рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні чоловічі зачіски 2018 року

  1. Короткі модні чоловічі зачіски
  2. Стильні зачіски для чоловіків на середні волосся
  3. Чоловічі зачіски з довгим волоссям
  4. Креативні чоловічі стрижки в 2018 році

Нині стежать за зовнішністю не тільки жінки, а й чоловіки. Чоловіки хочуть виглядати доглянуто і привабливо, тому вибирають стильні, незвичайні стрижки. Модні чоловічі зачіски доступні для коротких, середніх і довгих волосся.

Короткі модні чоловічі зачіски

Коротке волосся - це зручно і просто. Їх не потрібно укладати, ламати голову, чи поєднується зачіска зі спортивним або діловим костюмом. Чоловічі стрижки довжиною до 5 см - класика жанру.

Неправильно вважати, що коротке волосся це стандартно і нецікаво. Модні стрижки на коротке волосся бувають такими:

  • Бокс і напівбокс завжди популярні. Для спортивних хлопців це найкраще рішення зачіски. Тут можна погратися з довжиною, зробити незвичайний проділ.
  • Їжачок перестав бути чітким і незграбним. Стрижка має плавний перехід. Скуйовджене чоловічі зачіски надають брутальності і сексуальності.
  • Не втрачає популярності чоловіча стрижка «канадка». Волосся на лобі і тімені в 2018 році модно зачісувати назад або залишати скуйовдженим, закріпивши гелем. Молодь часто укладає пасма на бік або опускає чубок на лоб.

Чоловічі зачіски короткі навряд чи втратять актуальність і в наступні роки. Хіба що стилісти вигадають нові штрихи, доповнять стрижки пікантними особливостями.

Читайте також: Як доглядати за собою чоловікові

Стильні зачіски для чоловіків на середні волосся

Зачіски для чоловіків, які не бояться повозитися з волоссям довжиною 10-20 см, мають велике різноманіття:

  • Виголені скроні і потилицю з довгими пасмами спереду отримали назву «андеркат» (в перекладі з англійської 'обрізати'). Стрижка популярна серед молоді. Подібні зачіски не мають плавного переходу, вони гармонійно виглядають з бородою.
  • Зачіски чоловічі в стилі помпадур при правильному укладанні виглядають ефектно. На скронях волосся залишаються не коротші 3 см. При цьому різноманітна укладання дозволяє зробити образ класичним або вуличним.
  • Боб-каре та каре з рваними краями хлопці вважають за краще зачісувати назад. Красиво виглядає така стрижка з бородою або легкою щетиною.
Нині стежать за зовнішністю не тільки жінки, а й чоловіки

Фото: BladeQ.com

Зачіски середньої довжини підходять як молодим хлопцям, так і чоловікам у віці.

Чоловічі зачіски з довгим волоссям

Все більше представників сильної половини вважають за краще носити довге волосся. За ними потрібен догляд, але чоловіків в 2018 році це не лякає. Модними стали такі зачіски:

  • Багатошаровий каскад прикрашає вольових хлопців. Волосся носять розпущеним або збирають в хвости і пучки.
  • Андеркат з довгою верхівкою - незвичайна стильна зачіска. Скроні і потилицю виголюють, а попереду залишаються пасма більше 20 см. Волосся на маківці часто збирають в пучок - таку зачіску складно не помітити.

Фото: VilingStore

  • Подовжене каре прикрашає чоловіків з прямими і хвилястим волоссям. Зачіска підходить до ділового костюма, а якщо пасма заважають, їх легко зібрати в хвіст.

Довге волосся у чоловіків перестали дивувати. Хвилясті локони надають хлопцям більш романтичний, бунтарський вигляд.

Креативні чоловічі стрижки в 2018 році

Стилісти невпинно експериментують і дивують нестандартними підходами. У 2018 році помилуємося такими креативними новинками:

  • Модно укладати чубок в стилі гаврош. В тренді недбалість, тому вона має багато варіацій.
  • У моді короткі стрижки з чітким косим або рівним боковим проділом. Асиметрія - популярний хід в 2018 році. Деякі хлопці голять ліву скроню, а центральну і праву сторони залишають однієї довжини - виходить стильно.
  • Стрижки прикрашають візерунками на виголених скронях і потилиці. Виглядає це красиво, оригінально.

У 2018 року модно виділятися. До створення образу підходите індивідуально. Корегуйте стрижку в залежності від форми обличчя і стилю одягу. Якщо зачіска відрізняється від класичних канонів - це навіть цікавіше.

Читайте також: Як знайти свій стиль в одязі чоловіка

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com