рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні стрижки на коротке волосся 2018

  1. Стрижки на коротке волосся
  2. Секрет популярності стрижки боб
  3. вкорочене каре
  4. Модні тенденції перукарської справи 2018

Образ складається з багатьох складових, однією з них є зачіска. Вона акцентує увагу оточуючих на достоїнствах зовнішності і її недоліки. У 2018 році, в моді стрижки на коротке волосся. Стилісти і перукарі пропонують звернути увагу на новинки, що збільшують обсяг.

Стрижки на коротке волосся

Довгі локони підкреслюють жіночність, так вважає більшість, і з цим не посперечаєшся. Але, якщо уважніше придивитися, трендові стрижки на коротке волосся, можуть скласти їм гідну конкуренцію.

Різноманітність коротких стрижок, дозволяють представницям прекрасної статі вибрати модель на свій смак і розсуд. Ставши при цьому запам'ятовується, притягаючи погляди оточуючих.

Ультракороткі стрижки - цей тип зачісок, незаперечний фаворит цього сезону. Сьогодні все більше і більше молоденьких красунь, наважуються на експеримент у вигляді хлоп'ячого їжачка. На думку стилістів, вони потрапили в саму точку, так як це нині в тренді.

На думку стилістів, вони потрапили в саму точку, так як це нині в тренді

Подібні стрижки мають свої незаперечні переваги:

  • жінка візуально молодшає;
  • її обличчя набуває більш свіжий відтінок;
  • коротке волосся надають крихкість і беззахисність;
  • такі зачіски ідеально гармоніюють з будь-яким одягом і біжутерією ;
  • ультракороткі стрижки не вимагають укладання;
  • на час можна забути про пінках і лаках для волосся;
  • жінці не варто турбуватися, що необережний рух руки або грайливий вітерець зіпсує зачіску.

жінка візуально молодшає;   її обличчя набуває більш свіжий відтінок;   коротке волосся надають крихкість і беззахисність;   такі зачіски ідеально гармоніюють з будь-яким одягом і   біжутерією   ;   ультракороткі стрижки не вимагають укладання;   на час можна забути про пінках і лаках для волосся;   жінці не варто турбуватися, що необережний рух руки або грайливий вітерець зіпсує зачіску

Жінкам, готовим до експериментів зі своєю зовнішністю, пропонується кілька стильних супермодні варіантів:

  • поголитися наголо. На цей крок наважуються сильні жінки без комплексів, що не бояться виглядати епатажно;
  • стрижка під хлопчика, довга чубчик, зачесане набік, додасть жіночності образу, зробивши його більш цікавим;
  • грайливе Пікс - стрижка на короткі волосся розбурхує уми багатьох, не здала своїх позицій і як і раніше користується популярністю. Пікс - це ідеальне поєднання коротких пасом в області шиї і скронь з довгими, на тім'ячку і чубчик. Звичний цибулю легко освіжити, зробивши акцент чубчик. Вона може бути рвана, укорочена або зачесане набік. Злегка подовжений варіант підійде тим, у кого від природи тонке волосся. Меллірование локони додадуть відсутній обсяг;
  • боб на коротке волосся, ця стрижка припала жінкам до душі, вона також відноситься до новинок 2018, хоча, з'явилася кілька десятиліть тому. Але справедливості заради варто відзначити: стилісти постійно додають в техніку нові нотки. Даний вид зачіски відмінний спосіб візуально збільшити обсяг.

Даний вид зачіски відмінний спосіб візуально збільшити обсяг

Секрет популярності стрижки боб

Вона однаково добре виглядає на жінках різного віку. Безперечною перевагою є той факт, що її можуть дозволити собі як власниці пишної шевелюри, так і ті, у кого тонкі і слабкі локони.

За допомогою перукарень хитрощів, легко замаскувати недоліки волосся:

  1. Стрижка отримує додатковий бал за універсальність. Жінка може виглядати стильно, а може дозволити собі з'явитися в образі молодої бунтарки. Вона підходить людям з будь-яким типом зовнішності.
  2. Зачіска боб може бути як асиметричною, так і правильної форми. Жінка може дозволити собі вкласти волосся в залежності від свого настрою, так як тут можливі експерименти.
  3. Збираючись відвідати перукарню, слід врахувати - наявність або відсутність чубчика кардинально змінює образ.
  4. Боб з рівними контурами підходить зайнятим жінкам. Який би стиль даної зачіски ні воліла модниця, відсутність драбинки і яскраво виражений зріз буде шикарно виглядати.

Який би стиль даної   зачіски   ні воліла модниця, відсутність драбинки і яскраво виражений зріз буде шикарно виглядати

М'які лінії не вимагають щоденної укладки. Досить вимити волосся і висушити їх, за допомогою спеціальної гребінця додає об'єм. Довга пряма чубчик легко піддається бажаної трансформації.

Довга пряма чубчик легко піддається бажаної трансформації

Її можна залишити в класичному рівному варіанті або зробити рельєфні кучері. І той і інший ідеально гармонує з багатошаровим бобом.

І той і інший ідеально гармонує з багатошаровим бобом

вкорочене каре

Грубість, жіночність та сексуальність - всі ці якості гармонійно поєднуються в стрижці каре на коротке волосся. Не дивлячись на моду 2018 , Перш ніж експериментувати, слід порадитися з майстром перукарської справи. Фахівець не тільки розповість про всі новинки збільшують обсяг, але і підбере варіант зачіски, враховуючи структуру волосся і форму черепа. У випадку з каре, це важливий аспект.

Класичним каре вже нікого не здивуєш, тому модницям припала до смаку запропонована стилістами родзинка у вигляді виголеного скроні, що робить представницю прекрасної статі впізнаваною в натовпі.

При бажанні можна на одну сторону рівно зачесати волосся або зробити ірокез. Найсміливіші виголюють різноманітні візерунки на оголеній ділянці площею.

Модні тенденції перукарської справи 2018

Хороший майстер, з легкістю перетворивши тонкі пасма волосся в пишну шевелюру. Серед новинок 2018 багато цікавих пропозицій модних стрижок на коротке волосся. На перший погляд, може скластися враження, що в тренді якась недбалість. Насправді, все продумано до дрібниць. Культові зачіски 90-х повертаються в цьому сезоні, але в дещо іншій якості.

У нинішніх варіаціях присутній сміливість і виразність. Плюс, звичайно ж, дуже важливий професійний підхід.

Не всяка модна стрижка підходить під певну зовнішність. Тому варто прислухатися до порад стилістів:

  1. Для початку необхідно визначитися з бажаним чином. Можна створити враження ніжної й тендітної особи, зухвалої або сильної і незалежної.
  2. Особливу увагу звернути на чубок , В косому варіанті вона візуально звужує широке обличчя.
  3. Пом'якшити підборіддя допоможуть рвані злегка подовжені пасма волосся.
  4. Вдала маскування широкого чола - асиметричні пасма різної довжини.

Вдала маскування широкого чола - асиметричні пасма різної довжини

Короткі стрижки надають образу жіночності нітрохи не менше, ніж довгі локони. Головне, правильно підібрати зачіску і майстри, який втілить задум у життя, і грамотно використовуючи різні хитрощі, додасть волоссю потрібний обсяг.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com