рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні зачіски 2011: зачіски для довгих, коротких і волосся середньої довжини. Найпопулярніші відтінки волосся 2011

  1. Подвійний пучок: модні зачіски 2011
  2. Високий пучок і косичка: модні зачіски 2011
  3. Коса і довге пряме волосся
  4. Боб: модні зачіски 2011
  5. Коротко і просто: модні зачіски 2011

Новий рік - це завжди нові жіночі образи. А нові образи не мислимі без нових зачісок. Багато трендів 2010 року в області перукарського мистецтва знайшли своє відображення і в 2011 році. Основна ставка як і раніше робиться на жіночність та сексуальність і це помітно навіть за варіантами укладок для коротких стрижок. Легкі, злегка хвилясті пасма, розкидані в недбалому безладді, користуються невичерпної любов'ю стилістів. Адже найпривабливіше в такій жіночій голівці - це її природність. Тренд 2010 року - гігантські начісування в стилі «crazy» поступово відходять на другий план. Зате все більше позицій завойовують укорочені стрижки і класичний боб, особливо довжиною до плеча.

Отже, в 2011 році, стилісти пропонують нам модні варіанти укладок і стрижок, серед яких ви обов'язково знайдете що-небудь на свій смак.

Варіанти модних укладок.


Подвійний пучок: модні зачіски 2011

Недбалий стиль в укладанні волосся популярний не перший рік. Але в 2011 році недбалий шик досягає свого піку. У цьому стилі укладають коси, пучки, довгі локони, короткі стрижки і навіть класичний боб.

Подвійний пучок з випущеними назовні волоссям створити нескладно: з злегка завитого і розпатланих волосся робимо хвіст, а потім підколюємо пасма, так як вам підказує фантазія.

Стилісти з особливим задоволенням створюють такі недбалі пучки на волоссі з ефектом мелірування. В результаті виходить укладання, що тяжіє одночасно і до стилю хіпі та до селянських коренів.

Високий пучок і косичка: модні зачіски 2011

Ще одна знахідка стилістів з 2010 року перейшла до рік 2011: косичка, заплетена знизу (від основи шиї) високо на голові увінчується пухнастим пучком. Залежно від ступеня вашої екстравагантності величина і форма пучка може бути різною. Такий варіант укладання підійде для дружньої чи клубної вечірки.



Об'ємний високий пучок - теж спадщина зими 2010 року. Стилісти пропонують нам його носити як з акуратною класичної чубчиком до брів, так і з розпущеним пасмами навколо особи.

При цій формі зачіски вітаються обідки, пов'язки і діадеми. Таке укладання - ідеальний варіант для елегантного образу «на вихід». Якщо ви підбираєте зачіску для театральної прем'єри, можете сміливо зупинятися на цьому варіанті.

Коса і довге пряме волосся

Довге волосся, заплетене в косу, поки не покинули модні подіуми. А можливо і не покинуть. Адже така зачіска дуже зручна і в залежності від форми підходить практично всім. Так що плетіть коси на свій смак. Головна умова в цьому році - проявляти максимальний креатив.

Ідеально укладене довге волосся з густою прямий чубчиком, по суті, ніколи і не виходили з моди. Прекрасний варіант для прихильниць вічної жіночності.

Якщо ви не знаєте, як укласти довге волосся, зупиніться на одному з двох найпопулярніших у чоловіків варіантів:

  • Випрямити волосся і укладіть їх також ідеально як у Дженіфер Еністон;
  • Завийте волосся великими м'якими хвилями і відпустіть на волю.

Начісування в стилі 90-их в цьому році вже не так актуальні, але якщо цей тренд вам подобається, ви можете продовжувати його використовувати, тільки помірно. Можна начісувати чубок над чолом і всілякі, в тому числі і високі пучки.


Боб: модні зачіски 2011

Боб довжиною до плечей з чубчиком і без - безумовний хіт цього року. Укладають боб по-різному:

  • Елегантно і строго:
    Волосся при такому укладанні лежать гладко і додають акуратності і чіткості вашому образу.
  • Жіночно і кокетливо:
    Волосся завивають великими м'якими хвилями, щоб вони обрамляли обличчя. Таке укладання - ідеальний варіант для побачення.
  • недбало:
    Скуйовджені і злегка начесало розкидані в витонченому безладді. Так можна вирушати на вечірку.

Коротко і просто: модні зачіски 2011

Акуратні головки на основі короткої стрижки - не найголовніший хіт 2011 року, але вони теж присутні на подіумах і в стилі голлівудських зірок.

Набагато більшою популярністю користується ефект розпатланих, злегка завитого волосся, який особливо легко створити на основі популярної в 90-ті роки зачіски - «каре на ніжці».

Ефект волосся, розкиданих вітром, досягається не так то просто. Укладання не повинна виглядати неохайно, вона повинна бути по-дитячому безпосередній і природною.


  • Сліпуче білий «блонд»
  • Сліпуче чорний - «колір воронячого крила»
  • шоколадно коричневий
  • Вся руда палітра

Автор: Прохорова Юлія
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com