рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні стрижки 2012-2013. Більше 100 фото.

Модні стрижки 2012-2013

Безсумнівно, волосся є кращою прикрасою жінки, саме вони підкреслюють її унікальний стиль і служать відмінним засобом для залучення уваги сильної статі. Зрозуміло, що кожна поважаюча себе дама повинна уважно стежити за модними сучасними тенденціями в плані, кольору, форми і довжини волосся. Не секрет, що мода для волосся 2012 обіцяють бути експресивною і динамічною, здоровий натуральний блиск і природна краса локонів правлять балом і привертає всіх жінок на сторону світла і любові.

Стилісти радять використовувати природні відтінки для волосся, оскільки в моді сьогодні саме натуральна краса. І, тим не менш, найпопулярнішим відтінком в рік Дракона стане саме рудий колір. Ви можете запитати - чому саме рудоволосий красуням так щастить сьогодні, адже вони можуть показати свою природну красу світу без прикрас? Все тому, що Дракону імпонують яскраві, відкриті, динамічні особистості, а саме рудоволосі красуні володіють таким іскрометним темпераментом. В принципі ніяких обмежень для створення рудої шевелюри немає, головне не боятися експериментувати і створювати для себе нові образи.

Тим, кому не пощастило народитися з вогненно-рудою шевелюрою, стилісти рекомендують величезна кількість фарб, починаючи від яскравих з сонячним відливом до мідно-рудого. Найбільш красиво виглядатимуть світло-руде кінчики на темних волоссі. Можу з радістю заспокоїти тих жінок, які поки не готові перефарбуватися в рудий колір. Не менш ефектно виглядатимуть золотисті пасма в чорних і каштанових волоссі, а для блондинок в цьому випадку оптимальними стануть карамельні відтінки. Прекрасним панночкам з каштановим волоссям можна взагалі нічого не робити з кольором, адже подібна шевелюра може виглядати просто чарівно при сонячному світлі.

Які зачіски в моді в цьому році?
Сьогодні найбільшу популярність завойовують так звані ретро-стрижки. Звичайно, будь-які експерименти будуть досить доречними в цьому випадку, однак все ж перевагу слід віддати таким стрижка.

Серед стрижок на коротке волосся найбільш оптимальною вважається стрижка «Боб» в самих різних інтерпретаціях: з подовженою і з укороченою чубчиком, з асиметрією і нерівним проділом. Не менш ефектно на короткому волоссі виглядає стрижка «тому бій», яка дозволяє розкрити світові прекрасні риси чарівної панянки.

Для волосся середньої довжини оптимальним варіантом стане «Каскад», «Паж», або ж так модна в цьому сезоні стрижка «Сессон». на довге волосся стилісти радить зробити легкий каскад з кучерявих локонів з рваною чубчиком або ж пустотливі кучерики з гладкими рівними прядками.
Сьогодні однаково популярні як гладкі доглянуте волосся, так і легкий безлад на голові. Для створення власного стилю можна використовувати начісування, кінський хвіст або пучок, а також різні шпильки, шпильки і обідки.
Яку зачіску вибрати?

Багато з нас звертали увагу на фото зірок, все зачіски там виглядають ідеально і акуратно. Перш за все, при виборі зачіски слід віддати перевагу тій, яка не приносить шкоди волоссю і зберігає їх життєву силу і блиск. Варто пам'ятати, що занадто тугі пучки, пересушування феном і часта забарвлення шкодять волоссю, роблячи їх ламкими, тьмяними і млявими. Не варто використовувати фарби з вмістом аміаку, вони шкодять волоссю. Найкраще використовувати кольорове біоламінування волосся, воно виглядає дуже ефектно і відмінно позначиться на здоров'ї і життєву силу волосся.

Перед походом в перукарню слід звернути увагу на місячний календар. Ще наші предки помітили, що волосся відростає краще, якщо стрижка зроблена на зростаючому місяці. Не варто сміятися, містика тут абсолютно ні до чого. На обличчя чиста фізіологія - припливи і відливи надають різний вплив на людський організм, в тому числі і на ріст волосся. У будь-якому випадку, щоб завжди виглядати красивою і доглянутою, потрібно дбати про своє здоров'я і тоді зачіска буде приносити тільки гарний настрій.

[Raznoblog.com rss]

Раджу почитати наші статті:
Ви можете запитати - чому саме рудоволосий красуням так щастить сьогодні, адже вони можуть показати свою природну красу світу без прикрас?
Які зачіски в моді в цьому році?
Яку зачіску вибрати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com