рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

аутлети Австрії

  1. грибні місця


Кава по-віденськи і гірські водоспади, батьківщина Моцарта і ідеальна лижня на схилах Альп, опера і архітектурні пам'ятки зі світовим ім'ям - все це блискуча і чудова Австрія, куди щорічно направляють свої стопи тисячі російських мандрівників. А ще в цій класичній європейській країні відкрито безліч магазинів і торгових центрів, де є шанс вигідно купити одяг, взуття, гірськолижне спорядження і товари для дому за дуже приємними цінами. Ви скажете, що ця країна зовсім не з розряду дешевих, і матимете рацію, але, знаючи адреси аутлетов Австрії, у вас з'явитися можливість істотно заощадити.

грибні місця

  • Всього сорок кілометрів по Східному автобану від центру Відня - і турист виявляється в сьогоденні раю для шопоголіків - Designer Outlet Parndorf. Свої двері гостинно відчинили тут понад 170 магазинів і бутиків, які мають нескінченним безліччю якісних товарів від світових і європейських виробників. Точна адреса торгового центру - Designer Outlet Strase 1, 7111 Parndorf. Дістатися на громадському транспорті до Designer Outlet Parndorf дуже просто. Потрібно сісти на автобус, кожну годину відправляється від зупинки State Opera House (Staatsoper) за адресою: Opernring 3-5, 1010 Vienna. Цей аутлет Австрії відкритий щодня по буднях з 9.30 до 19.00, а в суботу годинник його роботи - 9.00-18.00. До послуг покупців - простора парковка, кілька кафе і ресторанів і пункти обміну валюти.
  • Аутлет в Австрії на батьківщині Моцарта знаходиться в Зальцбурзі за адресою: Kasernenstrasse 1, 5073 Wals-Himmelreich, Salzburg в декількох хвилинах ходьби від міжнародного аеропорту. Ця обставина робить особливо зручним його відвідування для тих, хто прилетів в місто або залишає його на літаку. Торговий центр відкритий для відвідувачів сім днів на тиждень з 9.30 до 19.00 по буднях і з 9.00 до 18.00 під час уїк-енду. Знижки на всі товари складають класичні 30-70%, як і в інших аутлетах світу, але під час літніх і зимових розпродажів шанс придбати вподобану річ ще дешевше стає цілком реальним.
  • Згладивши кордону між своїми країнами, жителі Євросоюзу вигідно використовували приміщення колишніх прикордонних переходів. Зокрема, прикордонна зона між Австрією та Чехією в районі Знайомі перетворилася в відмінний аутлет, щодня з 10 до 21 години пропонує тисячам покупців безліч товарів відмінної якості. Всього година їзди на північ від австрійської столиці, і продавці-консультанти семи десятків модних бутиків будуть раді допомогти вам вибрати зручну і якісне взуття і стильний одяг для будь-якого сезону і віку.

Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 23.07.2015


фотографії

Популярні статті



Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com