рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брюнетки вийшли з моди: перукар-стиліст Тетяна Петрова про актуальні стрижках

  1. Матеріали по темі

Курс на природність

- Пані Тетяно, чи не здається вам, що мода на зачіски більш консервативна, зміни не так кидаються в очі, як, наприклад, зміни в моді на одяг?

- Останнім часом це дійсно так. Якщо подивитися на моду за останні два-три роки, то ми побачимо, що все прагне до натурального, природного. Зараз немає такого, що в цьому сезоні все ходять пофарбовані в яскраво-червоний, а в наступному - в темний шоколад. Ми прийшли до того, що модно - це те, що тобі йде. Все рідше і рідше можна побачити смішно пофарбованих жінок, яким це зовсім не йде.

- І все ж якісь модні тенденції цієї осені є?

- У тренді цього сезону, осінь - зима 2014-2015, руді кольори, блонди. В останніх колекціях зовсім не було брюнеток, я не знаю чому. Якщо брюнетка, то волосся пофарбований з переливами або з переходами з темного в світлий, з натуральними відблисками. У моді плавні переходи, немає конкретних яскравих пасом.

- Коли говорять про моду на одяг, то вважають, що вона розвивається циклічно: то, що було модно, наприклад, в 60-е, стало зараз актуальним. З зачісками така ж історія?

- Все розвивається так само. Наприклад, в цьому році, в моду знову повернулися чубчика. Ми довго відходили від коротких прямих важких чубків, але зараз вони знову на піку популярності. Також актуальні стрижки з подовженням на обличчя. В останніх колекціях зачісок все а-ля 60-е - шиньйони, накладки, великі обсяги.

Стиль у всьому

- Якщо порівняти Благовєщенськ і Москву: ми відстаємо або модні тенденції до нас встигають без запізнень?

- Ні, ми відстаємо. До нас доходить все набагато довше, ми намагаємося просувати моду, але наші клієнтки досить обережні. До нас нове доходить приблизно на рік пізніше. Якщо брати чоловічу моду в стрижках, ми відстаємо навіть не на рік - нам ще років п'ять рухатися в бік Заходу.

- А що в моді у чоловіків?

- Я недавно була в робочій поїздці. На заході чоловіки носять красиво поголені бороди. Стрижки кардинально відрізняються від наших. Вони не носять класичні модельні стрижки, до яких звикли наші чоловіки. Їх там немає зовсім. Чоловіки не носять чубчика, волосся зачісувати назад. У них можуть бути коротко стрижені віскі, акуратна окантовка, але при цьому немає коротких стрижок з плавними переходами.

- Що треба враховувати при виборі зачіски?

- Все, навіть розріз очей. Ми враховуємо форму особи: кругла, овальна, трикутна ... Як би це не звучало сумно, але ідеального особи не буває. Потрібно звертати увагу на всі пропорції. Дивимося і на фігуру. Наприклад, якщо жінка повна, їй ні в якому разі не можна робити зачіскою маленьку голову.

Якщо у дівчини видовжене обличчя, краще не робити довгий прямий волосся у особи. Рекомендую в такому випадку легку м'яку чубок. Одного разу до мене прийшла дівчина, каже: я не розумію, що не так, але я бачу, що мені не йде стрижка. У неї квадратне обличчя з чітко вираженими вилицями, а стрижка пряма, важка з прямою важкої чубчиком, тобто квадрат був підкреслений. Для кожної форми особи є такі елементи, які в стрижку треба додати або прибрати.

- Як правильно до своєї зовнішності підібрати колір волосся?

- Все дуже індивідуально. Не буває універсальних порад, які підійдуть усім. Я дивлюся на форму, особливості особи, на фігуру, на стиль людини, в чому він ходить, як одягається. Це дуже важливо. Ми часто зустрічаємо дівчат креативно підстрижених, але при цьому вони носять, наприклад, одяг класичного стилю. Якщо дівчина хоче носити креатив на голові, вона повинна переодягнутися.

- Які укладання та зачіски ви порадили б дівчатам, які носять довге волосся?

- Зараз в моді різні шишки, пучки. Треба призвичаїтися самій собі робити красиві пучки, це насправді нескладно.

- А коси ще модні?

- Ні, але я люблю коси. Мені здається, це класика. Та й нам без них нікуди - ми ж російські жінки!

Зняти фату з наречених

- Які весільні зачіски зараз актуальні? Ми знову відстаємо від моди і наші нареченої занадто передбачувані?

- Дійсно, ми сильно відстаємо. Дуже складно боротися зі стереотипами. У нас в місті всі вважають, що виходити заміж треба обов'язково з кучерями, обов'язково треба підколоти довгі пасма, викласти на одне плече і що тільки так красиво. На мій погляд, красиво, коли у нареченої зібране волосся. Класика ніколи не виходить з моди. Мені дуже подобаються Бабетти, класичні черепашки, пучки. Не повинно бути прямої чубчика - вона завжди псує зачіску. Я б зняла з наречених фату. Макіяж теж повинен бути стриманим. Дівчина в цей день повинна виглядати невинною. У неї не повинно бути смокіайза. Зараз багато хто вибирає кричущий макіяж. Те ж саме з зачісками. Вона не повинна бути обсипана блискітками, квіточками. У деяких клумба на голові!

- Чим вам не догодила фата?

- Мені особисто завжди шкода ховати зачіску (сміється). Зараз навчилися дуже красиво робити фату. Я вважаю, що треба прийти до майстра і проконсультуватися, яку фату краще купити. Найчастіше дівчина знає, яку вона хоче зачіску, але фата абсолютно не підходить. Було б непогано, якби нареченої приходили на консультацію, перш ніж купувати прикраса для волосся.

Перламутр знову на піку

- Що цієї осені модно наносити на обличчя, які кольори в тренді?

- У макіяж знову повертається перламутр. Ми довго від нього відходили, він практично звідусіль зник, але тим не менше він знову модний. Правда, в віковому макіяжі перламутр виключається повністю. І ще: в вікових макіяжах все лінії повинні бути спрямовані до верху, що б ви не наносили - тональні засоби, рум'яна.

Зараз модні такі кошти, які називаються хайлайтери - кошти для подсветленія зон в області століття, над бровою. Це освіжає обличчя.

- Як грамотно зробити макіяж, залежить він від сезону?

- Це більше залежить не від сезону, а від того, де ви знаходитесь в протягом дня, при якому освітленні, в чому ви ходите, що носите. Можу сказати точно, що зараз модні різні стрілки, підводки. Мені здається, що підводка йде всім, я не бачила жодної жінки, якій би не йшла підводка. Тільки всім потрібна своя: свій колір, товщина.

Якщо жінка працює в офісі, де переважно холодне освітлення, мені здається, досить добре нанести рум'яна, виділити брови (вони мають дуже велике значення), підфарбувати губи. Не потрібно робити кричущий макіяж, це зайве.

Як правильно і як часто можна мити голову

- Мити голову можна хоч кожен день, - пояснює Тетяна. - Сучасні засоби адаптовані під те, щоб мити волосся по мірі їх забруднення. Якщо у вас п'ять днів голова виглядає так, ніби ви її тільки що помили, то мити не треба.

Обов'язково під час кожного миття треба використовувати бальзам. Шампуні з бальзамом в складі, так звані 2 в 1, краще не використовувати, від нього волосся брудняться швидше. Шампунь і бальзам - абсолютно різні засоби, які не можуть бути в одному флаконі, це маркетинговий хід.

Раз в тиждень або 10 днів треба використовувати маску для волосся - наносити на п'ять хвилин і змивати. Різні масла та спреї використовуються в залежності від типу волосся, кому-то вони потрібні, комусь ні. Тобто обов'язково у кожного в наборі повинен бути шампунь, бальзам і бажано маска.


Матеріали по темі

Курс на природність   - Пані Тетяно, чи не здається вам, що мода на зачіски більш консервативна, зміни не так кидаються в очі, як, наприклад, зміни в моді на одяг Амурчанка стала стилістом «Модного вироку» на Першому каналі 20.11.2018, 12:12 Стиліст Олександр Рогов: «У моди віку немає» 22.09.2018, 8:02 Амурчанка бере участь в міжнародній Видеобитва перукарів 31.07.2018, 17:51 Топ професій «синіх комірців» склали в Росії 27.06.2017, 11:52 У Благовєщенську процвітають перукарні і похоронні бюро 16.03.2017, 13:31 Каре, золото і Девід Боуї: модні тенденції весни-2017 16.03.2017, 8:35 У Благовєщенську набирають популярність барбершопи 14.10.2016, 8:06 На місці Art Gallery в ТРЦ «Острова» відкриється магазин косметики і парфумерії РІВ ГОШ 30.11.2015, 16:59 У моду повернулися берети і хутряні шапки-вушанки 30.11.2015, 7:50 Стиліст-візажист Євген Ритов: «Я прийшов в модну індустрію з моргу» 24.06.2015, 8:13 Відеоінтерв'ю: Маленьке чорне плаття повинно бути білим 02.04.2015, 8:34

показати ще

І все ж якісь модні тенденції цієї осені є?
З зачісками така ж історія?
А що в моді у чоловіків?
Що треба враховувати при виборі зачіски?
Як правильно до своєї зовнішності підібрати колір волосся?
Які укладання та зачіски ви порадили б дівчатам, які носять довге волосся?
А коси ще модні?
Ми знову відстаємо від моди і наші нареченої занадто передбачувані?
Чим вам не догодила фата?
Як грамотно зробити макіяж, залежить він від сезону?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com