рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які квіти не актуально дарувати на 8-е березня

Квіти - найкращий подарунок. Так вважають все більше російських чоловіків, про що свідчать дані соціологів і роздрібна торгівля. Напередодні Міжнародного жіночого дня сильна половина людства штурмує квіткові ринки та салони. Про те, які тренди спостерігаються на квітковому ринку взагалі і напередодні березневих свят зокрема, «Рідус» розповіла генеральний директор елітного салону квітів і самоцвітів Ольга Миронова.

Так які квіти найбільш затребувані в цьому сезоні, а які ні?

Перед 8 березня тренди завжди однакові - це весняні квіти. Єдине, що ми помітили в цьому році, і чого не було в попередні роки - підвищений інтерес до голландської мімози. І це дуже приємно, тому що мімоза - ця таке повернення в минуле. Зараз все салони завалені мімозою, все її дарують, і всім дуже подобається, вона прекрасно пахне.

В принципі, якщо судити по нашим клієнтам, зараз в моду входять квіти більш високої якості. Відходять гербери, хризантеми, просто 101 троянда. Все це вже не актуально. Сьогодні в моді півонії, ранункулюси, сортові тюльпани та інші квіти високого рівня. Вони не дешеві, звичайно, тим не менш, люди витрачають на це гроші, знаючи, що другій половині або тим, кому вони їх дарують, буде приємно.

Вони не дешеві, звичайно, тим не менш, люди витрачають на це гроші, знаючи, що другій половині або тим, кому вони їх дарують, буде приємно

У новинах повідомляють, що на квіткових ринках коїться давно небачений ажіотаж. Ви такий ажіотаж спостерігаєте?

Спостерігаємо. Був досить відчутний спад деякий час, місяців вісім, тим не менш, залишалися постійні клієнти, за рахунок яких ми весь цей час і трималися. І, може бути, зараз вже можна говорити про те, що ми зуміли вижити в цих умовах, тому що знову повертається до людей якийсь настрій, бажання прикрашати своє життя. І вони до квітів повертаються. Зараз йде підвищення попиту.

Ви говорили про 101 троянді. Якраз днями інтернет розбурхало повідомлення про послугу оренди такого букета, щоб сфотографуватися і похвалитися в соціальних мережах. Це фейк або такі послуги дійсно існують?

Я особисто нічого про це не чула, але думаю, що в нашому божевільному світі, де Інстаграм править усім, це не фейк, а цілком реально, тому що попит народжує пропозицію. А попит є, тому що не у всіх дівчат є молоді люди, які даруватимуть квіти, а дівчатам дуже хочеться показати, що їм хтось щось дарує. І в цьому немає нічого поганого. На гарне завжди притягається хороше. І нехай дівчата показують, що їм дарують квіти, і, можливо, їм даруватимуть квіти потім.

Кажуть, що сьогодні люди дуже часто замість зрізаних квітів воліють ті ж квіти, але в горщиках, чи правда це?

Наш салон був одним з першовідкривачів такого тренда. Справа в тому, що квіти в горщиках довше стоять і цвітуть, і ми в якийсь момент помітили, що багатьох жінок це дуже радує. Вони потім висаджують їх в свій сад, якщо є дачна ділянка. Це дуже хороша традиція, мені вона дуже подобається, і я постійно всім клієнтам пропоную: «Давайте в землі, тому що так буде цікавіше». Але на кожну квіточку знайдеться свій покупець - і на зрізані, і на ті, що в горщиках.

Як вибирати квіти, щоб вони були свіжими? Які квіти довше стоять?

Довше стоять хризантеми, гвоздики. Дуже довго стоять ранункулюси. Вони зараз недешеві, але ось я недавно собі додому поставила, прекрасно тримаються вже другий тиждень, не сипляться, все добре.

Не дуже добре стоять деякі види троянд. Гортензія дуже погано стоїть. Жахливо варто бузок, вона взагалі не варто, в принципі, на наступний день вже в'яне. Якщо хтось хоче зробити «вау-ефект», подарувати бузок взимку, потім не повинен пред'являти претензій до салону, який це все продав.

Що стосується вибору, є багато різних способів. Кожна квітка, кожен сорт має свої показники. Наприклад, що стосується троянд, багато покупців запитують, чому зовнішні пелюсточки підгнили. Вони не підгнили. Вони коричневі, тому що це називається «сорочка». Сорочка у квітки повинна бути, він такий зростає. Якщо він без сорочки, це означає, що її вже відірвали, і ця квітка вже не першої свіжості. Тому, якщо ви бачите квітку із зовнішніми пелюстками бутона коричневими, як ніби трішки засохлими - це нормально. Головне, щоб бутон був міцний. Якщо він вже м'який, це означає, що він вже відкрився, і простоїть ще дня 2-3 максимум.

Тюльпани потрібно дивитися за станом бутона. Якщо він закритий, зовні нормальний, значить, це хороший тюльпан. Також важливо оглядати упаковку, щоб не було гнилі. Все повинно бути зелененькі. Тюльпани можуть здаватися млявими, але це нормально, тому що вони лежать без води, щоб довше зберігали свої якості. Коли клієнт їх купує, підрізає і ставить в воду, вони розпускаються, квітнуть і піднімають голови. Тюльпан - один з найвибагливіших квіток. Навіть якщо він опустив голову, не варто його відразу викидати, потрібно просто підрізати, поміняти воду, і він буквально на ваших очах випрямиться і буде ще тиждень стояти. Може бути, саме тому на тюльпани такий попит.

Мімоза буває двох видів - наша і голландська. Краще, звичайно, вибирати голландську, бо вона дуже пишна, дуже пахне. Не можу сказати, що вона довго стоїть, але якщо свіжа, днів 5-6 точно порадує.

Ви такий ажіотаж спостерігаєте?
Це фейк або такі послуги дійсно існують?
Кажуть, що сьогодні люди дуже часто замість зрізаних квітів воліють ті ж квіти, але в горщиках, чи правда це?
Як вибирати квіти, щоб вони були свіжими?
Які квіти довше стоять?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com