зовсім "під хлопчика", коротку зачіску теж можна зробити жіночною і дуже стильною.

Кім Кардашян. Фото: instagram.com/kimkardashian

Довге волосся
Не варто забувати, що мода циклічна. Модні жіночі стрижки йдуть і повертаються. Довге волосся, які співачка Шер ввела в моду в 90-х, в 2018 році знову будуть актуальні. Так що якщо ви вже щаслива володарка довгого волосся, доглядайте за кінчиками і вчасно стрижіть їх. Або ж для швидкого досягнення результату використовуйте накладні пасма або нарощене волосся.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які шапки будуть в моді взимку 2018 року . Також відомий український дизайнер Анастасія Іванова розповіла "Сегодня" про те, що буде в моді цієї зими.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com